Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo

Samsung Galaxy S23 FE

Screen tearing pe orice browser (...
 Este muzica popcorn urata si in p...

Vopsire gard metal "Direct pe...

Cu ce spalam axila de transpiratie?

O elipsa de arie minima circumscr...
 sfat achizitie desktop arhitectura

Unde este placa cu relee de la fr...

Polita RCA

MIzeriile de la Digi de ce au dat...
 Warren Buffett sau Elon Musk? - R...

Cele 13 atribute ale Creatorului

Despre succesiunea apostolica

Recomandare E-Bike

Schelălăit, plânset și toate cele

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

A.Faith

A.Faith

Active Member

• Grup: Members
Am venit ieri de la munte și am avut surpriza să-l văd pe tata cu un ghemotoc negru în brațe. Fericire mare, fiindcă îmi doream de mult un câine. Toate bune și frumoase, mai puțin noaptea trecută, când începând cu ora 11 până acum, nu i-a tăcut gura mai mult de 20 de minute. A schelălăit în continuu, ca un copil care plânge după ceva/cineva. Are decât 3 săptămâni, a fost înțărcată (e femelă - labrador) și totuși nu ne-a lăsat deloc să dormim. Prima dată s-a trezit mama pe la 1 și ceva, și-a bibilit-o puțin. S-a jucat cu ea vreo câteva minute și s-a mai liniștit. La ora 5 însă a început din nou. Atunci am luat-o eu în primire și am pus-o în balansoar, în ideea să dorm cu ea în brațe, poate astfel e mai liniștită. Parcă e drac! Nu stă într-un loc nici dac-o legi! Am renunțat însă la idee și am adoptat tactica pernei puse pe cap. A mers până la 9 azi dimineață când a început iar repertoriul. Vă spun sincer, că dacă în următoarele ore nu tace, eu plec de-acasă :lol: ! zici că e pescăruș când o auzi :mellow: mă mir cum nu s-au atacat încă vecinii mei.
când eram mai mic, am avut un dalmațian, tot femelă și n-a făcut așa când am luat-o. nu știu ce să mă fac cu ea :confuzzled: . ce motive ar avea să tot plângă în halul ăsta?

Moaca

Moaca

Mâță leșinată

• Grup: Senior Members
Nu ma pricep, dar cred ca e mult prea mica. Din cate stiu eu, nu se dau pui mai mici de 6-8 saptamani.
Intreaba si tu un veterinar.

solitudes

solitudes

Active Member

A.Faith, on Jun 27 2008, 11:40, said:

Am venit ieri de la munte și am avut surpriza să-l văd pe tata cu un ghemotoc negru în brațe. Fericire mare, fiindcă îmi doream de mult un câine. Toate bune și frumoase, mai puțin noaptea trecută, când începând cu ora 11 până acum, nu i-a tăcut gura mai mult de 20 de minute. A schelălăit în continuu, ca un copil care plânge după ceva/cineva. Are decât 3 săptămâni, a fost înțărcată (e femelă - labrador) și totuși nu ne-a lăsat deloc să dormim. Prima dată s-a trezit mama pe la 1 și ceva, și-a bibilit-o puțin. S-a jucat cu ea vreo câteva minute și s-a mai liniștit. La ora 5 însă a început din nou. Atunci am luat-o eu în primire și am pus-o în balansoar, în ideea să dorm cu ea în brațe, poate astfel e mai liniștită. Parcă e drac! Nu stă într-un loc nici dac-o legi! Am renunțat însă la idee și am adoptat tactica pernei puse pe cap. A mers până la 9 azi dimineață când a început iar repertoriul. Vă spun sincer, că dacă în următoarele ore nu tace, eu plec de-acasă :lol: ! zici că e pescăruș când o auzi :mellow: mă mir cum nu s-au atacat încă vecinii mei.
când eram mai mic, am avut un dalmațian, tot femelă și n-a făcut așa când am luat-o. nu știu ce să mă fac cu ea :confuzzled: . ce motive ar avea să tot plângă în halul ăsta?
bre , bibileala bibileala , da mancare i-ati dat?
probabil ca nu e obisnuit sa fie singur ( aka , fara mama , fara frati) sau sa nu fie neluata in seama , si atunci scandal pentru cersirea atentiei.

Edited by solitudes, 27 June 2008 - 10:47.

A.Faith

A.Faith

Active Member

atât mi-a zis tata că are. acum nu știu sigur sigur, că n-am vorbit (încă) cu cea de la care a luat-o. o să-mi beau cafeaua, să mănânc ceva și cred că dau o fugă până la un veterinar ceva, că deja simt că-mi explodează capul :crybaby: măcar de-aș fi dormit mai mult pe la munte, da' și-acolo am făcut nopți albe :rolleyes:

TADY85

TADY85

Member

A.Faith, on Jun 27 2008, 11:40, said:

E prea mica si a fost despartita de "mama" + ceilalti catelusi!
Daca ai si alt animal o va ajuta sa treaca de perioada asta!
Daca nu,joaca-te cat mai mult cu ea si ii va trece mai repede!
O tine maxim 3 saptamani perioada de acomodare!

Mai suport-o si tu 3 saptamani,caci ea te va suporta si iubi toata viata!
Si nu neglija haleala cum a zis solitudes,ar trebui sa manance de cel putin 4 ori pe zi,cantitati mici!

Edited by TADY85, 27 June 2008 - 10:51.

A.Faith

A.Faith

Active Member

solitudes, on Jun 27 2008, 11:47, said:

bre , bibileala bibileala , da mancare i-ati dat?
probabil ca nu e obisnuit sa fie singur ( aka , fara mama , fara frati) sau sa nu fie neluata in seama , si atunci scandal pentru cersirea atentiei.

s-a ocupat mama de treaba asta. i-a dat cașcaval și lapte. cel puțin cât am fost eu prezent. are 2 castronele mici cu lapte și cu apă, de care nu s-a atins de când m-am trezit eu <_< .
nu cred că e pentru cerșirea atenției, că nici dacă o iei în brațe sau dacă stai cu ea nu tace (prea mult). btw, e femelă, în caz că n-ați observat că am menționat asta.

TADY85

TADY85

Member

A.Faith, on Jun 27 2008, 11:50, said:

btw, e femelă, în caz că n-ați observat că am menționat asta.

:lol: Nu are legatura ,si masculii fac la fel! :P
Inca e pui,nu conteaza genul !

A.Faith

A.Faith

Active Member

TADY85, on Jun 27 2008, 11:49, said:

E prea mica si a fost despartita de "mama" + ceilalti catelusi!
Daca ai si alt animal o va ajuta sa treaca de perioada asta!
Daca nu,joaca-te cat mai mult cu ea si ii va trece mai repede!
O tine maxim 3 saptamani perioada de acomodare!

Mai suport-o si tu 3 saptamani,caci ea te va suporta si iubi toata viata!
Si nu neglija haleala cum a zis solitudes,ar trebui sa manance de cel putin 4 ori pe zi,cantitati mici!

păi... și ce-ar trebui să fac(em) acum? s-o ducem înapoi? dupaia poate nu se mai obișnuiește cu noi și o să fie și mai rău. nu mai am alt animal (momentan) care să-i țină companie. mă gândesc să dau o fugă până la un magazin din centru cu maimuțoaie de pluș, să-i iau unul (fără nasturi, fără păr și toate cele) ca să se joace cu el. eu ... m-aș juca cât m-aș juca cu ea, dar e un soare afară de nu poți sta nici la umbră :mellow: . și dacă 3 săptămâni dorm cum am dormit noaptea trecută, mă fac zombie!

TADY85, on Jun 27 2008, 11:53, said:

:lol: Nu are legatura ,si masculii fac la fel! :P
Inca e pui,nu conteaza genul !

:lol: mi-am dat seama, dar solitudes se referea la ea cu masculin :P

TADY85

TADY85

Member

A.Faith, on Jun 27 2008, 11:54, said:

păi... și ce-ar trebui să fac(em) acum? s-o ducem înapoi? dupaia poate nu se mai obișnuiește cu noi și o să fie și mai rău. nu mai am alt animal (momentan) care să-i țină companie. mă gândesc să dau o fugă până la un magazin din centru cu maimuțoaie de pluș, să-i iau unul (fără nasturi, fără păr și toate cele) ca să se joace cu el. eu ... m-aș juca cât m-aș juca cu ea, dar e un soare afară de nu poți sta nici la umbră :mellow: . și dacă 3 săptămâni dorm cum am dormit noaptea trecută, mă fac zombie!

Daca are 3 saptamani si stapanii o pot tine inca macar vreo 2-3 merge,dar si atunci va proceda la fel dupa :)
E pur si simplu schimbarea mediului!
Chiar si asa de mica,nu moare ,dar iubiti-o si aveti grija de ea si ii va trece!
E normal sa faca asa!
Da,ideea ta e buna! :)
Dar trebuie sa ii placa si ei...

Ia-ti si tu ceva de nervi si indura,din punctul meu de vedere ,merita cu varf si indesat!
App sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa! ;)
Sa nu uitati sa ii faceti vaccinele la timpul lor!E foarte important!

A.Faith

A.Faith

Active Member

TADY85, on Jun 27 2008, 12:07, said:

Daca are 3 saptamani si stapanii o pot tine inca macar vreo 2-3 merge,dar si atunci va proceda la fel dupa :)
E pur si simplu schimbarea mediului!
Chiar si asa de mica,nu moare ,dar iubiti-o si aveti grija de ea si ii va trece!
E normal sa faca asa!
Da,ideea ta e buna! :)
Dar trebuie sa ii placa si ei...

Ia-ti si tu ceva de nervi si indura,din punctul meu de vedere ,merita cu varf si indesat!
App sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa! ;)
Sa nu uitati sa ii faceti vaccinele la timpul lor!E foarte important!

nu prea o mai pot ține stăpânii, că din câte am înțeles vor să plece în vacanță. când vine unu' din ai mei acasă, dau o fugă până la o farmacie veterinară să vedem ce animăluțe de jucărie i-aș putea lua și cam ce-ar trebui să-i dau să mănânce, în afară de lapte. am găsit ceva interesant pe net aici și s-ar putea să fie nevoie ceva mai mult decât laptele ăla amărât. cât despre vaccine, trebuie găsit un doctor bun în Craiova și o să mă ocup (tot eu :rolleyes: ) de asta.
mersi mult pentru urări :cheers:
apropos, între timp și-a găsit de lucru: degetele mele de la mâna stângă, cablu de alimentare de la laptop și într-un final, a adormit. îmi e groază să mă gândesc la faptul că va trebui s-o țin în casă :confuzzled: . că n-am chef să-mi spăl covoarele săptămânal.

solitudes

solitudes

Active Member

A.Faith, on Jun 27 2008, 11:54, said:

ma refeream la ea ca la un caine , nu ca la o fomeie :P
oricum , fomeie sau domn  , tot o sa iti roada urechile.
get use with

TADY85

TADY85

Member

A.Faith, on Jun 27 2008, 12:14, said:

nu prea o mai pot ține stăpânii, că din câte am înțeles vor să plece în vacanță. când vine unu' din ai mei acasă, dau o fugă până la o farmacie veterinară să vedem ce animăluțe de jucărie i-aș putea lua și cam ce-ar trebui să-i dau să mănânce, în afară de lapte. am găsit ceva interesant pe net aici și s-ar putea să fie nevoie ceva mai mult decât laptele ăla amărât. cât despre vaccine, trebuie găsit un doctor bun în Craiova și o să mă ocup (tot eu :rolleyes: ) de asta.
mersi mult pentru urări :cheers:
apropos, între timp și-a găsit de lucru: degetele mele de la mâna stângă, cablu de alimentare de la laptop și într-un final, a adormit. îmi e groază să mă gândesc la faptul că va trebui s-o țin în casă :confuzzled: . că n-am chef să-mi spăl covoarele săptămânal.
asa e la inceput...
dar nu prea pute!Depinde ce ii dai de haleala!speli dupa locul si e ok!
Incearca sa o observi si sa vezi cand vrea sa faca...sa o iei si sa o duci in baie sau sa o scoti afara daca stai la curte(mi-a scapat detaliul asta)

Sa te documentezi putin despre labradori!Au niste boli specifice si sa inveti sa le eviti!Este o rasa superba!

Sa vezi ce adorabila e cand doarme si viseaza ca suge :D (si ii dai degetul eventual chiar un biberon)

A.Faith

A.Faith

Active Member

între timp, a făcut o mică baltă :D
bine că a făcut pe parchet și nu pe covor :lol:

Dida

Dida

Passion for rings.

• Grup: Senior Members
Ia-i ceva jucării, migiuțe (nu tari dacă e micuță) și alte briz brizuri de la pet shop și încearcă să stai în preajma ei mai mult timp. Tu sau oricine altcineva din familie, nu neapărat jucându-vă cu ea, dar să simtă pe cineva aproape. Chit c-o să vă cam împiedicați de ea (aveți grijă de acum unde călcați, mai ales dacă are codiță :whistling: ), sunt foarte inventivi la a se încurca cu picioarele noastre ăștia mici  :lookoflove:

Ai grijă de ea și să-ți aducă un zâmbet fiecare mârâit al ei (s-o vezi când se înfurie, un deliciu  :photo: )

Jony81

Jony81

Junior Member

Si al meu a plans un pic cand l-am luat. Avea cam 5 saptamani si i-a luat aprox 1 sapt sa se acomodeze.
Noaptea trageam cosuletul langa pat si eu stateam cat mai aproape de margine si il mangaiam de fiecare data cand se trezea si scancea dupa atentie. N-a fost prea placut, ca se trezea des si plangea sa ma joc cu el dar cu siguranta a meritat pt ca e o minune de catel. Cateodata cand nu se potolea ma trezeam de-a binelea, ma dadeam jos si ma jucam cu el sa-l obosesc.
Aaa, inca ceva: la inceput avea paraziti intestinali si ii mirosea respiratia absolut groaznic si el saracu venea la nasul meu sa scanceasca  :lol:
Dupa aia n-a mai scancit, da a inceput sa-si roada cosul si noaptea cand dormeam mai bine el incepea sa zdupaie prin camera si sa pocneasca betele din cosulet  :samui: , ce mai, distractie mare; oricum ajungi sa te atasezi teribil de el.

La inceput n-am vrut sa-l las sa se suie in pat, da a fost asa incapatanat ca pana la urma, ca sa nu-mi petrec toata noaptea incercand sa-l dau jos l-am lasat. Acum ii este cald si doarme mai ales sub pat, dar toata iarna a dormit pe picioarele mele. De obicei sare in pat (de regula pe la cap  :deadtongue: ) si impinge cu botul pana ii ridic pilota; dupa aia ori se cuibareste la picioare, ori se baga in mine si isi pune capul pe bratul meu; si la final ofteaza de multumire). Pur si simplu nu poti sa nu-l iubesti!!!!!

Keep in touch!

Edited by Jony81, 22 April 2009 - 22:48.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate