![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Trafic foarte mic la site destul de interesant
Last Updated: Oct 10 2008 20:09, Started by
AndyM
, Jul 13 2008 14:27
·
0

Posted 13 July 2008 - 14:27

Salut. Spuneti-mi va rog si mie o metoda de promovare mai buna si mai gratuita
![]() Site-ul este destul de interesant... am inscris in directoare, am mai postat pe forumuri (nu am facut spam, ci la forumurile care permit asta), am avut prieteni care au avut la status la messenger linkul, etc..... Site-ul mai este si pe domeniu (ziceam ca daca va fi pe domeniu va avea un trafic mai bun, dar tot degeaba) Daca vreti postez aici linkul sa vedeti despre ce e vorba (doar daca vreti, ca nu vreau warn ![]() Si daca ma puteti ajuta cu niste linkuri.... ![]() ![]() Edited by AndyM, 13 July 2008 - 14:27. |
Posted 14 July 2008 - 11:55

Eu as vrea sa-l vad! ![]() Quote crearea de niste widget-uri pentru bloguri Edited by AndyM, 14 July 2008 - 11:56. |
Posted 14 July 2008 - 12:05

Faptul ca ceri inregistrarea OBLIGATORIE pentru a efectua testele este un mare minus, te trage in jos rau de tot.
Design-ul este cam... old style. |
Posted 14 July 2008 - 12:08

daca bag 1-2 teste "Demo" pe care sa le poata face vizitatorii ar fi mai bine, nu?
![]() Iar la el am bagat template-ul ce-l folosesc la evotrain, ca nu am imaginatie sa fac eu un template fain ![]() EDIT! Acum vizitatorii pot participa la doua teste demonstrative ![]() Edited by AndyM, 14 July 2008 - 12:35. |
Posted 15 July 2008 - 13:56

Design-ul site-ului e extrem de slab nu ma mir deloc ca n-ai vizitatori. Foloseste un template daca nu te pricepi la design, aspectul site-ului e foarte important, cel putin la inceput. In plus evita inregistrarile cat poti de mult pana se dezvolta site-ul mai puternic, nefiind un site cunsocut inca, nimeni nu o sa se inregistreze daca nu vi macar cu ceva care sa atraga atentia, fie design-ul fie calitatea informatiei, preferabil ambele
![]() Cum zicea si cineva mai sus un site care nu merge ok in ie 6,7 e un MARE minus, practic te faultezi singur. Edited by SE7EN, 15 July 2008 - 13:59. |
Posted 15 July 2008 - 14:09

designul acela nu l-am facut eu.
Este de pe zymic. Si nu inteleg ce are pe IE ![]() |
Posted 15 July 2008 - 14:14

ca primă impresie:
Quote in primul rand sa se tina evidenta punctelor primite, teselor participate, si mediei dintre teste, astfel site-ul este mai distractiv. știu și eu, poate ceva mai concisă și corectă exprimarea ar face totul mai plăcut... |
Posted 20 July 2008 - 19:21

rotest ala e un site ?
![]() pai nu ai continut deloc , arata ca o pubela ...si....vrei sa iti mai zic ? eu l-am inchis dupa ce am dat 2 click-uri si nu am gasit nimic interesant. gandeste-te ca asa face om normal care il vede prima data. |
|
Posted 21 July 2008 - 11:20

rotest ala e un site ? ![]() pai nu ai continut deloc , arata ca o pubela ...si....vrei sa iti mai zic ? eu l-am inchis dupa ce am dat 2 click-uri si nu am gasit nimic interesant. gandeste-te ca asa face om normal care il vede prima data. |
Posted 21 July 2008 - 11:37

Prima data scoate reclamele de pe prima pagina(din tot siteul mai bine), la 1000 de viztie pe zi le pui la loc
![]() Partea de sus este moarta, la fel si designul si prezentarea siteului. Pune logoul mic sus in rest meniu sau continut captivant/meniu sau flash. Daca nu alegi nimic iti pune intrebarea gresita (ar trebui sa nu te lase sa dai trimite). Asta ar trebui sa fie pe home page http://www.rotest.info/despre.php Un test prost de altfel : 1. Ce inseamna "PC" ? Partidul Comunist Principal Computer Personal Computer Personal Calculator 2. Care este diferenta dintre "Kb" si "KB" ?Cui ii este adresat testul ? Incepatorilor (cauta tastele) sau programatorilor/utilizatorii avansati ? Hotaraste-te. Si nu in ultimul rand care este scopul siteului ? Divertisment?Timp liber ? Cunostinte generale ? Adica de ce sa faci teste daca nu primesti nimic, nu inveti nimc ? |
Posted 02 September 2008 - 19:49

nu vreau sa fiu carcotas dar prima oara cand am facut testul am ales d la urmatoarea intrebare:
9. Procesoarele de tip "Dual Core" folosesc: 2 procesoare 1 procesor 3 procesoare nicio varianta in primul rand dupa modul in care este formulata - nu poti sa zici ca un procesor de tip "dual core' foloseste 2 procesoare pt tocmai ai zis ca e un singur procesor. Si in al 2-lea rand pt ca dual core nu inseamna 2 procesoare single core ci un singur procesor cu 2 nuclee. Este o diferenta enorma si de cost si de performata. Ai 2 procesoare pe placa daca suporta asa ceva (vezi servere). Mai mult pe servere acele 2 procesoare diferite (care le vezi ca-s 2 pe placa) pot ele fi dual core sau quad core. Mai e si faza cu Cooler = ventilator sau radiator. Un coleg de-al meu are unul cu apa ![]() ![]() Edit: am facut cont si am mai facut un test de c++. Citez: Prin "case sensitive" se intelege ca limbajul C: este sensibil la diferentele intre literele mari si mici face distinctie intre literele mari si mici face distinctie intre variabilele scrise cu litere mici si cele scrise cu litere mari toate cele trei variante anterioare eu am ales toate cele de mai sus dar nu a fost corect. Pai 2 si 3 nu au cum sa fie gresite. Se face absolut peste tot distinctie intre litere mici si mari: variabile, constance, macrouri, functii,clase,metode. Cat despre 'sensibilitatea' la litere mici si mari depinde cum traduci. Daca te iei dupa anumite carti de programare autohtone e si ea adevarata. 4. Din punct de vedere functional, instructiunile break si continue sunt sinonime antonime paronime depinde de contextEu am ales-o pe cea care abereaza cel mai putin. Cica antonime era. Poate daca continue ar fi fost echivalenta cu instructiunea vida. Break iese din ciclu deci daca ar fi antonime atunci continue ar trebuie sa nu faca nimic si sa continue. Defapt se reevalueaza conditia buclei si se trece la urmatoarea iteratie. E fortata intrebarea. 5. Se considera secventa de program n=0; for(;;);{ if(n==5 || (n+1)%2==0)exit(0); n++;} Aceasta secventa se executa: o singura data de cel putin 5 ori cel putin o data la infinitEu zic ca o singura data. Daca tu ti-ai facut propriul limbaj numit C poate fi si alta varianta ![]() Cu asa teste eu am desparut de pe site ![]() Edited by pitagora, 02 September 2008 - 20:12. |
Posted 04 September 2008 - 21:56

In titlu scrie asa: Trafic foarte mic la site destul de interesant, DA ?
Acum stau si ma gandesc ce e interesant, dar fiecare cu viziunea lui. Arata groaznic, content .. exista ?, teste vai de ele. Tragi singur concluzia ![]() |
Posted 04 September 2008 - 23:05

Prostii...
http://www.google.ro...i...oogle&meta= vizitatorii aia de unde vrei sa vina ? asta e site-ul, nu ai nicio sansa cu el! CONTENT IS KING!!! Edited by laffin, 04 September 2008 - 23:07. |
|
Posted 16 September 2008 - 16:04

Da. Asa e. In plus nush cati sunt tentati de chestionare. Daca totusi vrei sa faci ceva bun. fa teste pentru bac, capacitate, etc, astea iti vor aduce trafic, dezvolta un blog rich-text, un forum pe langa teste, altfel site-ul la cum e asa...nu change of going up. Adica oricine isi face cont pe site-ul meu, poate sa-si creeze propriul concurs. Problema e k nici eu nu am vizitatori..... Am vazut k si el a dat link-ul catre site.... http://www.it1.ro |
Posted 17 September 2008 - 16:31

sau fa si tu un mashup ceva genul asta:
http://www.weatherbonk.com/ Asta, fara mare efort are content interesant cat zeci de bloguri romanesti la un loc si fara sa fie update-at. (nu fac spam, nu?! ca nu e al meu) Edited by akkad, 17 September 2008 - 16:32. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users