![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
vBulletin back-up
Last Updated: May 21 2002 01:26, Started by
PET
, May 18 2002 08:06
·
0

Posted 18 May 2002 - 08:06

Fac back-up la vBulletin. Salveaza pe HDD...un fisier .sql . Dar eu...daca se intampla ceva ... cum dau LOAD la acel .sql ?
P.S. In acel SQL apar si posturile ? Mersi. |
Posted 18 May 2002 - 11:57

:)
Sql-ul trebuie sa il importezi, fie din phpmyadmin, fie prin telnet. da, sunt salvate si posturile |
Posted 18 May 2002 - 21:55

Sa faci back-up din browser.... e cam greu ca serverul inchide procesul dupa N minute, chiar daca ai conexiune super.
Baza de date la vbulletin e imensa datorita search index-ului. Se goleste search index-ul si se face dump pe ftp, apoi de acolo se descarca printr-un flient ftp. Ca sa pui pe server o baza de date tu nu poti, ci doar adminul. Pui fisierul sql pe ftp si ii dai e-mail. |
Posted 19 May 2002 - 13:52

Am dat cu back-up din vB...si m-am dus in phpmyadmin ... si am dat cu mia zis mircea...sa dau BORWSE si selectez fisieru ala. Nu mai stiu exact cum era. Dar la back-up a intrat si ceva din site ! :(
|
Posted 19 May 2002 - 14:09

Cu PHPMyAdmin. Apesi pe browse, selectezi fisierul .sql si apesi executa. :)
Cand salvezi fisierul .sql, selectezi send si drop table (daca tabela exista, mai intai o sterge, apoi continua). Ma, fa backup la toata baza de datem nu numai la vBulletin si foloseste PHPMyAdmin. |
Posted 19 May 2002 - 14:19

Pai back-upul a fost facut si din phpmyadmin si din vB. Same. Sa incerc sa editez SQL-ul si sa scot de unde da eroare ? Oricum nu e vital. dar vreau sa stiu.
|
Posted 19 May 2002 - 14:21

Ma, ori una ori alta. Eu zic ca mai bine sa folosesti PHPMyAdmin.
|
Posted 19 May 2002 - 14:24

Ok...problema e ca dadea eroarea aia. Oricum mai incerc odata.
|
Posted 19 May 2002 - 15:02

Ce eroare iti da?
Nu e chiar indicat sa ai o baza de date MySQL pt. forum si pentru site. Noi avem 2, separate. vBulletin face o baza de date imensa cu timpul :o |
|
Posted 19 May 2002 - 15:27

cat de mare e baza de date a sn.ro... a forumului .. asa informativ ?
|
Posted 19 May 2002 - 17:56

Poate nu al SN-ului dar al CG-ului care e forum din anu 99.......
|
Posted 19 May 2002 - 18:11

A noastra are 65 Mb .... ;)
In ceea ce priveste alte forumuri.. mergeti si intrebati-i pe ei :P |
Posted 19 May 2002 - 22:38

Pentru MySQL, 65 deja este mult si tineti cond ca nu avem atat de multe posturi.
MySQL nu este o baza de date facuta pentru volume mari de date.. pt. asta e nevoie de $ - Oracle sau baza de date postgresql (care este si ea FREE, insa putini dezvoltatori o folosesc) Cei de la CG curata baza de date periodic. |
Posted 20 May 2002 - 21:02

Cum adica sa o curatati ? Stergeti din posturile vechi....stergeti membrii ne-activi ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users