Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Aragaz cu plita pe gaz si cuptor ...

Cablu FFC

Poco F6/F6 Pro

Scurgere catre hazna
 De la 24V la 5V DC?

Deducere TVA

Intalnire cu un tip de pe tinder ...

Open WRT nu sincronizeaza ceasul ...
 salariu plafonat

sistem actionare electrica pentru...

Sfaturi achizitie auto ~10k€

ICC/ICM soft monitorizare si cont...
 Recomandare ipad

Ce fel de disc pentru acest circu...

Windows 11 24H2 pe release?

Intrebare motor auto
 

cum instalez windows Xp sau Vista pe un Macbook ?

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
Aaaliyah

Aaaliyah

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 22.05.2008
Am un MacBook 2.16 Ghz Intel Core 2 Duo, 1GB DDR2 SDRAM, 160GB Hard si as vrea sa imi instalez windows pe el dar nu stiu cum. Ma poate ajuta cineva va rog mult.

#2
Aaaliyah

Aaaliyah

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 22.05.2008
dar ptr Xp ce trebuie facut?

#3
Danitzi

Danitzi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,723
  • Înscris: 02.11.2005
Inseamna ca nici macar nu ai citit.
Acolo spune cum sa instalezi prima data XP-ul apoi sa faci upgrade la Vista.

#4
s_valentin1988

s_valentin1988

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.05.2008
Eu in locul tau as instala Parallels pt Mac, e pacat sa scoti OS X, la ce ai mai luat apple atunci :D

Parallels creeaza un PC virtual, poti instala Windows ca si cand ar fi pe un calc gol nou.

#5
floriniaru

floriniaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 446
  • Înscris: 11.04.2005
Ei, ce sa inlocuiasca? Are un mac chel venit fara discuri de instalare si tot ce stie e Windows.

Edited by floriniaru, 26 July 2008 - 19:10.


#6
bobocbbb

bobocbbb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 14.05.2007
Cum sa fie chel,nu poti pune doar windows pe mac fara osx

#7
embibi

embibi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 05.10.2008

View Postbobocbbb, on Feb 26 2009, 04:09, said:

Cum sa fie chel,nu poti pune doar windows pe mac fara osx
risti sa ramai fara nimic din cate am inteles daca te incumeti sa instalezi windows. In cazul in care printr-un ghinion nu iti porneste bootarea cu windowsul, nu iti v-a mai boota nimic niciodata. Ceva de genul

#8
bobocbbb

bobocbbb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 14.05.2007
vezi ca un disc cu leopard il gasesti la 100$ pe ebay,merita banii,e retail si nu e ca windows-ul,n versiuni,e una si buna.

#9
floriniaru

floriniaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 446
  • Înscris: 11.04.2005
Mai, oameni buni, dupa juma' de an cred ca macul ala a facut aripi!

#10
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,711
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

Mai, oameni buni, dupa juma' de an cred ca macul ala a facut aripi!
Bine ca te-ai sesizat dupa o luna jumate...

#11
floriniaru

floriniaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 446
  • Înscris: 11.04.2005

View Posteiffel, on Apr 10 2009, 15:59, said:

Bine ca te-ai sesizat dupa o luna jumate...
Ai dreptate! Deh, mi s-a urcat la cap!  :lol:

#12
belle_pasado

belle_pasado

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 12.11.2006
Buna...
De la inceput mentionez ca linkul postat mai sus..nu merge.
so..am un macbook de 2Ghz Intel core 2 duo, 1 GB de RAM, Tiger (10.4.11) si sunt foarte multumita de cum merge. Din pacate ca sa pot sa lucrez pt serviciu remote am nevoie de Windows.
As vrea sa stiu dak se poate instala Windows(xp sau vista, nu conteaza) pe mac-ul meu. Stiu ca dak se poate se face prin boot camp - initial se putea dld de pe site-ul apple pana sa apara leopard, acum vine cu leopardul, deci nu se mai poate dld. Totusi am gasit sa il dld (boot camp 1.3) de pe acest site  

http://www.soft32.co...4-200398-1.html    
si sper sa fie cel corect.

dupa cum apare pe
http://docs.info.app...5/en/11889.html
as avea nevoie de minimum 10.5 ca sa pot sa instalez windows...e adevarat? sau asta doar pt ca pe site se refera la leopard??

daca totusi se poate sa il instalez(de obicei cam totul e posibil, insa ma intereseaza sa stiu dak chiar eu, o novice in aceste chestii ar putea sa o faca) este asa de simplu cum apare in acest video?(daca asta e tot cred ca m-as descurca :D )
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/TIMp6QLsLpg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Multumesc mult celor care or sa ma ajute cu raspunsuri

#13
bobocbbb

bobocbbb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 14.05.2007
Iti trebuie 10.5 leopard sau VMWare fusion si il rulezi virtual(doar procesoarele intel)

#14
belle_pasado

belle_pasado

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 12.11.2006
deci pe tiger e imposibil sa instalez windows??

#15
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004
pe tiger ai VirtualPC. merge foarte greu si nu recomand pentru nimic intensiv.

#16
belle_pasado

belle_pasado

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 12.11.2006
sa inteleg ca nici parallels nu ar merge in cazul meu...

#17
Gunar

Gunar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 503
  • Înscris: 02.01.2007
Dupa cate stiu mai e o varianta. Boot Camp. Cand bootexi alegi sistemul de operare, windows sau X.  DAR eu am citit pe apple.com ca trebuie disc original XP. Stie cineva daca merge si cu o copie?
Vreau sa invat .Net si imi trebuie windows.

#18
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008

View PostGunar, on May 14 2009, 21:04, said:

DAR eu am citit pe apple.com ca trebuie disc original XP.

Tu te astepti ca Appel sa promoveze pirateria ?

Edited by x_the_z24, 14 May 2009 - 21:15.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate