Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Nevaccinatii, ati devenit valoros...

Ce am invatat din Batalia pentru ...

Nissan Qashqai,Probleme,Sfat Achi...
 alocatie copil roman nascut afara

Schimbare Furnizor Energie Prin P...

Retete compensate

Proba la alegere a profilului la ...
 Exploziile din blocurile romanesti.

Polizor unghiular mediu

Editare video, fara placa video

Cateva intrebari legate de sistem...
 Despre lipituri, statii, pistoale...

ANGLIA...ITALIA...FRANTA...GERMAN...

Sfat achizitie masina ∼6000...

Sunet electronic dupa franat
 

Mouse over...other button :)

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Am u buton care e locat in /images/buton.gif .
Cand duc mouseul peste el....vreau sa se schimbe cu alt buton care e locat in /images/buton2.gif  . Stitzi cum se face ?

#2
eyecon

eyecon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 03.01.2002


					

#3
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
Mersi ! Fix de asta aveam nevoie !

#4
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Da stii ca puteai sa bagi un rollover ...

#5
PET

PET

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,351
  • Înscris: 24.02.2002
O sa folosesc scriptul lui eyecon ! ;)

#6
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,244
  • Înscris: 26.11.2001
Un rollover are nevoie de mai mult cod si nu merita. Scriptul dat de eyecon este foarte bun si economic :oK:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate