Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SSD Crucial MX500 vs BX500

Teapa placa video

restart aleator

Apelul urca sus
 Este Calm Down melodia care place...

Auto 4000/4500 euro

100%packets lost pe Laptop dar nu...

Receptie AM doar pe jumatate din ...
 Inapoi in tara - in ce oras sa ma...

Care este cea mai calitativa tabl...

Laptop Dell sau recomandare Lapto...

M.Zuiko Digital 90mm F/3.5 macro
 Tehnologia DSL la Orange?

conectare navigație auto la ...

Care e pretul corect pe mp?!

Auto 200-250km/zi autostrada, fia...
 

KDE 3.5 distro

- - - - -
  • Please log in to reply
204 replies to this topic

#37
ovidiu77

ovidiu77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 07.01.2008

 same75, on 18th April 2010, 19:13, said:

Pai din cate imi dau seama din screenshot, nu ai finalizat setarile pt PPPoE.
Pai cum sa le finalizez ?Daca tot asa continuam, cu cate o propozitie,o sa-l finalizez pana prin 2015  :thumbup:

#38
Fratello_2007

Fratello_2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,255
  • Înscris: 04.11.2007
Mai poti incerca asta.
http://www.arklinux.org/?q=node/35

#39
same75

same75

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 28.01.2007

 ovidiu77, on 18th April 2010, 19:30, said:

Pai cum sa le finalizez ?Daca tot asa continuam, cu cate o propozitie,o sa-l finalizez pana prin 2015  :thumbup:

Si ce anume te opreste sa dai Next, eventual sa apesi pe Help?

#40
ovidiu77

ovidiu77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 07.01.2008

 same75, on 18th April 2010, 18:48, said:

Si ce anume te opreste sa dai Next, eventual sa apesi pe Help?
Am dat NEXT -FINISH....nu s-a intamplat absolut nimic.
Poza am facut-o inainte de a da next,in speranta ca ma ajuta cineva cum sau ce mai trebuie sa bifez /modific pe acolo.

#41
Fratello_2007

Fratello_2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,255
  • Înscris: 04.11.2007
Gnome, XFce sau LXDE nu vrei?
Doar KDE 3.5.x?

#42
ovidiu77

ovidiu77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 07.01.2008

 Fratello_2007, on 18th April 2010, 18:57, said:

Gnome, XFce sau LXDE nu vrei?
Doar KDE 3.5.x?
Da,doar KDE 3.5.x
Acum fac download la Arklinux. Dar am sa mai caut pe net, poate-poate reusesc sa fac sa-mi mearga netul.

#43
Fratello_2007

Fratello_2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,255
  • Înscris: 04.11.2007
Sa ma anunti si pe mine cand o sa folosesti o distributie recenta cu aplicatii la zi care sa aiba KDE 3.5.x.
Bine CentOS, Debian si alte derivate din debian stable si RHEL sunt distributii recente dar nu au aplicatii noi.
Poti sa incerci CentOS sau Debian. Amandoua sunt OK.

Oricum eu iti urez bafta.

Edited by Fratello_2007, 18 April 2010 - 19:03.


#44
same75

same75

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 28.01.2007
Nu da orbeste Next -> Next -> Finish, incearca sa si intelegi ce iti cere acolo. Si ai si buton de Help.

#45
ovidiu77

ovidiu77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 07.01.2008

 same75, on 18th April 2010, 20:02, said:

Nu da orbeste Next -> Next -> Finish, incearca sa si intelegi ce iti cere acolo. Si ai si buton de Help.
Nu-mi place deloc sa ma las pagubas, din contra, cand ceva nu merge asa cum vreau,mai tare ma ambitionez,dar se pare ca e o problema cu placa mea de retea onboard,si am sa incerc alta versiune de Linux.
Pacat. La ce-mi trebuie mie,chiar nu ma interesa deloc ca nu e la zi cu update-urile,asa cum spunea Fratello_2007

#46
creatura85

creatura85

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,684
  • Înscris: 19.07.2008

 ovidiu77, on 18th April 2010, 20:28, said:

...
Si placa mea de retea este integrata. Folosesc OpenSuSE 11.0 de 3 ani de zile, si mi s-a parut mai usor sa fac conexiunea sub openSUSE decat sub windows.
Pas1. deschizi yast - network devices - network settings si configurezi placa de retea(din poza ta rezulta ca ai doua sau e vb de repetitie aici nu am inteles ambele folosind DHCP. Le stergi pe amandoua si ai vezi ca va apare una neconfigurata, la aceea setezi sa foloseasca DHCP si ai grija ca denumirea ei sa fie eth0 nu eth1 cum apare in poza ta, desigur ca apoi dai Finish sa salvezi setarile.

pas2 in network devices ai DSL, click pe DSL. In fereatra de apare dai ADD, in fereastra urmatoare ai grija ca optiunea "enable device control for non-root user via kinternet sa fie bifata, dai next si dai la new completezi cu user si parola de la contul tau de RDS, next la idle time-out (seconds) pui 600 , bifezi casuta cu external firewall interface daca nu e deja bifata dai next si implicit finish dupa ce ai analizat ceea ce ai obtinut

pas3 yast - software - software management, in campul de cautare scrii intai smpppd si apoi kinternet, le instalezi pe fiecare(asta daca nu le-ai instalat deja si sari la pas 4) si accepti eventualele dependente ce trebuie satisfacute

pas4 deschizi consola, te loghezi ca root si dai comanda /etc/init.d/smpppd start , eventual din yast - system de la RunLevel poti face acelasi lucru si desigur in final, dupa ce smpppd este activ, ca user normal cauti porgramul kinternet si il pornesti, dai click pe iconita ce apare in zona unde se afla ceasul si uite asa te conectezi la net.

Bafta ;)

Edited by creatura85, 18 April 2010 - 19:53.


#47
ovidiu77

ovidiu77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 07.01.2008
Am reusit :thumbup:   Eu am procedat si inainte,exact cum mi-ai scris tu,in afara de Kinternet. Nu-l aveam instalat. Dupa ce l-am instalat,a fost floare la ureche  :thumbup:
Driverul video cum trebuie sa-l instalez ? L-am adus de pe Nvidia.com, e pe desktop
Trebuie sa-l instalez din consola, neaparat ?

#48
creatura85

creatura85

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,684
  • Înscris: 19.07.2008

 ovidiu77, on 19th April 2010, 00:25, said:

Am reusit :thumbup:   Eu am procedat si inainte,exact cum mi-ai scris tu,in afara de Kinternet. Nu-l aveam instalat. Dupa ce l-am instalat,a fost floare la ureche  :thumbup:
Driverul video cum trebuie sa-l instalez ? L-am adus de pe Nvidia.com, e pe desktop
Trebuie sa-l instalez din consola, neaparat ?
Daca adaugi repo-ul Nvidia, il poti instala si din Yast. Daca ai descarcat driverul de pe site, tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi ca root(dar numai in mod text , dai ctrl+alt+f1) navighezi catre locatia driverului  si executi comanda sh nume-driver.run si la sfarsit cand te intreaba daca vrei sa actualizezi xorg.conf dai YES si apoi dai ENTER.

Edited by creatura85, 19 April 2010 - 08:01.


#49
ovidiu77

ovidiu77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 07.01.2008

 creatura85, on 19th April 2010, 08:59, said:

Daca adaugi repo-ul Nvidia, il poti instala si din Yast. Daca ai descarcat driverul de pe site, tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi ca root(dar numai in mod text , dai ctrl+alt+f1) navighezi catre locatia driverului  si executi comanda sh nume-driver.run si la sfarsit cand te intreaba daca vrei sa actualizezi xorg.conf dai YES si apoi dai ENTER.
Asadar: am dat CTRL+ALT+F1 , imi cere sa ma loghez ( in mode text)
Acolo bag su + parola , sau numele meu de user + parola ??
Si cand navighez catre locatia driverului, scriu  cd/Desktop/sh Nvidia pkg2.run , apoi dau ENTER ??? Sau mai trebuie ceva inainte de cd/Desktop ????
Driverul e pe desktop.

Edited by ovidiu77, 19 April 2010 - 09:47.


#50
ovidiu77

ovidiu77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 07.01.2008

 ovidiu77, on 19th April 2010, 10:43, said:

Asadar: am dat CTRL+ALT+F1 , imi cere sa ma loghez ( in mode text)
Acolo bag su + parola , sau numele meu de user + parola ??
Si cand navighez catre locatia driverului, scriu  cd/Desktop/sh Nvidia pkg2.run , apoi dau ENTER ??? Sau mai trebuie ceva inainte de cd/Desktop ????
Driverul e pe desktop.
:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:
Nu stie nimeni ?

#51
same75

same75

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 28.01.2007
Nu e nevoie sa intri in consola cu Ctrl+Alt+F1, e suficient sa deschizi un terminal. Oricum, incearca sa instalezi driverele prin cai mai "oficiale", nu din surse.

http://en.opensuse.org/NVIDIA_drivers

#52
creatura85

creatura85

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,684
  • Înscris: 19.07.2008

 ovidiu77, on 19th April 2010, 10:43, said:

Asadar: am dat CTRL+ALT+F1 , imi cere sa ma loghez ( in mode text)
Acolo bag su + parola , sau numele meu de user + parola ??
Si cand navighez catre locatia driverului, scriu  cd/Desktop/sh Nvidia pkg2.run , apoi dau ENTER ??? Sau mai trebuie ceva inainte de cd/Desktop ????
Driverul e pe desktop.
In postul meu scria ca trebuie sa te loghezi ca root, la user pui root dai enter si parola dai enter, navighezi catre locatia driverului, calea completa, cand ai ajuns in cadrul folderului desktop tastezi sh nume-driver.sh

#53
kendoo

kendoo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 410
  • Înscris: 16.07.2007
Pot sa instalez ultima versiune de OpenSuSE, iar pe urma sa schimb din kde 4 in kde 3 ?

#54
same75

same75

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 28.01.2007
Acum nu, dar in viitor o sa se poata.

Momentan distro-urile pe care se poate instala KDE/Trinity sunt Ubuntu, Debian si cica ar merge si pe Slackware.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate