![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum centram un site?
Last Updated: Dec 15 2008 00:19, Started by
RAY'
, Jun 24 2008 19:12
·
0

Posted 24 June 2008 - 19:12

E binecunoscut faptul ca un site nu e la fel pe un ecran de 19 inch ca pe unul de 17 sa unul de 15 si tot asa....Intrebarea mea este cum putem sa eliminam aceasta problema,am gasit cate ceva pe google dar nimic concret sau,poate nu am inteles eu,m-ar interesa in special cum centram un site astfel ca pe un ecran de 19 inch sa apara un spatiu liber in dreapta si in stanga iar pe unul mai mic de 17 inch sa numai apara acest spatiu......any ideea?
|
Posted 24 June 2008 - 19:14

daca site-ul e din tabele pui align="center" la tabelul principal
daca e cu div-uri pui in css la div-ul principal : margin:Xpx auto; (unde X e numarul de pixeli care vrei sa fie lasat ca margin-top) |
Posted 24 June 2008 - 19:17

pai aici sunt mai multe chestii de care trebuie sa tii cont
de exmeplu daca folosesti dimensiunile relative,layoutul se va schimba in functie de rezolutia monitorului.insa daca folosesti o rezolutie mult prea mica e posibil sa apara diferite probleme cum centrezi un site ? daca folosesti tabele te folosesti de atributul align cu valoarea center iar daca folosesti diviziuni ii atribui atributului style o latime dupa care folosesti margin:0 auto |
Posted 26 June 2008 - 20:25

pai aici sunt mai multe chestii de care trebuie sa tii cont de exmeplu daca folosesti dimensiunile relative,layoutul se va schimba in functie de rezolutia monitorului.insa daca folosesti o rezolutie mult prea mica e posibil sa apara diferite probleme cum centrezi un site ? daca folosesti tabele te folosesti de atributul align cu valoarea center iar daca folosesti diviziuni ii atribui atributului style o latime dupa care folosesti margin:0 auto |
Posted 27 June 2008 - 08:34

nu stiu exact ce sa iti recomand
cand am invatat eu html,toate site-urile le faceam cu tabele dar recent am aflat de lucrul cu diviziunile si asta iti confera o mare libertate de pozitionare si totodata iti usureaza si munca...in schimb pentru diviziuni ai nevoie de css obligatoriu |
Posted 28 June 2008 - 22:57

Posted 19 September 2008 - 23:16

@dark.... cine mai foloseste man pozitionare absoluta pt containere? SI daca foloseste chiar crezi ca se gandeste la centrarea pe pagina? eu zic ca nu.
PS: text-align:center presupune dupa ce este folosit restabilirea aliniamentului pentru elementele pe care nu te intereseaza sa fie centrat continutul. O solutie foarte proasta si folosita de majoritatea celor care nu stiu ca in standards mode (strict/trans mode) pana si IE6 accepta margin 0:auto. SI sa nu va aud cu IE < 6 ca nu mai foloseste nimeni si daca foloseste nu e conectat la net mai mult ca sigur. Edited by xnoise, 19 September 2008 - 23:18. |
Posted 25 October 2008 - 19:34

folosing css:
body,html {width:100%; margin:0px;padding:0px;} Faci un DIV principal "container" #container { width:cat vrei tu px; margin-left:auto; margin-right:auto; } |
|
Posted 15 December 2008 - 00:19

folosing css: body,html {width:100%; margin:0px;padding:0px;} Faci un DIV principal "container" #container { width:cat vrei tu px; margin-left:auto; margin-right:auto; } E redundant ce zici tu aici. Nu ai nevoie de width: 100% pe body si/sau html. Singurul lucru de care e nevoie e: #container { width: 900px; margin: 0 auto; } |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users