![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Navigational Frame
Last Updated: Jul 15 2008 05:22, Started by
csongi12xme
, Jul 13 2008 11:13
·
0

Posted 13 July 2008 - 11:13

Deci.
index.html <html> <frameset rows="%5%,50%"> <frame src="index3.htm"> <frameset cols="9%,80%"> <frame src="index1.htm"> <frame src="index2.htm"> </frameset> </frameset> </html> index1.htm (lista de pagini) <html> <body> Paginile mele: </body> </html> index2.htm (locul unde sa fie incarcate paginile,daca dau click la un link in index1.htm <html> <body> <h1 align="center">Bine ati venit!</h1> </body> </html> index3.htm (sus locul unde va fii banneru si ceva) <html> <body> a </body> </html> despre mine.htm(o pagina) <html> <body> helo </body> <html> deci....ce vreau eu...linkurile sa apara in index1.htm si daca dau click pe el sa apara in locul lui index2.htm am incercat deja ce-i pe w3schools si nu merea P.S: Scuze daca nu intelegi nimica ![]() |
Posted 13 July 2008 - 18:28

Deci...Sa simplific.Cea ce vreau e ca daca dau click pa un link din index1.htm sa apara in locul lui index2.htm.
Pe google nu am inteles tot nimica asa ca va cer ajutorul voua. |
Posted 14 July 2008 - 22:26

Ai mai multe optiuni.
1. lasi naibii frame-urile sa moara in liniste si treci la ceva mai nou, ceva numit AJAX. 2. pui cate un nume frame-urilor si pe fiecare link din bara de navigare adaugi target="nume_frame" unde nume_frame reprezinta numele cadrului tinta. |
Posted 15 July 2008 - 04:34

Ai mai multe optiuni. 1. lasi naibii frame-urile sa moara in liniste si treci la ceva mai nou, ceva numit AJAX. 2. pui cate un nume frame-urilor si pe fiecare link din bara de navigare adaugi target="nume_frame" unde nume_frame reprezinta numele cadrului tinta. Deci...cum pune nume la frame?Adica toti au numele or de ex. index1.htm . Poti sa dai u exemplu?Ca le-am dat nume si tot tacamul si tot intr-un TAB nou deschide pagina. Edited by csongi12xme, 15 July 2008 - 04:54. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users