![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
KDE 3.5 distro
Last Updated: Sep 05 2012 13:52, Started by
nighthawk101
, Jul 11 2008 22:47
·
0

Posted 08 December 2010 - 13:54

Pot sa instalez ultima versiune de OpenSuSE, iar pe urma sa schimb din kde 4 in kde 3 ? E in maghiara, dar poate te ajuta cu ceva: http://www.borzsonynet.hu/linux/Susie/ |
Posted 08 December 2010 - 14:25

Care versiune de Linux credeti ca sta cel mai bine la capitolul "gestionare memorie-swap"?
Nu am nevoie de Office,jocuri,editari foto sau video,doar pt navigare pe internet,mesagerie instant,muzica,filme
Prefer sa renunt la multe pachete cand il instalez,sau dupa ce e instalat,doar sa mi se miste mai bine OS-ul.Ce parere aveti de Free BSD?
Cum e,comparativ cu Linux-ul?
Exista vreun site unde poti gasi " tips -tricks" pt a face sistemul de operare sa booteze mai repede,sa se miste mai bine, s.a.m.d. ?? P.S. Mesajul este adresat nu numai T.S. dar și acelora preocupați de aceeași problemă. Edited by JJackFLASH, 08 December 2010 - 14:31. |
Posted 08 December 2010 - 14:27

Posted 09 January 2011 - 20:19

FreeBSD vs Linux.
Mda! Frumos! Sunt si eu asa de curios ce are FreeBSD-ul mai bun decat restul. Ca de laude ma laud si singur. Si nu vreau chestii subiective vreau lucruri obiective. Personal am vazut cateva benckmark-uri intre FreeBSD si Debian, iar FreeBSD din toate teste la unul singur a iesit mai bine. Din cate imi aduc aminte acel test l-a luat pt. ca a folosit ca fs ZFS, in rest era sub Debian. |
Posted 09 January 2011 - 22:13

Posted 09 January 2011 - 22:23

Ce e simplu pt. tine poate sa fie dificil pt. altii.
Simplitatea nu ajunge, ma gandeam ca o sa vii cu mai multe aspecte. Niciodata nu am spus ca *BSD nu ar fi bun sau e mai prost decat linux sau restul. Eu nu am incercat sa defavorizez nici un OS, nu stiu de ce o faci tu. |
Posted 10 January 2011 - 06:18

Simplitatea nu ajunge, ma gandeam ca o sa vii cu mai multe aspecte. Metode eficiente de creare a copiilor de rezerva: chflags nodump /usr/local/img # dump -C16 -0uanL -h0 -f /usr/local/img/rootfs.dump /Si de restabilire a datelor: restore -ruf /mnt/rootfs.dump Ierarhia sistemului de fisiere mai putin misterioasa. Edited by JJackFLASH, 10 January 2011 - 06:26. |
Posted 10 January 2011 - 16:14

Eu nu am incercat sa defavorizez nici un OS ![]()
Din unele puncte de vedere, superior. ![]() |
Posted 10 January 2011 - 19:56

Posted 11 January 2011 - 06:59

Imi puteti recomanda o versiune de Linux cu kde 3.5 ?
Multumesc. |
|
Posted 11 January 2011 - 10:34

CentOS 5.5 are KDE 3.5, 3.5.4 parca, eu il folosesc ca e singura distributie care o mai pot instala pe masina de la munca. Alt distro cu KDE 3.5 nu mai stiu sincer sa fiu.
|
Posted 11 January 2011 - 16:45

Posted 11 January 2011 - 17:31

KDE 3.5.12: http://trinity.pearsoncomputing.net
Instalabil pe Ubuntu, Debian si slackare, in lucru pentru Fedora, OpenSuSE si gentoo
Simplitatea: cd /usr/ports/x11/kde3/ make config-recursive make fetch-recursive make install clean Si asta ti se pare mai simplu decat sudo apt-get install desktop-base-trinity kde-trinity? Ai o perspectiva foarte interenta despre ce inseamna "simplitate". ![]() Si de unde ti-a venit ideea ca linux nu poate fi facut sa functioneze fara module externe? (iar daca la "monolitic" te-ai referit in sens de monolithic kernel, este gresit, monolitic este si linux si freebsd). |
Posted 11 January 2011 - 22:00

Nu sunt Debian user, dar cam asta e ideea.
Daca esti incepator, iti recomand editia speciala de Kubuntu, cu kde3: http://apt.pearsonco...g.net/cdimages/ |
|
Posted 11 January 2011 - 22:15

Nu sunt Debian user, dar cam asta e ideea. Daca esti incepator, iti recomand editia speciala de Kubuntu, cu kde3: http://apt.pearsonco...g.net/cdimages/ Care e diferenta intre Desktop edition si Enterprise edition ? |
Posted 11 January 2011 - 22:58

Dupa cum se vede in screenshot, editia enterprise vine cu un pachet de aplicatii mai cuprinzator. Dar banuiesc ca se pot instala respectivele aplicatii si pe editia desktop.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users