![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Vertical align dubios intr-o celula
Last Updated: Jun 23 2008 16:17, Started by
ultras.nick
, Jun 23 2008 16:17
·
0

Posted 23 June 2008 - 16:17

Salut,
Am urmatorul cod: <body> <table width="1000" height="55" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td width="262" align="center" valign="middle" background="tobg.gif"> <form id="form5" name="form5" method="post" action=""> <label>Cautare <input type="text" name="textfield4" /></label> <input type="submit" name="Submit4" value="OK" /> </form> </td> </tr> </table> </body> Problema este ca nu mi se centreaza pe verticala decat daca mai adaug o ghilimea dubla la finalul liniei <td width="262" align="center" valign="middle" background="tobg.gif">chiar inainte de '>', astfel ca linia sa devina: <td width="262" align="center" valign="middle" background="tobg.gif" "> Problema se intampla doar in IE. In FF merge fara probleme. Care ar putea fi cauza? Adaugand o ghilimea dubla acolo mi-ar putea afecta restul codului ce va fi adaugat? Multumesc. Later edit: Am descoperit si problema. Trebuia un <display: inline>: <form style="display:inline"... Rog un moderator sa inchida topicul. Edited by ultras.nick, 23 June 2008 - 16:27. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users