Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

Google Sheet - Referire la textul...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 

Realitatea TV (S-a ìnchis în data de 30.10.2019).

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
445 replies to this topic

#19
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005
Faza mai naspa e ca la UPC Bacau nu au bagat si teletextul... dac-o fi asa cum ziceti!

#20
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,161
  • Înscris: 05.05.2003
Am impresia ca nici nu mai are... :D
Eu receptionez si terestru Realitatea si nici acolo nu am teletext :nonobad:
Chiar nu stiu ce s-a intamplat... poate ne lamureste cineva

Cat despre Andrei Gheorghe... mai bine si-ar alege alta meserie (fara tangenta cu audio-vizualul), si astfel nu ar mai enerva atata lume, ci doar cativa angajati :)

#21
florin666

florin666

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 30.07.2005
au scos de mult teletextul

#22
submit

submit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 15.04.2005

florin666, on Aug 28 2005, 21:29, said:

au scos de mult teletextul

<{POST_SNAPBACK}>

scoate-ti si tu linkul din semnatura

#23
petrarca2055

petrarca2055

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 08.05.2005
andrei gheorghe :peacefingers: haha :D lera :coolspeak:

#24
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,161
  • Înscris: 05.05.2003
Bine, sa zicem ca ''il prinde'' formatul (stil FUN)... dar ce folos, daca omul a devenit antipatic pentru multa lume :naughty:

#25
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=270292
Surprizele Realitatii
  30 August 2006
  Elena Vladareanu
  Razvan Dumitrescu, Liiceanu si Plesu sunt noutatile grilei de toamna ale Realitatii TV.
  Razvan Dumitrescu va reveni la pupitrul emisiunii "Realitatea zilei" (19.00-21.00, luni-vineri), conform unor surse din interiorul televiziunii. Directorul cotidianului "Gardianul" a refuzat sa faca vreun comentariu privind revenirea sa la Realitatea, intrucat, spune el, nu a fost semnat inca niciun contract, dar ne-a asigurat ca in niciun caz nu are de gand sa renunte la "Gardianul".
  Razvan Dumitrescu a mai fost realizator al emisiunii "Realitatea zilei", dar a plecat la inceputul lunii iunie in urma unor neintelegeri cu postul, ulterior preluand conducerea cotidianului "Gardianul", detinuta pana atunci de Gabriel Stanescu.
  Liiceanu si Plesu, pe sticla la Realitatea
  Tot de luni pana vineri, intre 21.00 si 22.00, Robert Turcescu si Liana Patras vor fi gazdele unui "Jurnal" atipic. Formatul nu a fost inca definitivat. Contactat de EVZ, Robert Turcescu a refuzat sa faca vreun comentariu. Emisiunea lui, "100a", este pastrata in grila de toamna, intre 22.00 si 23.00, luni, miercuri si vineri.
  Intervalul orar 23.00-24.00 este rezervat emisiunilor in tandem: Mircea Dinescu-Stelian Tanase, Cornel Nistorescu-Adrian Ursu, Cristian Tudor Popescu-Emil Hurezeanu si Gabriel Liiceanu-Andrei Plesu.
  Pentru ca noua grila este inca in lucru pana la inceputul lui septembrie, urmand sa intre de la jumatatea lunii, inca se mai lucreaza la format, iar "actorii principali" refuza deocamdata sa comenteze. Un singur tandem este insa nesigur: Liiceanu-Plesu. Pe piata circula si zvonul conform caruia Sorin Ovidiu Vintu intentioneaza sa investeasca in Editura Humanitas.
  Acesta neaga insa, spunand ca nu e genul de afacere care sa i se potriveasca: "Eu citesc carti, nu stiu sa fac carti", a explicat el. Surse din interiorul editurii ne-au declarat ca Gabriel Liiceanu, directorul Humanitas, a negat ferm aceste informatii, considerandu-le speculatii.
  "Cap si pajura", doza dubla
  Andrei Gheorghe ramane in noua grila a Realitatii TV, cu cele doua emisiuni ale sale, "Am o stire pentru tine" (in fiecare luni noapte) si "Politica, frate" (pentru care nu s-a stabilit inca schema de difuzare).
  "Cap si pajura", cu Cristian Tudor Popescu si Emil Hurezeanu, va avea o noua formula in aceasta grila: nu doua editii pe saptamana, ci una singura, de doua ore, care va fi difuzata joia, de la 22.00 la 24.00. Potrivit declaratiilor lui Cristian Tudor Popescu, emisiunea va fi fragmentata in doua parti de Jurnalul de la ora 23.00.
  Totodata, s-ar putea face loc in "Cap si pajura" pentru reportaje si filme. Cristian Tudor Popescu, director al cotidianului "Gandul", detinut de MediaPro, ne-a mai declarat ca un astfel de format nu s-ar fi potrivit nici cu grila, nici cu publicul postului Pro TV.
  "Noi suntem jurnalisti, trebuie sa facem asta intr-un post de nisa, cum este Realitatea, care se adreseaza anumitor oameni", a explicat Cristian Tudor Popescu. Acesta va continua sa colaboreze cu Pro Cinema, la "CineTePrinde", unde va comenta muzica, taieturile de montaj, ritmul unor filme, scopul lui fiind, asa cum a declarat, de a trai filmul impreuna cu telespectatorii, chiar daca acestia sunt sau nu de acord cu opiniile lui.
  Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=270292

Edited by megafanro, 29 August 2006 - 23:41.


#26
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 31.01.2006
Am considerat până acum că Realitatea TV este una din televiziunile bune din audiovizualul românesc. Era o televiziune serioasă, o sursă cât de cât credibilă de la care te puteai informa. Spun "cât de cât credibilă" având în vedere că orice televiziune cu ceva proză la public deservește, inevitabil, anumite interese. Dar dacă nu iei de bune chiar tot ce ți se oferă și stai să "filtrezi" puțin ceea ce ți se dă, atunci e bine. În contextul actual nu cred că vom vedea la Realitatea un reportaj complet și imparțai despre dostarul FNI, la fel cum și la Antena 3 trebuie să "filtrăm" anumite informații care ar putea deservi doar interesele Partidului Conservator.

Chiar dacă la alegerile locale din 2004 această televiziune a făcut o campanie nerușinată pentru PSD (era perioada în care se spunea că e televiziunea lui Năstase), iar la alegerile generale s-a mers pe mâna Alianței D.A. (deja era Vântu proprietar), asta nu m-a făcut să nu o mai consider o televiziune bună (repet: raportat la audiovizualul românesc), pentru că eram deja obișnuit ca o dată la 4 ani televiziunile să joace conform intereselor.

Ceea ce m-a făcut să o consider o televiziune bună (chiar și pe vremea lui Prigoană) era calitatea știrilor. Nu am remarcat fuga după senzațional, după știri ieftine sau după știri care exploatau suferința unor oameni. Erau știri serioase și talk-show-uri cu discuții pentru "oameni mari". Prin acestea și-a dobândit notorietatea pe care o are astăzi și audiența absolut remarcabilă pentru o televiziune de nișă (peste posturi generaliste precum Prima TV, B1 TV și Național TV).

Din păcate, observ în ultima vreme o tendință de transformare a acestei televiziuni într-un fel de "jurnal de la ora 5" amestecat cu o doză de OTV. Săptămâna trecută rula un promo pentru "Documentarele Realității" de sâmbătă, în care se povestea despre niște femei violate și ucise în nu-știu-ce sat acum vreo 10-15 ani și că nu se știe nici astăzi cine e ucigașul. Duminică seara văd că Tatulici face o serie de emisiuni intitulată "Crime fără criminal". Tot Tatulici a mai făcut ceva emisiuni în direct din nu-știu-ce pușcării.

Și în jurnalele de știri e evidentă această tendință. Ca să dau un exemplu, iată ce știre a fost prezentată A TREIA în cadrul jurnalului de la ora 18 de astăzi:

Quote

7. PG EA /A plecat în lume să câștige bani și și-a lăsat copiii de izbeliște! Timp de două luni, trei copii din Fălticeni au suferit de foame și au trăit în condiții mizere, pentru că mama lor a plecat la muncă în străinătate și a uitat cu totul de ei. Fata cea mare, de 17 ani, s-a zbătut să câștige un ban, dar nu suficient încât să le asigure un trai decent. Corespondentul nostru Adrian Jugănaru are amănunte. Bună seara, Adrian. Cum trăiau copiii? /
8. / VIDEO /
LĂSAȚI DE IZBELIȘTE
Trei copii, părăsiți de mama plecată la muncă /
[REZERVĂ]A plecat în lume să câștige bani și și-a lăsat copiii de izbeliște! Timp de două luni, trei copii din Fălticeni au suferit de foame și au trăit în condiții mizere, pentru că mama lor a plecat la muncă în străinătate și a uitat cu totul de ei. Fata cea mare, de 17 ani, s-a zbătut să câștige un ban, dar nu suficient încât să le asigure un trai decent. ] /
MATERIAL:
[ Femeia și cei patru copii locuiau într-un apartament de două camere. Acum două luni, mama a plecat să muncească în Italia și i-a lăsat pe micuți în grija unui frate alcoolic. Așa că întreaga povară a familie a căzut în sarcina celei mai mari dintre fete. SINCRON nu aveam cu ce să mă descurc deocamdată, pentru că mama a plecat să muncească pentru noi ca să plătim datoriile N-a reușit să plătească datoriile, așa că au rămas fără curentul și gaze. În plus, cei trei frați mai mici, băiatul de 7 ani și cele 2 fetițe, de numai 3 ani, stăteau mai tot timpul flămânzi și neîngrijiți. SINCRON nu erau îngrijiți, nu erau spălați, nu erau mîncați, dimineața se sculau, mergeau pe la ușile magazinelor, flămânzi SINCRON plouă de sus, izolația e spartă, pereții-s stricați, instalația electrică e și ea stricată Până la urmă, vecinilor li s-a făcut milă de copii abandonați și au anunțat Direcția de Protecție a Copilului. SINCRON erau într-o stare deplorabilă, erau tăiați de la curentul electric, de la apă și de la gaze, copiii erauz deseori neîngrijiți, lăsați nesupravegheați și nemâncați SHAPE VASLUI În județul Vaslui, 600 de copii au ambii părinți plecați în străinătate. VOX cât suntem la muncă în străinătare, copiii au rămas sub supravegherea bunicilor, bunicii se duc la câmp, sunt bătrâni, băieții nu mai învață ca lumea, se duc pe drumuri,, nu-i mai poate stăpâni SINCRON acești copii simt lipsa familiei din jurul lor acum când au nevoia cea mai mare de familie Specialiștii sunt îngrijorați, pentru că mulți dintre copii părăsiți de părinți ajung în centrele de plasament, cu traume psihice. ]

(sursa: transcript știri de pe realitatea.net)
Și acesta e doar un exemplu care mi-a fost acum la îndemână. Pe mine mă deranjază foarte tare această tendință. Vă invit să o observați și voi și să vă spuneți părerea.

#27
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002

View Post*Victor*, on Aug 30 2006, 18:50, said:

Și acesta e doar un exemplu care mi-a fost acum la îndemână. Pe mine mă deranjază foarte tare această tendință. Vă invit să o observați și voi și să vă spuneți părerea.
asta a fost motivul pentru care am renuntat total la protv dupa 8-9 ani in care le-am fost fidel, ar fi pacat ca istoria sa se repete desi in momentul de fata nu sunt de acord 100% cu parerea ta. sper sa am dreptate.

#28
anetea

anetea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 15.07.2004
RealitateaTV FTA pleaca de pe Sirius 5E la 4 W pe Amos avantaj BoomTV

Aurel

#29
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
[ http://www.gardianul.ro/pics/size2/83977_pic.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Radu Cazan, cunoscutul jurnalist realizator al Revistei presei la Realitatea TV, va parasi din momentul lansarii noii grile de programe postul de televiziune. „O sa parasesc Realitatea TV o data cu lansarea noii grile, unde Revista presei pe care o realizez devine aproape de nevazut pentru marele public caruia i se adreseaza, de fapt“, ne-a declarat Radu Cazan, adaugand: „Revista presei, „Ziarul Realitatii“ de dimineata, care a implinit trei ani de difuzare, nu mai beneficiaza, in noua formula, decat de o aparitie dis-de-dimineata, cand multa lume inca doarme. Privind noile ore de difuzare, imi dau seama ca Revista presei facuta de mine, probabil, ca nu mai este dorita si, prin urmare, aceasta isi inceteaza aparitia. In conditiile in care nu mai pot informa publicul, nu mai pot continua“, ne-a mai spus Radu Cazan. Revista presei, in formula realizata de Radu Cazan, a inceput la 15 septembrie 2003 si a fost premiata, in 2005, de Asociatia Profesionistilor de Televiziune (A.P.T.R.). Ramona Draghici
Sursa: http://www.gardianul...tv_-s83977.html

#30
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Letiția Zaharia, la Realitatea TV .
de Evelyn BADEA
Letiția Zaharia, fosta prezentatoare a Observatorului de noapte al Antenei 1, este, începând de ieri, angajată a postului Realitatea TV. Transferul a avut loc la doar câteva zile după ce Letiția, revenită dintr-un concediu de două săptămâni, s-a prezentat la serviciu ca să intre pe post, dar a aflat că, în locul său, vor prezenta de acum înainte Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu, cei care se află la pupitrul știrilor și la Observatorul de la ora 16.00. Letiția Zaharia va prezenta jurnalele la Realitatea TV după jumătatea lunii septembrie, odată cu noua grilă a postului.
Sursa: http://www.adevarulo...-tv_197511.html

#31
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Kilocruciada lui Carmen Bruma nu si-a mai gasit loc in noua grila Realitatea TV                                    
                                    O data cu stabilirea noii formule de program pentru sezonul toamna-iarna de la Realitatea TV, s-a pus capat scenaritei. Dupa ce initial, a anuntat ca pleaca, Stelian Tanase a decis sa ramana la Realitatea TV, iar Radu Cazan a hotarat sa paraseasca postul; la fel si Cornel Nistorescu, acesta fiind insa liber de contract. Razvan Dumitrescu revine la „Realitatea Zilei“ incepand cu 15 septembrie.
Noua grila de la Realitatea TV va debuta, din 15 septembrie, cu o serie de noutati. Daca unele dintre emisiuni au reusit sa se mentina in programul televiziunii, ca de exemplu: „100%“, cu Robert Turcescu, „Politica, frate!“, cu Andrei Gheorghe, „Zece fix“, cu Stelian Tanase si Mircea Dinescu, „Analiza finala“, „Mananc, deci exist!“, „Arhitectonic“ etc., altele se pare ca n-au avut parte de aceeasi soarta. Astfel, emisiunea „Kilocruciada“, prezentata de Carmen Bruma, nu mai figureaza in noua grila a postului TV. Stelian Tanase intra cu emisiunea „3x3“, in weekend, mai exact sambata, de la ora 16.30. Totodata, de vineri 15 septembrie, Razvan Dumitrescu revine la pupitrul emisiunii „Realitatea Zilei“.
Dintre noutatile viitoarei grile Realitatea TV, mentionam emisiunea matinala „Buna dimineata, Romania!“, cu Letitia Zaharia si Johann Pohrib, „Fabrica“, „Eu, Romania“, cu Laura Chiriac, „Tu faci realitatea“, cu Mihai Tatulici, iar in weekend „Secolul XXI“, „Realitatea culturala“, cu Iuliana Ciugulea, si „Altfel“, cu Liiceanu si Plesu etc.
Realitatea TV, consacrat ca post de stiri, se orienteaza prin noul profil spre un tip de programe culturalizat, de pilda in weekend, spre o dinamicitate specifica in diminetile din cursul saptamanii, urmand astfel atingerea unui alt tip de telespectator.
Au fost schimbate orele de difuzare

Modificari au suferit si orele de difuzare a productiilor care au ramas in grila: Stelian Tanase va avea doua emisiuni pe saptamana, iar Robert Turcescu va fi invitat permanent al jurnalului de la 21.00, alaturi de prezentatoarea Liana Patras. Emisiunea „100%“ va incepe la ora 22.00. O alta surpriza constituie lipsa din grila a lui Cornel Nistorescu, contractul sau cu Realitatea TV incetand la finele lunii august, fara a mai fi insa prelungit.
[ http://www.gardianul.ro/pics/size2/84034_pic.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: http://www.gardianul..._tv-s84034.html

Edited by megafanro, 08 September 2006 - 23:26.


#32
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Plesu si Liiceanu, la Realitatea TV. Articol de Alexandru Bala .
Cei doi scriitori au semnat un contract cu postul de stiri pentru un talk-show saptamanal.
Postul Realitatea TV si-a anuntat ieri grila de programe pentru aceasta toamna, principalele nume noi fiind Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu. Cei doi scriitori vor fi protagonistii unei dezbateri saptamanale, intitulata „Altfel”.
Luna septembrie marcheaza si revenirea lui Razvan Dumitrescu ca prezentator al principalului buletin informativ, dar si ca moderator al emisiunii „Realitatea zilei”.
O dezbatere „Altfel”.
Negocierile dintre postul lui Sorin Ovidiu Vintu si scriitorii Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu, subiect de speculatii in ultimele saptamani, s-au concretizat printr-o noua emisiune de dezbateri in grila Realitatii.
Talk-show-ul „Altfel” se axeaza pe schimbul de idei dintre cele doua personalitati de marca ale societatii romanesti, fiind difuzat in fiecare duminica, intre orele 20.00 si 21.00.
Jurnalistul Razvan Dumitrescu se intoarce din 15 septembrie la vechiul sau post, acela de moderator al formatului de analiza „Realitatea zilei”. Emisiunea va fi difuzata incepand de la 19.00, cu o durata de doua ore.
Directorul cotidianului „Gardianul” va fi si unul dintre protagonistii jurnalului de la ora 18.00, alaturi de Melania Medeleanu. Celalalt buletin informativ din prime-time este programat zilnic, de la ora 21.00, cu Liana Patras si Robert Turcescu in calitate de prezentatori.
Una dintre noutatile grilei de toamna este programul matinal zilnic introdus de Realitatea TV, „Buna dimineata, Romania!”, cu Letitia Zaharescu si Johann Pohrib la pupitru.
Talk-show-urile consacrate in sezonul trecut revin in prim-plan. Robert Turcescu continua la „100a”, in fiecare luni, marti si miercuri de la 22.00. Emil Hurezeanu si Cristian Tudor Popescu se intorc la „Cap si pajura”, difuzata in fiecare joi de la ora 22.00, timp de doua ore. Dezbaterea „3X3”, moderata de Stelian Tanase, va fi transmisa in fiecare sambata, intre 16.30 si 18.00.
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=271577

Edited by megafanro, 10 September 2006 - 23:57.


#33
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Acoperire satelit:
Incepând cu 1 septembrie 2006 parametrii de recepție a programelor postului de televiziune Realitatea TV sunt:    
      Satelit AMOS 2 - FTA
Frecventa 11673
Poziție Orbitală 4 ° west
Polarizare orizontală
Symbol Rate 6900
FEC 7/8    
Receptia programelor postului de televiziune Realitatea TV prin satelitul SIRIUS 2 este posibila pana la data de 10 septembrie 2006 ora 24:00. De la aceasta data, receptia directa de la satelit este disponibila FTA numai prin satelitul AMOS 2.
Detalii suplim. : http://www.realitatea.net/?acoperire

Edited by megafanro, 11 September 2006 - 14:26.


#34
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Sfirsitul  saptaminii aduce in Casa Presei emisiuni si cupluri noi. Turcescu  prezinta stiri, iar Hurezeanu si Popescu reincep „Cap si Pajura”.
    Realitatea  TV isi inaugureaza grila de toamna pe 15 septembrie. Pina atunci, noul  News Room va fi amenajat, iar decorurile vor fi montate. Incepind de  vineri, redactia postului va fi comuna cu cea a Agentiei de presa  NewsIn, astfel ca peste 150 de jurnalisti vor asista la productiile  Realitatea TV.
  Dimineata
  Prima productie noua care va intra in emisie este  programul matinal. Timp de trei ore, Letitia Zaharia si Johann Pohrib  vor spune „Buna dimineata, Romania!“, intr-o emisiune despre care se  spune ca va arata „cit de fabuloasa este viata“.
  Patru dintre jurnalele zilei vor fi prezentate de  o echipa de tot atitia jurnalisti. Ioana Molla, Cristi Nita, Mirela  Vasadi si Bogdan Gamalet vor fi prezenti pe ecrane la orele 10.00,  12.00, 14.00 si 16.00, cu buletine de stiri ce dureaza cite o ora.
  Consacratul format „Deschide lumea“ se transforma,  de vineri, in „Fabrica“, emisiune prezentata in timpul saptaminii de  Sanda Nicola, iar in weekend de Andreea Cretulescu si Cristina Sincai.  De data aceasta, telespectatorii vor putea sa asiste la modul in care  sint construite subiectele fiecarei zile, vor afla scenariile posibile  si vor asista la alcatuirea agendei zilei.
  O alta emisiune noua va fi inaugurata de Laura  Chiriac. Jurnalista agentiei France Press trece de la The Money Channel  la Realitatea TV pentru „EU, Romania“, o emisiune care „asaza Romania  in oglinda lumii“.
  Dupa-amiaza
  Mihai Tatulici devine in timpul saptaminii o  prezenta zilnica la Realitatea TV. El va realiza „Tu faci Realitatea“,  un format care porneste de la notiunea de „citizen journalism“.  Cetatenii obisnuiti vor avea astfel ocazia sa comunice audientei care  sint lucrurile importante pentru ei.
  Revenit la Realitatea TV dupa o absenta de doua  luni, Razvan Dumitrescu preia din nou „Realitatea zilei“, de la 19.00  la 20.00, si, impreuna cu Melania Medeleanu, prezinta primul jurnal  important al serii, cel de la ora 18.00.
  Seara
  Dupa cuplul Medeleanu-Dumitrescu urmeaza tot o  pereche, dar noua. Robert Turcescu trece la pupitrul de stiri si,  impreuna cu Liana Patras, prezinta jurnalul de la ora 21.00. Abia o ora  mai tirziu, Turcescu are ocazia sa imparta deja celebrele bile albe si  negre. „100%“ va avea doar trei editii pe saptamina, de luni pina  miercuri. In aceleasi zile, dupa jurnalul de la ora 23.00, Andrei  Gheorghe face „Politica, frate“.
  Joi seara, de la ora 22.00, se intoarce „Cap si  Pajura“, cu Emil Hurezeanu si Cristian Tudor Popescu, in timp ce vineri  nu va lipsi editia de „Zece fix“ in care Stelian Tanase il are ca  invitat permanent pe Mircea Dinescu. Ambele emisiuni se vor intinde  pina la miezul noptii.
    
  •   Program de weekendTalk-show-urile nu lipsesc nici din  programul de sfirsit de saptamina al postului Realitatea TV. Stelian  Tanase va aduce simbata, de la ora 16.30 pina la ora 18.00, trei  personaje care vor analiza cele mai importante trei evenimente ale  saptaminii la „3x3”. Duminica, de la ora 20.00, Gabriel Liiceanu si  Andrei Plesu vor discuta „Altfel” despre principalele subiecte ale  zilei. Nu lipsesc deja consacratele „Analiza finala”, „Capital TV”,  „Maninc, deci exist!”, „Arhitectonic”, „Realitatea culturala”,  „Saptamina de vreme”, „Parerea mea” si „Greselile noastre”. „Buna  dimineata, Romania!” va avea si editii de weekend, sustinute de Nora  Dinca si Eugen Rusu.
       [ http://www.cotidianul.ro/fileadmin/2006/septembrie/ed376c/24.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Sursa : http://www.cotidianu...Hash=b6c4b95a64

Edited by megafanro, 11 September 2006 - 22:05.


#35
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Rotații la Realitatea TV .
  Realitatea TV lansează, începând de mâine, noua grilă de programe, după o vară mai puțin liniștită, cu frământări, ca de altfel în orice televiziune. După plecarea furtunoasă de acum numai două luni, Răzvan Dumitrescu revine pe post, într-un format extins, în timp ce un alt nume mare al postului,  Robert Turcescu, mai adaugă la lunga sa listă de activități și jurnalul de la ora 21.00. O altă noutate a grilei este intrarea pe post, în fiecare duminică, a tandemului Andrei Pleșu - Gabriel Liiceanu.
Realitatea TV include în grilă, începând din această toamnă, un nou program matinal - Bună dimineața, România!, prezentat de Letiția Zaharescu și Johann Pohrib.
Informațiile personalizate despre starea vremii, radare, predicții astrologice, tablete de sănătate și întreținere, revista presei naționale și locale, rubricile economice - cu mici trucuri, despre ce ar putea fi oportunitatea de afaceri a zilei sunt câteva dintre elementele noului program. Realitatea TV renunțase la a avea un program de matinal după eșecul formatului prezentat, anul trecut, de Cătălin Măruță. Difuzată de luni până vineri, de la 11.15 până la 12.00 și între 15.15 și 16.00 cu Sanda Nicola, "Fabrica" este o altă nouate a postului. "Fabrica" va folosi resurse The Money Chanell și NewsIn și Realitatea TV pentru a stabili agenda zilei, construi scenarii posibile, interpreta rezultate și analiza consecințele evenimentelor. Sâmbătă și duminică, de la 15.15 până la 16.00, emisiunea va fi prezentată de Andreea Crețulescu și Cristina Șincai. "EU, România", difuzată în fiecare zi de la 13.15 la 14.00, este emisiunea în care Laura Chiriac va prezenta indivizi și grupuri care, indiferent de agenda și de evenimentele de la București, construiesc imaginea României de peste hotare. "EU, România" va prezenta, în același timp, și România prin ochii românilor de dincolo de granițele ei. De luni până vineri, de la 17.15 la 17.45, Realitatea TV va difuza prima emisiune de "citizen journalism" din România, format care îi permite cetățeanului obișnuit să spună ceea ce este important pentru el. Cetățeanul este distribuit într-un rol activ în procesul de decupare, colectare, prelucrare, difuzare și chiar analiză a informației. El devine potențiala sursă alternativă de informație independentă, exactă, de încredere și de interes, în cadrul noii emisiuni "Tu faci realitatea!".
Vedetele Realitatea TV au fost redistribuite în noua grilă. Răzvan Dumitrescu, întors după scandalul din vară, dar fără să renunțe la postul de director de ziar, va prezenta, alături de Melania Medeleanu, jurnalul de la ora 18.00, în timp ce Liana Pătraș și Robert Turcescu vor fi gazdele jurnalului de la ora 21.00. Răzvan Dumitrescu revine, din 15 septembrie, cu un talk-show extins la două ore, începând de la ora 19.00, pe același model cu Realitatea Zilei. Emisiunea 100%, realizată de Robert Turcescu, revine și ea într-o nouă formulă. Difuzată luni, marți și miercuri, începând cu ora 22.00, 100% va fi emisiunea în care, pe baza principiului interactivității, publicul va acorda, pe lângă bila oferită de realizator, sancțiuni sau recompense simbolice - bila albă/bila neagră invitaților. "Cap și Pajură" îi va readuce în dialog pe Cristian Tudor Popescu și Emil Hurezeanu, în fiecare joi, timp de două ore, de la ora 22.00. "Altfel", cu Liiceanu și Pleșu, este un alt nou talk-show care va fi difuzat în fiecare duminică, de la 20.00 până la 21.00. Din toamnă, Realitatea TV va avea și o nouă prezentare grafică.
[ http://www.adevarulonline.ro/img/photoarchive/C02_INFO_14sept_1_(1532).jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  
Sursa: http://www.adevarulo...-tv_198204.html

Edited by megafanro, 15 September 2006 - 01:57.


#36
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 31.01.2006
Se vede că se lucrează la noua prezentare grafică. E revizie tehnică și în noaptea asta, cum a fost și ieri.
Mă bucură revenirea lui Răzvan Dumitrescu. Îl apreciez în calitatea lui de jurnalist de când făcea emisiunea "Fair-Play" la Radio Contact.
Mă gândesc acum cât de mult a evoluat această televiziune, de pe vremea lui Prigoană (când era o televiziune bună, dar cu reurse modeste), până astăzi (când se lucrează la modul profesionist, dar nu pot să nu mă gândesc că acolo sunt bani furați de la 300.000 de români).

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate