![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Dextran 70
Last Updated: Jul 10 2008 20:49, Started by
axeaxe07
, Jul 10 2008 20:37
·
0

Posted 10 July 2008 - 20:37

Salut.Am si eu nevoie de ajutor, trebuie sa cumpar 10 solutii perfuzabile 500 ml de DEXTRAN 70.La medicul unde am fost a zis ca se gasesc rar in farmacii ( spitalele trebuie sa le aiba, dar spitalul din Brasov nu le are). Stie cineva unde pot fi gasite?
|
Posted 10 July 2008 - 20:49

Variante:
1.Vorbeste si tu cu o diriginta de farmacie de lant din Bv ., gen Sensiblue sau HelpNet sa-ti aduca pe comanda 10 bucati. Trebuie sa intrebi la mai multe farmacii , poate ai noroc. 2.Sau vezi cine il distribuie (intrebi la farmacia spitalului cine il aduce la Bv) si iei legatura direct cu distribuitorul local. succes si sanatate. Edited by ionutz78, 10 July 2008 - 20:49. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users