Cea mai buna facultate pentru programatori?
Last Updated: Sep 10 2020 11:04, Started by
Al3x08
, Jun 28 2008 19:45
·
0

Posted 28 June 2008 - 19:45

Care e cea mai buna facultate pentru programatori? sau ce altceva in domeniul IT cu viitor?
|
Posted 28 June 2008 - 20:00

Posted 28 June 2008 - 21:17

alexcrist, on Jun 28 2008, 21:00, said: Eu iti recomand Facultatea de Informatica, Iasi ![]() |
Posted 28 June 2008 - 22:56

Pot sa-ti zic doar atat: exact acum un an, cand aveam si eu aceeasi dilema, oscilam intre Iasi, Bucuresti si Galati (Galati fiind ultima alternativa, unde intram sigur...).
Dupa ce am mai studiat problema, am vazut ca la Bucuresti se face foarte multa matematica (m-am uitat pe programa, pe orare...) si asta nu mi-a convenit. In schimb, la Iasi se face mai putina matematica si multa programare. Am ales Iasiul, am intrat, iar in ziua de azi nu regret deloc alegerea facuta. ![]() Ce-am spus mai sus despre UPB se bazeaza strict pe ce am gasit pe site-ul lor, nu am vorbit cu niciun student/absolvent de acolo, deci impresiile mele pot fi gresite. Daca vrei alte detalii despre UPB, trebuie sa astepti raspuns de la altcineva. |
Posted 29 June 2008 - 11:04

Am vazut la upb AC nu e doar programare ci si alte lucruri care suna de viitor. Ca ce te poti angaja dupa ce termini?
|
Posted 30 June 2008 - 00:19

Eu nu stiu daca facultatea din Iasi se compara cu UPB.Nu vreau sa supar pe nimeni dar consider ca nivelul din UPB dar mai ales de la AC si ETTI este unul foarte ridicat.Uitati-va numai care este ultima medie de la sectia de Calculatoare unde este concurenta cea mai mare.Plus ca posibilitatile de angajare la o firma mare sunt mult mai bune.
Poti sa lucrezi pe orice post legat de software si chiar hardware si automatizari dar trebuie sa fii pasionat de domeniu si supermotivat ca altfel ajungi sa iti blestemi zilele.Ai ore multe, sesiunea lunga, profesori exigenti si examene nasoale asa ca trebuie sa fii hotarat.Sper ca nu te-am speriat. Ca sa aflii cam unde te poti angaja intra pe un site de joburi la sectiunea IT Software si studiaza putin. |
Posted 30 June 2008 - 01:13

La Infoiasi e programul un pic mai lejer, examenele sunt usoare ... Sesiunea e scurta ... O sa-ti mai treaca un pic din "Vreau o facultate buna pentru angajare" odata cu prima materia data draculului
![]() Gandeste-te si asa . Sunt anii tai de studentie. Vrei sa-ti blestemi zilele studiind cine stie ce nenorocire de matematica sau asa ceva ? |
Posted 30 June 2008 - 05:24

Recomand facultatea de Matematica-Informatica din cadrul Univ. Transilvania, Brasov. e chiar misto, nu regret alegerea facuta
|
Posted 30 June 2008 - 12:25

|
Posted 30 June 2008 - 19:28

mersi pentru sfaturile acordate. Astept alte in continuare!
|
Posted 09 July 2008 - 23:13

msmihai, on Jun 30 2008, 02:13, said: La Infoiasi e programul un pic mai lejer, examenele sunt usoare ... Sesiunea e scurta ... O sa-ti mai treaca un pic din "Vreau o facultate buna pentru angajare" odata cu prima materia data draculului ![]() Gandeste-te si asa . Sunt anii tai de studentie. Vrei sa-ti blestemi zilele studiind cine stie ce nenorocire de matematica sau asa ceva ? Really? ![]() As da la A.C. dar park as vrea sa ma si bucur putin de anii astia... m-a stresat foarte tare B.A.C.ul (degeaba, ca tot mi-au dat un sut in fund) si nu as vrea sa ma termine si facultatea, macar la inceput. Plus ca daca ar fi posibil, mai tarziu m-as si angaja (dar in IS inteleg ca e mai... greu ![]() esti la informatica, msmihai? Ai timp si de alte treburi (observ totusi ca ai o chitara in avatar)? ![]() |
Posted 10 July 2008 - 00:18

Da sunt la informatica ... poti lua legatura cu colegii mei de camera in legatura cu chitara... or sa aiba numai cuvinte frumoase de zis
![]() La anul imi aduc bicicleta... Timp este... uite de exemplu in primul semestru erau 4 teme/7 saptamanani ... am prezentat temele in primele 4 saptamani ... apoi am stat degeaba ![]() |
Posted 10 July 2008 - 09:04

Chiar asa... unde sa ies in Iasi? M-as fi dus la Bucuresti dar in Iasi... unde se iese? :-/ In afara de cluburi.
|
Posted 10 July 2008 - 09:19

Eu nu inteleg ce este cu imbulzeala asta mare spre IT .. nu va ganditi ca daca toti va faceti programatori or sa ajungeti pe salariul minim pe economie ? Uitati-va la indieni ..
|
|
Posted 10 July 2008 - 09:24

Posted 10 July 2008 - 09:29

Cea mai bine cotata universitate din Ro la ora actuala este Universitatea din Bucuresti. Cel putin asa zice: http://www.webometri....asp?country=ro. Probabil acolo este si cea mai buna facultate in Computer Science.
Last edit: Facultatea de Matematica si Informatica se numeste. Edited by fabian23, 10 July 2008 - 09:38. |
Posted 10 July 2008 - 09:41

Chiar ca deja ma distrez cand vad ca jumate din topicuri sunt cu facultati de informatica. S-a creat un trend care a fost la apogeu in urma cu vreo 2 ani. In fine, din pacate pentru absolventii acestor facultati, in curand nu vor mai avea de lucru.
Va sfatuiesc sa va ganditi bine inainte sa va bagati cu capul inainte la calculatoare, informatica etc. Piata devine suprasaturata. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users