![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Rentacoder.com - opinii si sfaturi se cer
Last Updated: Apr 05 2009 20:23, Started by
radd
, Nov 25 2004 23:25
·
0

Posted 17 May 2008 - 18:19

BabBardel, on May 17 2008, 19:10, said: Ce au ajuns copii sa faca: Proiect Acum nu mai primim massuri pe YM, s-au bagat pe lucruri mai serioase. Si are deja peste 20 de biduri. |
Posted 17 May 2008 - 19:12

![]() |
Posted 17 May 2008 - 20:44

Nici chiar..dar macar sau mai desteptat buyerii (din atatia indieni au ales un roman
![]() [ http://img26.picoodle.com/img/img26/4/5/17/f_indienim_fe62a78.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] *scuze pentru dublu post dar nu am putut da edit. |
Posted 20 May 2008 - 14:25

BabBardel, on May 17 2008, 20:44, said: Nici chiar..dar macar sau mai desteptat buyerii (din atatia indieni au ales un roman ![]() [ http://img26.picoodle.com/img/img26/4/5/17/f_indienim_fe62a78.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] *scuze pentru dublu post dar nu am putut da edit. era si normal pt ca era cel mai experimentat |
Posted 02 June 2008 - 18:51

Are cineva de primit bani de pe rac , acum la inceputul lunii iulie ? Nu ar fi trebuit sa scrie deja pe acolo "Frozen Time" adica sa nu mai poti modifica modalitatile de plata?
Astept si eu niste bani urgent acum, si sunt ingrijorat ca nu vor venit la timp. |
Posted 05 June 2008 - 11:06

BabBardel, on Jun 2 2008, 19:51, said: Are cineva de primit bani de pe rac , acum la inceputul lunii iulie ? Nu ar fi trebuit sa scrie deja pe acolo "Frozen Time" adica sa nu mai poti modifica modalitatile de plata? Astept si eu niste bani urgent acum, si sunt ingrijorat ca nu vor venit la timp. Iulie sau iunie ?? Eu am primit luni bani (iunie ) ... oricum daca nu i-ai primit acum o sa ii primesti pe 15 iunie |
Posted 05 June 2008 - 11:13

Am gresit acolo , ma refeream la Iunie.
Cred ca s-a mai schimbat site`ul. Banii i-am primit ieri in contul PayPal, urmeaza sa ajunga in curand pe card. Multumesc Edited by BabBardel, 05 June 2008 - 11:13. |
Posted 05 June 2008 - 16:51

BabBardel, on Jun 5 2008, 12:13, said: Am gresit acolo , ma refeream la Iunie. Cred ca s-a mai schimbat site`ul. Banii i-am primit ieri in contul PayPal, urmeaza sa ajunga in curand pe card. Multumesc Cu placere .. in legatura cu schimabare siteului : nu s-a schimbat nimic . E prima data cand primesti banii de la rac ? |
Posted 07 June 2008 - 15:02

Aveti grija unde va inregistrati sa nu picati in plasa ...
Quote Last week there were 3 bid requests that were posted and contained a link that was supposed to go to the buyer's site. At least 1 bid request was posted like this yesterday. The link actually brought up a fake RAC login screen. This person used this to try to capture login information for RAC users. If you think you may have been a victim of this phishing scheme, you should immediately change your login information and contact RAC. Remember that you will never be asked for your RAC login information if you are going to a link outside of RAC. If you see anything suspicious please contact us immediately. Posturile erau deschise de un roman si folosea siteul http://rentacoderlog...freehostia.com/ care de altfel a fost si suspendat |
|
Posted 07 June 2008 - 22:14

Nu, nu a fost prima data. A fost prima data cand i-am primit cu ajutorul PayPayl. Au ajuns in cont, acum sa ajunga si pe card.
Interesanta stirea de mai sus,dar e greu sa cazi in plasa totusi ![]() Multumesc |
Posted 08 June 2008 - 10:51

Posted 11 December 2008 - 16:19

Salut!
După ce aleg un job și setez suma, trebuie neapărat să scriu ceva la comentariu? Jobul începe din momentul ce trece deadline-ul și sunt (dacă sunt ales) sau înainte? La sumă pot să trec mai mare sau trebuie neapărat mai mică decât suma maximă? |
Posted 12 December 2008 - 17:06

freelive, on Dec 11 2008, 16:19, said: Salut! După ce aleg un job și setez suma, trebuie neapărat să scriu ceva la comentariu? Jobul începe din momentul ce trece deadline-ul și sunt (dacă sunt ales) sau înainte? La sumă pot să trec mai mare sau trebuie neapărat mai mică decât suma maximă? Incepi proiectul doar daca te alege pe tine. Deadline = termen limita Poti sa pui o suma <= cu Max bid |
Posted 05 April 2009 - 20:23

Salut.O intrebare am si eu.Am facut un prim proiect pe rentacoder.com .L-am terminat la timp,e totul in regula,dar am pus niste bani de-ai mei in joc(Expert Guarantee).Suma respectiva mi-o arata la "Unspent Expert Guarantee funds".
Banii astia ii primesc la mijlocul lunii(asa cum am ales sa primesc si banii de pe proiecte) ? Sau trebuie sa fac un anume gen de "cerere"sa mi-i trimita inapoi in contul de paypal/pe card? Mersi. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users