Va rog mult hepl me ! Cum fac si eu o banda pe site ?
Last Updated: Jul 03 2008 12:54, Started by
radiocartojani
, Jul 02 2008 17:57
·
0

Posted 02 July 2008 - 17:57

vreau sa fac si eu pe site o chestie sa posteze cineva un mesaj si sa imi apare undva pe site .. o banda cva... un scroll ... help mee va rog mult !!!
![]() |
Posted 02 July 2008 - 20:54

Posted 02 July 2008 - 21:59

lol =))) da scz nu m-am exprimat cum trebuie ... deci NU stiu sa o fac si poate ma ajuta cineva ... vreun script ceva ? :|
|
Posted 03 July 2008 - 03:01

<marquee Behavior="Alternate" Width="900"> <a href="DACA VREI AICI POTI SA PUI O ADRESA"> TEXT CARE DEFILEAZA FOLOSIND ALTERNATE </a> </marquee> |
Posted 03 July 2008 - 09:20

mai explic odata ce vreau sa faci si NU stiu ... am un radio pe net si vreau ca ascultatori sa imi trimita dedicatii si acestea automat sa apara undeva pe site pe prima pagina de ex intr-o sectiune dedicatii ... sper k am explicat si s-a inteles ce vreau eu defapt sa aflu ...
![]() |
Posted 03 July 2008 - 12:54

Trebuie sa inveti urmatoarele "tehnologii": HTML, CSS, PHP, eventual si Javascript. Daca nu vrei sa inveti, ci doar sa "ai ce vrei" atunci:
1. daca vrei sa angajezi pe cineva sa-ti faca treaba: Softpedia Forum > Promo > Bursa > Locuri de munca 2. daca vrei sa ceri sa-ti faca cineva treaba, fie gratis sau pe bani: Softpedia Forum > Promo > Programe Facute Noaptea Acasa > Software la cerere PS: pe bani vei gasi mai usor ![]() Aici suntem pe o subarie "professional zone", deci discutam ca de la profesionist la profesionist, nu ca de la client la profesionist. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users