Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Importanta numarului de RPM la ma...

Baterii auto recuperare bani

Vopsele de interior respirabile

Deconectare controller consola PS4
 Punte dentara ocluzie deschisa

Izolație coș de fum

Un imn al iubirii (spirituale)

Depistare cartela ?
 TV Samsung nu recepționeaza ...

Reconventionala la apel?

Detector gaz defect.

Inlocuire serpentina boiler termo...
 Primele supermaketuri, hypermarke...

Combinatie de conturi pentru tran...

Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...
 

vBulletin back-up

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Fac back-up la vBulletin. Salveaza pe HDD...un fisier .sql . Dar eu...daca se intampla ceva ... cum dau LOAD la acel .sql ?

P.S. In acel SQL apar si posturile ?

Mersi.

#2
alex

alex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 18.02.2002
:)

Sql-ul trebuie sa il importezi, fie din phpmyadmin, fie prin telnet.
da, sunt salvate si posturile

#3
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Dar cum il importez :)

#4
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,661
  • Înscris: 26.11.2001
Sa faci back-up din browser.... e cam greu ca serverul inchide procesul dupa N minute, chiar daca ai conexiune super.
Baza de date la vbulletin e imensa datorita search index-ului.

Se goleste search index-ul si se face dump pe ftp, apoi de acolo se descarca printr-un flient ftp.
Ca sa pui pe server o baza de date tu nu poti, ci doar adminul.
Pui fisierul sql pe ftp si ii dai e-mail.

#5
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Am dat cu back-up din vB...si m-am dus in phpmyadmin ... si am dat cu mia zis mircea...sa dau BORWSE si selectez fisieru ala. Nu mai stiu exact cum era. Dar la back-up a intrat si ceva din site ! :(

#6
SR

SR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 311
  • Înscris: 28.11.2001
Cu PHPMyAdmin. Apesi pe browse, selectezi fisierul .sql si apesi executa. :)
Cand salvezi fisierul .sql, selectezi send si drop table (daca tabela exista, mai intai o sterge, apoi continua).
Ma, fa backup la toata baza de datem nu numai la vBulletin si foloseste PHPMyAdmin.

#7
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Pai back-upul a fost facut si din phpmyadmin si din vB. Same. Sa incerc sa editez SQL-ul si sa scot de unde da eroare ? Oricum nu e vital. dar vreau sa stiu.

#8
SR

SR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 311
  • Înscris: 28.11.2001
Ma, ori una ori alta. Eu zic ca mai bine sa folosesti PHPMyAdmin.

#9
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Ok...problema e ca dadea eroarea aia. Oricum mai incerc odata.

#10
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,661
  • Înscris: 26.11.2001
Ce eroare iti da?
Nu e chiar indicat sa ai o baza de date MySQL pt. forum si pentru site.
Noi avem 2, separate.
vBulletin face o baza de date imensa cu timpul :o

#11
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
cat de mare e baza de date a sn.ro... a forumului .. asa informativ ?

#12
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Poate nu al SN-ului dar al CG-ului care e forum din anu 99.......

#13
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001
A noastra are 65 Mb .... ;)
In ceea ce priveste alte forumuri.. mergeti si intrebati-i pe ei :P

#14
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
destul ... :)

#15
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
65 e mult ?

#16
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,661
  • Înscris: 26.11.2001
Pentru MySQL, 65 deja este mult si tineti cond ca nu avem atat de multe posturi.
MySQL nu este o baza de date facuta pentru volume mari de date.. pt. asta e nevoie de $ - Oracle sau baza de date postgresql (care este si ea FREE, insa putini dezvoltatori o folosesc)

Cei de la CG curata baza de date periodic.

#17
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001
Ceea ce o sa facem si noi.. la un moment dat ...

#18
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Cum adica sa o curatati ? Stergeti din posturile vechi....stergeti membrii ne-activi ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate