Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Potopul ce urmeaza in domeniul me...

Duster, scarțait viraj

Medicația psihotropa agravea...

La mulți ani @Lieutenant!
 La mulți ani @xmanyacs77!

Placuta metalica "integral...

Procedura accident fara pagube ma...

Cum se regleaza aceste balamale?
 Renovare apartament interbelic, C...

Chit rosturi gips carton

Gasesc echipa de proiectare pentr...

Demisie la fostul job - mutare in...
 Probleme rețea

A folosit cineva sistemul din foto?

Sevraj Rivotril

Adaptor PCIe x1 la PCI - Merita?

Radio Constanta 100.1Mhz

- - - - -
  • Please log in to reply
442 replies to this topic

Zvartoshu

Zvartoshu

DXFMROMANIA helper

• Grup: Senior Members
De ficare data cand spui Radio Vacanta , te gandesti la postul litoralului ROMANESC.

in iulie 1967 sa auzit prima oara pe muzica "valurile dunarii " de iovanovici vocea ce afirma "aici radio vacanta" , acasta transmisa in unde medii . in perioada 1967-1989 - postul acesta era pentru partea turistica internationala din cadrul TVR . Studiol estival a ems din vila 27 mamaia , ulterior fiind pe prima vila din mamaia . in perioada aceasta postul era turistic , emitea in limbile engleza , germana , rusa si franceza , emisiunile indiferent de limba erau diversificate , dar contineau la baza stirile turistice , transmitand in direct de la fata locului de pe litoral , invitati la microfon si concursuri , toate in 1976 cu paul grigoriu si doina acrabzules . in 83 sau intreupt transisiile in direct si concursurile . intre timp  activitatea sa imbogait  , r vacanta are un sistem de sonorizare de maxim 1.5kw ce acopera o bucata buna de plaja de la hotel parca pana la meridian , cu 24 de difuzoare pe 12 stalpi. Acest post este pilonul de promovare al turismului romanesc de calitate , bineteles colaborand cu celelalte statii ale srr . Programele radio vacanta trebuie sa constituie in egalamasura o oferta atractiva pentru cei din zona dar si cei din mediul rural.  echipa redactionala este una tanara , condusa de cel mai proaspat dredactor sef din studiourile teriotoriale.

"[....] Partea financiara nu a fost una fericita ,asftfel incat programul radio vacanta a fost realizat cu echipa de la radio constanta ,incecam din acest an , anul aniversarii a 40 ani de exitenta radio vacanta, sa iesim pe piata cu situl de internet www.radiovacanta.ro lanmsata pe 15 iulie , lucuri consacrate cum sunt buletinele de stiri internationale ce din acest an le-am reintrodus , mai ales cu limba italiana stiind ca vin multi turisti italieni , daca ne ajuta bunul d-zeu , vom reintroduce si emisiunile magazin internationale pentru cum intelegem sa sprijnim turismul international pe litoralul romanesc incercam pe cat se poate sa aducem ceea ce vor ei , informatie si prezentari de elemente bune frumoase atragatoare ale litoralului romanesc stiid ca este frumos , e pacat , in anu stim nici acum sa il promovam cum trebuie .
Ei, da , pana in perioada '89 e clara situatia , pana in 89 se asculta muzica straina aici , aici erau privilegii , se stia , la 1 iunie , toata lumea cauta butoanele sa asculte programul estival , daca mai aveau si casetofoane aduse din vremea aceea de navigatori ce erau la mare cautare din acelea pe banda vest era si mai bine ,  cat a mers si in banda de unde medii a fost bine si toti au fost privilegiati , acum oferta e mare  toate posturile sunt difersificate , transmit muzica  de un tip de un alt tip . radio vacanta ofera pe profil muzical de toate pentru toti , pentru ca muzica romaneasca este promovata , stiind ca suntem intrun post public ,  promovam si valori romanesti . La noi se poate asculta slagare deja cunoscute romanesti si straine , muzica de top dupa gusturile europene  "
Daniel Sarbu , redactor sef . Radio Cosntanta , Radio Vacanta in editia aniversara .

Attached Files

Edited by Zvartoshu, 05 February 2009 - 09:06.

Zvartoshu

Zvartoshu

DXFMROMANIA helper

cer mi de scuze unde nu sa inteles , vina este a mea , am un caiet pe care am scris grabit aceste date de la o emisiune , unele cuvinte nici eu nu le-am mai inteles , am scris tare repede sa nu scap nimic atunci din ce sa zis in emisiunea aceea ! unde nu se intelege sa imi ziceti sau sa imi scrieti propozitia sau fraza !

Edited by Zvartoshu, 18 June 2008 - 03:40.

chatnoir401

chatnoir401

CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

Acum 10-15 ani emiteau si in unde medii pe 1458 kHz si ultrascurte pe 100.1; pana in 1998 s-a mers in formula asta pe urma  pe 1458 kHz a intrat RRA, iar pe 909 kHz RADIO CONSTANTA fost pe 1314 kHz, RADIO VACANTA ramanand doar in FM.
Era intr-adevar placut atunci cand anuntau "AICI RADIO VACANTA" in romana, germana, engleza, franceza si rusa, acum s-a renuntat la acest format.

Anca12

Anca12

Active Member

• Grup: Members

View Postchatnoir401, on Jun 18 2008, 07:16, said:

Acum 10-15 ani emiteau si in unde medii pe 1458 kHz si ultrascurte pe 100.1; pana in 1998 s-a mers in formula asta pe urma  pe 1458 kHz a intrat RRA, iar pe 909 kHz RADIO CONSTANTA fost pe 1314 kHz, RADIO VACANTA ramanand doar in FM.
Era intr-adevar placut atunci cand anuntau "AICI RADIO VACANTA" in romana, germana, engleza, franceza si rusa, acum s-a renuntat la acest format.

Uite aici, inregistrarea completa, 1982. Traiasca vremurile apuse! :lol:

Attached Files

chatnoir401

chatnoir401

De asta era vorba si in ce spuneam mai inainte, numai ca vocile erau diferite.

Zvartoshu

Zvartoshu

DXFMROMANIA helper

http://uk.youtube.co...h?v=3ebtWWgYg6g  .. traiasca 2002-u

chatnoir401

chatnoir401

Totusi cand si de ce s-a renuntat la prezentarea si in celelalte limbi?

Zvartoshu

Zvartoshu

DXFMROMANIA helper

http://uk.youtube.co...h?v=wz_7wDRSac0  hai cu 1999 si cu imnul radio vacanta

Zvartoshu

Zvartoshu

DXFMROMANIA helper

anca , la inceputul de la radio vacanta 1982 , e introul ala facut pe xilofon , cum pot sa il aud si eu calumea? zimi o sursa sau daca ai posibilitatea sa imi zici cum sa intru in posesia celor 10 sec de intro signal ala .. merci

szaszsebespaul

szaszsebespaul

Member

View PostZvartoshu, on Jun 18 2008, 01:38, said:

De ficare data cand spui Radio Vacanta , te gandesti la postul litoralului ROMANESC.

in iulie 1967 sa auzit prima oara pe muzica "valurile dunarii " de iovanovici vocea ce afirma "aici radio vacanta" , acasta transmisa in unde medii . in perioada 1967-1989 - postul acesta era pentru partea turistica internationala din cadrul TVR . Studiol estival a ems din vila 27 mamaia , ulterior fiind pe prima vila din mamaia . in perioada aceasta postul era turistic , emitea in limbile engleza , germana , rusa si franceza , emisiunile indiferent de limba erau diversificate , dar contineau la baza stirile turistice , transmitand in direct de la fata locului de pe litoral , invitati la microfon si concursuri , toate in 1976 cu paul grigoriu si doina acrabzules . in 83 sau intreupt transisiile in direct si concursurile . intre timp  activitatea sa imbogait  , r vacanta are un sistem de sonorizare de maxim 1.5kw ce acopera o bucata buna de plaja de la hotel parca pana la meridian , cu 24 de difuzoare pe 12 stalpi. Acest post este pilonul de promovare al turismului romanesc de calitate , bineteles colaborand cu celelalte statii ale srr . Programele radio vacanta trebuie sa constituie in egalamasura o oferta atractiva pentru cei din zona dar si cei din mediul rural.  echipa redactionala este una tanara , condusa de cel mai proaspat dredactor sef din studiourile teriotoriale.

"[....] Partea financiara nu a fost una fericita ,asftfel incat programul radio vacanta a fost realizat cu echipa de la radio constanta ,incecam din acest an , anul aniversarii a 40 ani de exitenta radio vacanta, sa iesim pe piata cu situl de internet www.radiovacanta.ro lanmsata pe 15 iulie , lucuri consacrate cum sunt buletinele de stiri internationale ce din acest an le-am reintrodus , mai ales cu limba italiana stiind ca vin multi turisti italieni , daca ne ajuta bunul d-zeu , vom reintroduce si emisiunile magazin internationale pentru cum intelegem sa sprijnim turismul international pe litoralul romanesc incercam pe cat se poate sa aducem ceea ce vor ei , informatie si prezentari de elemente bune frumoase atragatoare ale litoralului romanesc stiid ca este frumos , e pacat , in anu stim nici acum sa il promovam cum trebuie .
Ei, da , pana in perioada '89 e clara situatia , pana in 89 se asculta muzica straina aici , aici erau privilegii , se stia , la 1 iunie , toata lumea cauta butoanele sa asculte programul estival , daca mai aveau si casetofoane aduse din vremea aceea de navigatori ce erau la mare cautare din acelea pe banda vest era si mai bine ,  cat a mers si in banda de unde medii a fost bine si toti au fost privilegiati , acum oferta e mare  toate posturile sunt difersificate , transmit muzica  de un tip de un alt tip . radio vacanta ofera pe profil muzical de toate pentru toti , pentru ca muzica romaneasca este promovata , stiind ca suntem intrun post public ,  promovam si valori romanesti . La noi se poate asculta slagare deja cunoscute romanesti si straine , muzica de top dupa gusturile europene  "
Daniel Sarbu , redactor sef . Radio Cosntanta , Radio Vacanta in editia aniversara .

E SUPER CA SE PRINDE PE NET.IL ASCULT TOT TIMPUL

Anca12

Anca12

Active Member

View PostZvartoshu, on Jun 18 2008, 20:05, said:

anca , la inceputul de la radio vacanta 1982 , e introul ala facut pe xilofon , cum pot sa il aud si eu calumea? zimi o sursa sau daca ai posibilitatea sa imi zici cum sa intru in posesia celor 10 sec de intro signal ala .. merci

Singura sursa de care dispun este:
http://www.intervalsignals.net/

Faci click pe ROMANIA si apare o lista, in care in partea de sus apare Radio Vacanta actuala, iar mai jos, la vintage 1982, este inregistrarea mp3 pe care am postat-o aici si care se poate salva direct.

Edited by Anca12, 18 June 2008 - 20:23.

Zvartoshu

Zvartoshu

DXFMROMANIA helper

View PostAnca12, on Jun 18 2008, 21:23, said:

Singura sursa de care dispun este:
http://www.intervalsignals.net/

Faci click pe ROMANIA si apare o lista, in care in partea de sus apare Radio Vacanta actuala, iar mai jos, la vintage 1982, este inregistrarea mp3 pe care am postat-o aici si care se poate salva direct.
merci mult , poate te ajut si eu pe tine sa il auzi asa cum l-am primit cadou de la cineva din radio regional

inca o data multumesc , am studiat sit-ul este intr-adevar op comoara audio , inregistrari de pe timpuri!  :thumbup:

Attached Files

chatnoir401

chatnoir401

View PostZvartoshu, on Jun 18 2008, 21:28, said:

merci mult , poate te ajut si eu pe tine sa il auzi asa cum l-am primit cadou de la cineva din radio regional

inca o data multumesc , am studiat sit-ul este intr-adevar op comoara audio , inregistrari de pe timpuri!  :thumbup:
Intrebare: intamplator poate are cineva un material de la RADIO VACANTA de acum 15 ani difuzat la inchiderea programului in toate cele 5 limbi - e ceva de genul " Ati ascultat programele estivale ale RADIO VACANTA...". Multumiri anticipate!

Zvartoshu

Zvartoshu

DXFMROMANIA helper

o raza de soare ... radio vacanta !!

uite aici intro 2008 http://www.zshare.ne...8253330e13c19e/  ..intro la xilofon facaut de mine

radio vacanta anthhem in 2008.mp3 - 3.45MB uite si anthemul vechi de acum 9 ani in 2008

Edited by Zvartoshu, 18 June 2008 - 22:26.

chatnoir401

chatnoir401

Reusit intro-ul, zici ca e originalul!

Zvartoshu

Zvartoshu

DXFMROMANIA helper

View Postchatnoir401, on Jun 18 2008, 23:44, said:

Reusit intro-ul, zici ca e originalul!
asta e acu in 2008 , normal nu mai da cu introul de rr1 regional cu xilofonul , eu am atranat sec cu xilofonu' sa sune a la amintire de trecut  .

http://www.zshare.ne...827524b00aecd7/  uite aici alta amintire

Edited by Zvartoshu, 18 June 2008 - 23:02.

Zvartoshu

Zvartoshu

DXFMROMANIA helper

uite aici inventie bengaleza .. nici prin cap nu poate trece asa ceva .. :D

aici radio vacantainventia  mea.mp3 - 3.63MB

Edited by Zvartoshu, 18 June 2008 - 23:40.

chatnoir401

chatnoir401

:coolspeak:
Excelent!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate