CSS
Last Updated: Jul 11 2008 22:37, Started by
mr_ady_bmw
, Jun 21 2008 21:55
·
0

Posted 09 July 2008 - 16:44

Posted 09 July 2008 - 21:23

Șterge float-ul după cele două coloane (clear:both sau cleafix) și folosește border (din css). Nu am reusit nimic cu "border" in .css ![]() #body { border: 2px, #000000; width: 770px; margin: auto; text-align: left; } Cat despre floatul care trebuie sa il sterg, nu prea am priceput, poti sa mai repeti? Problema cu lista, amintita mai sus, am gasit cam care ar fi problema: se pare ca se intampla lucru respectiv doar pentru linkul care a fost vizitat, astfel incat linkul vizitat deja isi schimba dimensiunea, iar atunci cand pui clickul peste nu se mai schimba culoarea ca si la restul care nu au fost vizitate ![]() Am incercat sa pun dimensiunea si la " #galerie li a:visited " dar tot asa ramane. Cum pot corecta asta? Edited by mr_ady_bmw, 09 July 2008 - 21:35. |
Posted 11 July 2008 - 22:37

Nu am reusit nimic cu "border" in .css ![]() #body { border: 2px, #000000; width: 770px; margin: auto; text-align: left; } Cat despre floatul care trebuie sa il sterg, nu prea am priceput, poti sa mai repeti? Problema cu lista, amintita mai sus, am gasit cam care ar fi problema: se pare ca se intampla lucru respectiv doar pentru linkul care a fost vizitat, astfel incat linkul vizitat deja isi schimba dimensiunea, iar atunci cand pui clickul peste nu se mai schimba culoarea ca si la restul care nu au fost vizitate ![]() Am incercat sa pun dimensiunea si la " #galerie li a:visited " dar tot asa ramane. Cum pot corecta asta? ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users