![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
ul problem
Last Updated: Jun 24 2008 15:10, Started by
vali38
, Jun 24 2008 12:11
·
0

Posted 24 June 2008 - 12:11

salutare
am o problema legata de unsorted lists daca am codul <ul> <li>a</li> <li>b</li> </ul> tagul <ul> imi lasa un spatiu destul de mare in toate partile daca ii scot tagul ul,in IE7 imi arata totul perfect,dar in mozilla semnul de la lista trece dincolo de linia limita (scrisul este langa linia de margine iar patratelele/cerculetele/etc sunt in partea stanga a liniei am incercat din css cu padding 0 si margin 0 dar nu am ajuns la rezultatul propus.cu margin 0 imi scoata list type ul iar cu padding 0 ajung la primul rezultat (list typeul imi trece dincolo de linia limita) |
Posted 24 June 2008 - 14:01

salutare am o problema legata de unsorted lists daca am codul <ul> <li>a</li> <li>b</li> </ul> tagul <ul> imi lasa un spatiu destul de mare in toate partile daca ii scot tagul ul,in IE7 imi arata totul perfect,dar in mozilla semnul de la lista trece dincolo de linia limita (scrisul este langa linia de margine iar patratelele/cerculetele/etc sunt in partea stanga a liniei am incercat din css cu padding 0 si margin 0 dar nu am ajuns la rezultatul propus.cu margin 0 imi scoata list type ul iar cu padding 0 ajung la primul rezultat (list typeul imi trece dincolo de linia limita) ul { margin: 0; padding: 0; }Asta e css-ul ca sa nu iti lase nici un fel de spatiu, eventual da-i un id daca ai un meniu sau daca ai acelasi ul de mai multe ori fa o clasa. |
Posted 24 June 2008 - 14:59

crede-ma ca am incercat si asa
si uite rezultatul in IE7 nu imi apare list style-ul [ http://img165.imageshack.us/img165/1229/85945201py5.th.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] iar asta e in FF3 unde imi trece dincolo de left border [ http://img139.imageshack.us/img139/6933/52434449rp3.th.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 24 June 2008 - 15:10

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users