![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Rosia Montana
Last Updated: Aug 03 2008 14:59, Started by
noghtyclick
, Jul 21 2008 15:59
·
0

Posted 21 July 2008 - 15:59

Salut,
Cum ajung la Rosia Montana pe varianta Turda -Campeni. Ruta mea e asa Turda-Campeni-Beius-Oradea. Vreau sa vizitez si Rosia Montana dar nu am fost niciodata. Daca ma uit pe harta m-ar interesa ceva de genul Turda-Baia de Aries - Rosia Montana - Abrud -Campeni - Oradea. Cum sunt drumurile? Rabdare am, de grabit nu ma grabesc ![]() Alte locuri frumoase de vizitat pe acest traseu fara un ocol mare (max 80 km), de la ruta mea. Mersi Edited by noghtyclick, 21 July 2008 - 16:02. |
Posted 03 August 2008 - 14:59

In judetul Alba sunt destul de proaste, dar acceptabile. Ar mai fi de vizitat pestera Scarisoara, mai catre Bihor pestera Ursilor... si mai is, citeste si tu un ghid pe net.
![]() In localitatea Gura Rosiei faci stanga cum mergi catre Abrud ca sa urci pana in Rosia Montana, sunt 8 km pana sus daca tin eu bine minte. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users