Site ce merge diferit pe IE fata de Opera sau Mozilla
Last Updated: Aug 03 2008 17:01, Started by
piti69
, Jul 25 2008 10:13
·
0

Posted 25 July 2008 - 10:13

am facut un site, care in partea de sus are o bara orizontala pe care este scris textul de la meniuri
l-am facut in dreamweaver... Si am o mica MARE problema Cu Internet Explorer site-ul merge foarte bine, scrisul pe bara de sus e la locul lui, tot Iar cand l-am deschis cu Opera toate "butoanele" erau unul peste altul De Mozilla ce sa mai zic Mozilla la un meniu imi facea scrisu mai mare, la altul mi-l facea mai mic... butoanele tot asa le-a pus unu peste altu... Dupa aceea am deschis cu Mozilla pe un ecram mult mai mare si site-u a ramas in stanga aiurea... de unde naiba se repara asta? O.o |
Posted 25 July 2008 - 13:08

Asta e problema tuturor webdesignerilor. Solutia e sa inveti HTML si sa-l faci de mana (fara Dreamweaver). Tot o sa ai probleme, dar cu timpul o sa vina si experienta si o sa inveti smecheriile pe care trebuie sa le faci ca sa arate bine pe toate browserele.
|
Posted 03 August 2008 - 17:01

Daca vrei sa rezolvi aceasta problema, va trebui sa o faci cu CSS
Probleme asemanatoare vei intalni de multe ori daca iti faci site-uri in Dreamweaver (Design). Decat sa inveti sa faci site-uri in "Design", mai bine te pui si inveti HTML si CSS, iar dupa aceea poti invata si PHP, Javascript sau chiar si Flash. In cazul in care te hotarasti sa inveti HTML, CSS sau PHP si ai intrebari, trimite-mi un PM si iti dau IDul meu pentru a te ajuta, daca vrei ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users