![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
import vinuri
Last Updated: Jun 23 2008 22:50, Started by
outcoust
, Jun 23 2008 22:50
·
0

Posted 23 June 2008 - 22:50

salut am si eu niste nedumeriri daca ma poate ajuta cineva.
Doresc sa aduc in Ro niste vinuri din Sicilia de la o firma mare care deja exporta in UE plus USA si Canada. As avea 2 variante. 1)Sa import eu ceea ce inseamna sa cheltuiesc niste bani cu tva transport, depozitat si nu stiu daca mai sunt alte cheltuieli si sa lucrez cu niste distribuitori. 2 Sa lucrez ca agent pentru firma din italia si a gasesc importatori pt ei si sa primesc un salariu + comision. ideea e daca a mai trecut cineva prin asta si ma poate ajuta cum ar fi mai bine, ce presupune importu de vinuri , ce costuri ar presupune importul tinand cont ca vinul va fi platit la 90 de zile. etc alte idei si pareri. mersi |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users