O informatie asupra unui duplex
Last Updated: Jul 20 2008 18:07, Started by
studio72
, Jul 19 2008 21:19
·
0

Posted 19 July 2008 - 21:19

Buna,
Am rugamintea daca cineva stie si poate sa ma ajute cu o informatie, vreau sa construiesc un DUPLEX pe 2 terenuri lipite unul de altul, se poate ? Eu cu fratele meu am avut un teren de la bunica noastra pe care l-am dezmembrat in 2 terenuri, unul eu , unul fratele meu Suprafata terenului initiala era de 1500 mp iar acum ne-a revenit ficarui frate 750 mp Vreau sa stiu daca pot construi un duplex jumatate pe partea mea si cealanta pe partea lui Mutumesc anticipat pentru timpul dumnevoastra ! |
Posted 19 July 2008 - 22:39

studio72, on Jul 19 2008, 22:19, said: Buna, Am rugamintea daca cineva stie si poate sa ma ajute cu o informatie, vreau sa construiesc un DUPLEX pe 2 terenuri lipite unul de altul, se poate ? Eu cu fratele meu am avut un teren de la bunica noastra pe care l-am dezmembrat in 2 terenuri, unul eu , unul fratele meu Suprafata terenului initiala era de 1500 mp iar acum ne-a revenit ficarui frate 750 mp Vreau sa stiu daca pot construi un duplex jumatate pe partea mea si cealanta pe partea lui Mutumesc anticipat pentru timpul dumnevoastra ! ![]() |
Posted 20 July 2008 - 18:07

gecs, on Jul 19 2008, 23:39, said: Da, se poate - trebuie sa va exprimati impreuna aceasta dorinta la eliberarea C.U. (certificatului de urbanism) pentru a putea primi prin C.U. parametri urbanistici in consecinta de la primarie (alipirea la calcan pe limita de proprietate comuna). In aceeasi ordine de idei ceea ce vreti voi sa construiti se numeste LOCUINTA CUPLATA si nu duplex - duplex-ul este o locuinta desfasurata pe doua niveluri: in parter - zona de zi; in etaj - zona de noapte si nu-i musai sa fie cuplat, insiruit sau mai stiu eu cum, poate exista foarte bine si un duplex independent. Stiu, nici una dintre denumiri, nici "duplex", nici "locuinta cuplata", nu sugereaza exact caracteristicile constructiei respective, dar asa s-au "impamantenit" denumirile astea printre "meseriasii" din domeniu. ![]() mutumesc frumos pentru informatie |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users