![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Adsense bani prin Western Union
Last Updated: Aug 11 2009 20:13, Started by
Sorin84k
, Jul 24 2008 16:57
·
0

Posted 18 September 2008 - 20:45

Daca din cei care sunt mai vechi in adsense pot sa imi spuna ce acte trebuie sa prezint la declararea venitului din adsense? Va multumesc mult.
|
Posted 20 September 2008 - 02:20

EPROCENT, on Sep 18 2008, 21:45, said: Daca din cei care sunt mai vechi in adsense pot sa imi spuna ce acte trebuie sa prezint la declararea venitului din adsense? Va multumesc mult. Nu trebuie sa prezinti nimic , doar completezi in Contul meu la Informații fiscale ca nu esti cetatean S.U.A. si ca nu ai activitati pe acolo ..bla bla .. Ca sa iti primesti plata iti trebuie minim 100$ Quote Metodă de plată: Western Union Quick Cash Data plății: 24.07.2008 Numărul de Control pentru Transferul de Bani (MTCN - Money Transfer Control Number) xxxxxxxxxx Sumă de plată: USD $126,56 Data Preluării: 30.07.2008 Plata poate fi încasată ín ziua următoare după data efectuării plății de mai sus Nu uitați să aduceți cu dvs. următoarele atunci când íncasați plata de la agentul Western Union local: Suma de plată Numărul de Control pentru Transferul de Bani (MTCN - Money Transfer Control Number) pentru această plată Actul de identitate eliberat de autorități (Pașaportul, Carnetul de conducere, Cartea de identitate etc.) Informațiile expeditorului: Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 S.U.A. |
Posted 11 August 2009 - 20:13

daca Google zice ca s-a emis plata pe data de 27 iulie 2009 si azi, 11 august 2009, inca nu m-am prezentat sa ridic banii, ce sanse am sa mai pot ridica banii de la Western Union?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users