![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
CheckPoint firewall
Last Updated: Dec 02 2004 17:31, Started by
DeathRipple
, Nov 30 2004 13:56
·
0

Posted 30 November 2004 - 13:56

de vreo 2-3 ore am urmatoarea problema: serverul pe care ruleaza checkpointu' se blocheaza cam la 30 de min. pana acum a rulat fara probleme....in event viewer nu apare nimic suspect. la servicii, la fel. singurul lucru pe care l-am constatat este ca nu pot sa mai deschid Log Viewer-ul. intra in el adica, da'-mi spune ca serverul este disconnected.... nu prea imi dau seama de unde s-o apuc.
help pls.... |
Posted 30 November 2004 - 14:59

nu s-a intalnit nimeni pana acuma cu o astfel de eroare, nu?
|
Posted 01 December 2004 - 10:44

nope .. nu m-am intalnit cu asa ceva ... ce model de FW ai ?
|
Posted 02 December 2004 - 13:49

NG Feature Pack 2
nu pricep. nu s-a mai blocat, insa log viewer-ul tot nu-l pot accesa....same error. nu am timp din pacate sa stau mai mult pe el, insa sper sa-mi fac si sa postez aici ce si cum, poate mai au si altii astfel de probleme |
Posted 02 December 2004 - 13:50

pe ce sistem rulezi ? da niste detalii cand ai timp ...
|
Posted 02 December 2004 - 17:31

win2k sp4...da' nu-mi zice nimic suspect in event viewer...in fine, o sa revin cu detalii
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users