![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Refflex
Last Updated: Jan 02 2009 02:10, Started by
comosycus
, Jul 12 2008 22:39
·
0

Posted 12 July 2008 - 22:39

Salut... hmm... sa incep cu inceputul... am vazut la TV videoclipul de la Refflex, Fara ea; melodia nu e chiar exceptionala, dar are un ritm care te prinde (bine depinde si pe cine... de gusturi etc, sa lasam asta pe altadata)... mai stiam de baietii astia... O Aventura, Viteza Luminii... imi zic hai sa le caut discografia... caci gasisem de la ei si alte melodii destul de interesante... Miss Your Love, Samba(?)... Stupefiat (sau nu) am constatat ca atat site-ul lor cat si cel al producatorilor e varza... tot ce-mi apare la un simplu search pe google sunt numai prostii si nimic concret... pe last.fm, doua cuvintele acolo... eram interesat de o mica istorie a unor melodii d-ale lor, gen anul aparitiei lor (de fapt doar! anul lansarilor); la vremea lor chiar nu le-am dat importanta, eram mai mititel si preocupat cu altele
![]() |
Posted 02 January 2009 - 02:10

Salut... hmm... sa incep cu inceputul... am vazut la TV videoclipul de la Refflex, Fara ea; melodia nu e chiar exceptionala, dar are un ritm care te prinde (bine depinde si pe cine... de gusturi etc, sa lasam asta pe altadata)... mai stiam de baietii astia... O Aventura, Viteza Luminii... imi zic hai sa le caut discografia... caci gasisem de la ei si alte melodii destul de interesante... Miss Your Love, Samba(?)... Stupefiat (sau nu) am constatat ca atat site-ul lor cat si cel al producatorilor e varza... tot ce-mi apare la un simplu search pe google sunt numai prostii si nimic concret... pe last.fm, doua cuvintele acolo... eram interesat de o mica istorie a unor melodii d-ale lor, gen anul aparitiei lor (de fapt doar! anul lansarilor); la vremea lor chiar nu le-am dat importanta, eram mai mititel si preocupat cu altele ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users