Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Buna ziua, nelamurire. Baterie te...

Izolare fonica duplex

Comparare, evidentiere inregistra...

O primavara frumoasa, de martisor
 Hils Titanium

Pareri despre (diverse) noi magaz...

Ardere butan

Ce restrictii presupune economia ...
 Ce e mai important pe termen lung...

Video editat

Imposibil de portat vodafone-digi...

Pilotaj drone - curs obligatoriu?...
 Probleme submersibila

Utilizatorii de servicii de comun...

Notificare Anaf pentru venituri d...

Router WiFi care sa stie VLAN si ...
 

vBulletin back-up

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Fac back-up la vBulletin. Salveaza pe HDD...un fisier .sql . Dar eu...daca se intampla ceva ... cum dau LOAD la acel .sql ?

P.S. In acel SQL apar si posturile ?

Mersi.

#2
alex

alex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 18.02.2002
:)

Sql-ul trebuie sa il importezi, fie din phpmyadmin, fie prin telnet.
da, sunt salvate si posturile

#3
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Dar cum il importez :)

#4
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,639
  • Înscris: 26.11.2001
Sa faci back-up din browser.... e cam greu ca serverul inchide procesul dupa N minute, chiar daca ai conexiune super.
Baza de date la vbulletin e imensa datorita search index-ului.

Se goleste search index-ul si se face dump pe ftp, apoi de acolo se descarca printr-un flient ftp.
Ca sa pui pe server o baza de date tu nu poti, ci doar adminul.
Pui fisierul sql pe ftp si ii dai e-mail.

#5
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Am dat cu back-up din vB...si m-am dus in phpmyadmin ... si am dat cu mia zis mircea...sa dau BORWSE si selectez fisieru ala. Nu mai stiu exact cum era. Dar la back-up a intrat si ceva din site ! :(

#6
SR

SR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 311
  • Înscris: 28.11.2001
Cu PHPMyAdmin. Apesi pe browse, selectezi fisierul .sql si apesi executa. :)
Cand salvezi fisierul .sql, selectezi send si drop table (daca tabela exista, mai intai o sterge, apoi continua).
Ma, fa backup la toata baza de datem nu numai la vBulletin si foloseste PHPMyAdmin.

#7
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Pai back-upul a fost facut si din phpmyadmin si din vB. Same. Sa incerc sa editez SQL-ul si sa scot de unde da eroare ? Oricum nu e vital. dar vreau sa stiu.

#8
SR

SR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 311
  • Înscris: 28.11.2001
Ma, ori una ori alta. Eu zic ca mai bine sa folosesti PHPMyAdmin.

#9
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Ok...problema e ca dadea eroarea aia. Oricum mai incerc odata.

#10
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,639
  • Înscris: 26.11.2001
Ce eroare iti da?
Nu e chiar indicat sa ai o baza de date MySQL pt. forum si pentru site.
Noi avem 2, separate.
vBulletin face o baza de date imensa cu timpul :o

#11
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
cat de mare e baza de date a sn.ro... a forumului .. asa informativ ?

#12
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Poate nu al SN-ului dar al CG-ului care e forum din anu 99.......

#13
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001
A noastra are 65 Mb .... ;)
In ceea ce priveste alte forumuri.. mergeti si intrebati-i pe ei :P

#14
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
destul ... :)

#15
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
65 e mult ?

#16
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,639
  • Înscris: 26.11.2001
Pentru MySQL, 65 deja este mult si tineti cond ca nu avem atat de multe posturi.
MySQL nu este o baza de date facuta pentru volume mari de date.. pt. asta e nevoie de $ - Oracle sau baza de date postgresql (care este si ea FREE, insa putini dezvoltatori o folosesc)

Cei de la CG curata baza de date periodic.

#17
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001
Ceea ce o sa facem si noi.. la un moment dat ...

#18
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Cum adica sa o curatati ? Stergeti din posturile vechi....stergeti membrii ne-activi ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate