![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum se asaneaza o balta?
Last Updated: Jul 25 2008 12:15, Started by
thalia
, Jul 23 2008 14:57
·
0

Posted 23 July 2008 - 14:57

In curtea din spate am o balta cu diametrul de vreo doi metrii si jumatate care se tot formeaza atunci cand ploua mult si as vrea sa scap de ea dar nu stiu cum
se poate face acest lucru. Nu inteleg cum de a aparut pentru ca terenul din studiul geo a iesit bun, sapaturile la fundatie s-au facut cu tarnacopul. Va rog frumos sa ma ajutati cu idei! |
Posted 24 July 2008 - 10:43

In curtea din spate am o balta cu diametrul de vreo doi metrii si jumatate care se tot formeaza atunci cand ploua mult si as vrea sa scap de ea dar nu stiu cum se poate face acest lucru. Nu inteleg cum de a aparut pentru ca terenul din studiul geo a iesit bun, sapaturile la fundatie s-au facut cu tarnacopul. Va rog frumos sa ma ajutati cu idei! un camion de umplutura |
Posted 24 July 2008 - 11:46

Mai bine iti faci un bazin cu o fintina arteziana...
![]() ![]() |
Posted 24 July 2008 - 14:21

Posted 24 July 2008 - 14:24

In curtea din spate am o balta cu diametrul de vreo doi metrii si jumatate care se tot formeaza atunci cand ploua mult si as vrea sa scap de ea dar nu stiu cum se poate face acest lucru. Nu inteleg cum de a aparut pentru ca terenul din studiul geo a iesit bun, sapaturile la fundatie s-au facut cu tarnacopul. Va rog frumos sa ma ajutati cu idei! o masina de nisip si apoi una de umplutura |
Posted 25 July 2008 - 11:17

Multumesc pentru sfaturi.
Ma gandeam ca inainte sa fac umplutura baltii sa excavez pamantul din balta, o fi bine? |
Posted 25 July 2008 - 11:24

Ataseaza intai studiul geo sa vedem ce este sub balta.
Poate ai noroc si este vreun strat drenant, in cazul asta va trebui doar sa excavezi putin |
Posted 25 July 2008 - 12:15

tre sa-l scanez si apoi il atasez, poate ma luminati si pe mine:))
saptamana viitoare, acu sunt la bunica:) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users