![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Radio Constanta 100.1Mhz
Last Updated: Jul 09 2022 16:41, Started by
Zvartoshu
, Jun 18 2008 00:38
·
13

Posted 10 September 2008 - 16:49

rabadre .. sa vedeti ce amintire am sa pun pe youtube mai hacana !
![]() |
Posted 14 September 2008 - 20:34

cea mai frumoasa amintire ce o so am ca si cea de la radio k .. alaturi de toata lumea ..
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/136NvTkZh4Y?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] multumiri d-lui prezentator .. razvan petre .. omul de nota 10 , mai ales cel ce anul acesta a reusit sa ma atraga prin emisiunile prezentate ! |
Posted 08 December 2008 - 05:35

poate cineva sa-mi spuna cum gasesc incheierea la RV de pe vremea lui ceasca? era o melodie de saxofon sau trompeta, un fel de slow jazz la sfirsit, care imi suna si acum in urechi, ca si pescarusii care apareau la ora aia pe plaja. multumesc. seamana cu ce cinta azi chris botti sau gato barbieri dar nu pot s-o gasesc.
|
Posted 12 December 2008 - 00:45

Isi mai aduce aminte cineva de melodia reggae de la inceputul emisiei, dimineata la Radio Vacanta ? Era ceva instrumental (acordeon ?) gen reggae. Imi sta in cap din 1995 cind am auzit-o ultima oara, fara s-o mai fi gasit vreundeva - nume sau artist.
|
Posted 16 December 2008 - 23:21

mane am scormonit toata muzica mea , aprox 60000 pise , am dat de una singura cu efect de mare si cu orchestratie pe dolby de te pune in cap cand ai casti pe ureche .. uite itzi fac un film cu aia si sa imi zici daca am ginito
Edited by Zvartoshu, 16 December 2008 - 23:22. |
Posted 16 December 2008 - 23:55

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/dN5yModDbBg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
cam cu asta te pot servi . sa imi zici daca e ea sau e alta . |
Posted 17 December 2008 - 23:26

mane am scormonit toata muzica mea , aprox 60000 pise , am dat de una singura cu efect de mare si cu orchestratie pe dolby de te pune in cap cand ai casti pe ureche .. uite itzi fac un film cu aia si sa imi zici daca am ginito Super ! exact asta e, in versiunea pe care o cunosc ! n-o sa crezi, sint aproape 15 ani de cind caut melodia asta. TrackID zice ca e James Last - Biscaya. Eram in liceu, la mare in vacanta grijile erau departe. Ascultam Radio Vacanta la Costinesti din casutele de lemn de pe marginea lacului... deh, vremuri. Gata, ies din polobocu' cu nostalgie. Inca o data multumesc mult. |
Posted 18 May 2009 - 14:09

Desi sezonul nu s-a deschis oficial si nici Radio Vacanta, pe 100.1 e program diferit fata de AM, doar stirile fiind comune. Nu a aparut nici intro-ul Radio Vacantei. Cred ca trebuie sa mai asteptam pana la 1 iunie.
|
|
Posted 18 May 2009 - 16:34

Si anul trecut tot dupa 1 mai din cate tin minte a inceput programul.
|
Posted 20 May 2009 - 19:35

duculeana Posted May 18 2009, 15:09
Desi sezonul nu s-a deschis oficial si nici Radio Vacanta, pe 100.1 e program diferit fata de AM, doar stirile fiind comune. Nu a aparut nici intro-ul Radio Vacantei. Cred ca trebuie sa mai asteptam pana la 1 iunie. Da asa este sunt 2 posturi de Radio Constanta unul pe FM si unul pe AM dar cu program diferit. |
Posted 20 May 2009 - 23:08

Ori se contureaza o formula ca la Iasi: RADIO IASI pe AM si RADIO IASI FM (cu program diferit dar pe anumite intervale orare).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users