![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Program calcul traseu
Last Updated: Jul 26 2008 13:24, Started by
kelloboss
, Jul 02 2008 23:58
·
0

Posted 02 July 2008 - 23:58

Mi-a povestit cineva ca a utilizat un program care ii calcula sa zic un drum Cluj-Paris, pe mai multe rute, cat ar dura, cat l-ar costa combustibilul, dar am uitat numele programului. Nu stiti careva numele?
|
Posted 03 July 2008 - 01:05

Daca vrei online www.viamichelin.com
Poti sa setezi doua puncte prin care sa treci in afara de punctul de plecare si destinatie + clasa masinii + tipul combustibilului + pretul acestuia. In afara de traseu, iti da costul combustibilului si taxele de autostrada din tarile prin care treci. |
Posted 25 July 2008 - 13:11

Foarte bun este si map24 - versiunea in limba romana http://www.ro.map24.com/
Mi se pare mai bun decat viamichelin - mai ales prin faptul ca, poti sa-i dai si adresa dintr-un oras (bine, in cazul oraselor mari / resedinta de judet) si iti face traseul pana la adresa indicata (la nivel de strada). |
Posted 25 July 2008 - 14:50

Nu e nicidecum... e simpatica derularea traseului dar are marele dezavantaj ca nu stite cat platesti pe combustibil, taxe de drum si vinieta pe cand viamichelin iti prezinta estimativ cheltuielile drumului....
|
Posted 26 July 2008 - 13:24

Mi se pare mai bun decat viamichelin - mai ales prin faptul ca, poti sa-i dai si adresa dintr-un oras (bine, in cazul oraselor mari / resedinta de judet) si iti face traseul pana la adresa indicata (la nivel de strada). Incearca tu sa specifici adrese si in viamichelin si pe urma mai vorbim ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users