Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

Păreri pro/contra despre firma timișoreană FIRST CHOICE MARKETING și clonele sale

- - - - -
  • Please log in to reply
359 replies to this topic

#19
criss_65

criss_65

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,349
  • Înscris: 07.05.2007
pt abancor' .

Io cred ca omu a fost atras intr-un soi de time-sharing. Sau firma aia are niste apartamente si cauta chiriasi.

la time-sharing intrarea este mult mai mare, cam 10.000 euro si abia dupa ce intri in "club" platesti cei 700 euro pt o vacanta anuala.  poate erau revanzatori pornind de la ideea ca n-ar fi tepari cei din timisoara. eu am fost in sistem time-sharing intr-un concediul castigat de la firma in spania (deci nu m-a costat absolut nimic la cazare, platea firma). conditiile ff bune, luxoase, mult peste un hotel de 5 stele, dar fara mancare, efectiv eu am stat intr-un apartament de 3 camere cu tot utilat intr-o locatie de vis. Acolo evident ne-au contactat englezoii ca sa intram in "sistem". de la ei stiu informatiile pe care vi le scriu. cine are banii si sansa sa gaseasca o firma ok de time-sharing merita facut contractul pt ca locatiile sunt de vis. in rest, deschideti ochii la ce semnati si nu va pripiti in a lua o hotarare "ad hoc" pe care mai tarziu o veti regreta. si tot un sfat "din vanzari" indiferent  ce reduceri va spune cel care vinde ceva, ca le veti pierde nesemnand,spunand ca sunt doar azi valabile, puteti fi siguri ca le veti obtine si a doua zi dupa ce v-ati gandit mai mult pe ce dati banii. va asigur ca asa este! tu, clientul care ai banii in buzunar esti "stapanul" banilor tai!
o zi buna,

#20
Pistolescu

Pistolescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 12.01.2008
ai dreptate....!
ce naiv am fost...    :frust:

#21
PestelePrajit

PestelePrajit

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 11.06.2008

View PostPistolescu, on Jun 17 2008, 12:32, said:

Bah...taci in pana mea ...esti de-al lor....!
E inselatorie pe fata....!
Am aflat ca protectia consumatorului iau amendat acu ceva vreme....asta pt ca erau in regula...?
Oamenii astia trebe sa fie in puscarie.............!
Prostia se plătește mai ales în RO.

#22
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Te-a forțat cineva să asiști la prezentare sau să semnezi acel contract ? Nu cred. Unii și-o merită.

#23
yuppy

yuppy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 18.04.2007

View PostPistolescu, on Jun 18 2008, 12:36, said:

ai dreptate....!
ce naiv am fost...    :frust:



       Du-te la OPC!!! Da-i in judecata!
       "Avocatii" de pe forum, care se scarpina pe burta de bucurie spunandu-ti cat de prost ai fost, ar trebui sa stie ca orice contract este perfect valabil atata imp cat partile sunt informate corect asupra tuturor clauzelor contractuale. Daca spui ca nu scrie clar destinatia, perioada, sau alte lucruri ambigue, e clar ca a fost tzeapa pt tine. Ideea est sa mai fie gasita firma respectiva pt a fi trasa la raspundere.
        Iar referitor la ceea ce spun unii, ca ai fost fraier ca ai semnat si ca nu te-a obligat nimeni: o conditie esentiala pentru valabilitatea oricarui act juridic este consimtamantul valabil al partii care se obliga.  Consimtamantul trebuie sa fie liber exprimat si trebuie sa nu fie viciat!!!, adica acesta sa nu fie smuls prin constrangere, EROARE sau VICLENIE!!!
       Ce inseamna "Eroare"? este o falsa reprezentare a realitatii in constiinta persoanei care hotaraste sa incheie un act juridic. Daca aceasta eroare nu ar fi existat, vointa de a incheia actul nu s-ar fi format si manifestat, deci persoana (adica tu) nu ar fi incheiat actul.
       Putem discuta si despre viclenie (dol) ca viciu de consimtamant (ceva mai usor de demostrat decat eroarea).

       Discutia este mult mai lunga despre ce ti s-a intamplat tie si ce anume poti face, in afara faptului de a te uita in oglinda si a-ti da palme, dupa cum te sfatuiesc unii...
      Mergi pt inceput la OPC!  si... discuta cu un avocat (dar nu cu unul care crede ca rolul lui e doar sa jupoaie "fraierii" de bani).



      A spus cineva aici ca a fost chemat la Hotel Ambasador din Timisoara pt o chestie identica si ca in urma prezentarii a castigat 2 ceasuri . Cunosc o familie din Timisoara care a patit exact acelasi lucru: au fost invitati acolo in urma cu mai bine de 2 luni, li s-a prezentat o oferta de cumparare (spuneau ei) apartament in Tenerife si li se cerea pt inceput sapte mii euro. Nu s-au lasat induplecati, in schimb, au castigat (cica la "tombola") 2 ceasuri de mana...... Nu stiu daca este vorba despre aceeasi firma care te-a inselat pe tine!

#24
Pistolescu

Pistolescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 12.01.2008
da...e exact aceeasi firma si acelasi mod de operare .
Intradevar in contract nu am regasit multe aspecte care mi sau prezentat verbal si pe care le-am vazut in prezentare.
Si nu dupa mult timp dupa ce am plecat de acolo...mi-am dat seama ca mi-au spus multe minciuni....!
Firma aceasta a mai fost inchisa acum nici 2 saptamani de OPC Timis....nici nu stiu daca mare drept de functionare....!

Tin sa-i sfatuiesc pe toti TIMISORENII sa NU SE DUCA LA ASTFEL DE PREZENTARI ca sunt niste tepe...sa fie un pic mai destepti decat mine !!!

#25
JJOne

JJOne

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,021
  • Înscris: 22.08.2006
Geniala afacere. Probabil apartamentul ala e undeva intr-un sat din Tenerife,  la 15 km de mare. 700 Euro/saptamana pt. cazare intr-un apartament mi se pare suficient, nici mult, nici putin. Daca ai cauta pe booking probabil la 2 stele gasesti cu 350 Euro camera BB.

#26
dintimisoara

dintimisoara

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 422
  • Înscris: 01.08.2007
Pistolescu draga....poate ne intalnim in Tenerife in urmatorii doi ani, ;) ca si noi ne numaram printre aia 200 de cumparatori de excursie cu 500 de euro...si tot pe Borzesti nr.1 am fost la prezentare,tot ceasuri am castigat si ar fi trebuit sa achitam si 4375 de euro pentru cardul ala pe viata....Intr-un final am resit sa am un scandal monstru acasa cu partenerul meu de viata,ca sa il fac sa renunte la iluzia pe care o avea si sa lase balta castelele din Spania pe care le construise in mintea lui.La noi problema a fost ca eu stiam despre ce este vorba.In 1994 o firma asemanatoare sau poate aceeasi firma, prezenta oferta lor intr-un mod exclusivist,in sensul ca nu era pentru oricine,ci doar pentru patroni si detinatori de societati comerciale si asa mai departe.Cum sotul meu de atunci,la vremea aceea ,avea un SRL....am fost contactati telefonic ca am castigat o excursie gratuita in Spania si asa mai departe....Filmul a fost ca si acum...exact aceleasi metode.In fine,acum,la Timisoara....degeaba i-am povestit actualului meu partener de viata aventura din '94...nu a vrut sa inteleaga si,evident,am mers pe Borzesti la prezentare....ma bufnea rasul....Insa il vedeam pe sot foarte interesat si ,discret, am incercat permanent sa-l domolesc si sa-l temperez,caci cei doi reprezentanti ai firmei erau permanent cu gura pe noi si nu puteam scoate doua vorbe ca ei le spuneau pe a treia si a patra si tot asa...Necazul s-a ivit din faptul ca era deja ora 16.30,discutiile se prelungeau....am incercat sa sugerez sa ne mai gandim si sa revenim cu raspunsul,insa nu am avut nici o audienta....Trebuia musai sa fug pana in Mehala,sa imi recuperez fetita de la gradinita,asa ca am plecat,m-am grabit atat cat traficul mi-a permis la acea ora si,cand am revenit pe Borzesti....stupoare:sotul meu semnase deja contractul pentru excursia de 500 euro cu ei si tocmai se pregatea sa mearga sa goleasca cardurile ca sa plateasca....faptul era consumat deja....am incercat iar sa zic ca nu am atatia bani pe card,ca sa ne mai gandim....nu ma auzea efectiv nimeni....i-am dat cardul si....cata solicitudine!,chiar unul din reprezentanti a mers cu sotul cu masina pana la bancomat....nu m-au lasat pe mine sa-l duc....ca sa fie siguri ca isi vor primi banii....Si uite asa in urmatorii doi ani va trebui sa decidem data in care vom merge in Tenerife in excursie,pe banii nostri transportul si mancarea si....facand haz de necaz....poate ne asteapta un minunat cort in aer liber de 5 stele. :P
Ce ma bucur este ca intr-un final al meu barbat a realizat prostia facuta,macar ma consolez cu asta....dupa o cearta zdravana trasa cu el....si bine ca nu am gaurit bugetul familiei decat cu 500 euro....Nu-mi gasesc scuze acum,ar fi trebuit sa fiu mai ferma atunci,insa vorbeam de una singura....ma acopereau 3 voci si degeaba am incercat sa tip sa fiu auzita....n-am avut nici un succes.

Rog,daca exista cineva care a beneficiat de excursia astora,sa ne scrie si noua cateva cuvinte....sa aflam si noi despre ce e vorba...daca e asa cum a fost facuta prezentarea.

#27
snipest

snipest

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,817
  • Înscris: 02.01.2007

View Postyuppy, on Jun 18 2008, 23:38, said:

"Avocatii" de pe forum, care se scarpina pe burta de bucurie spunandu-ti cat de prost ai fost, ar trebui sa stie ...

Bai rahatule. Nu ma obliga nimeni sa ofer consiliere juridica pe forum. O fac doar din altruism, la fel si ceilalti juristi. Atata timp cat nu chem pe nimeni la cabinet si o fac doar fiindca stiu ce inseamna sa ai o problema cu legea nu cred ca ai ce comenta. Am primit o sumedenie de PM-uri de multumire, iar aia e singura rasplata pe care o primesc si singura pe care o doresc.

Nu se scarpina nimeni pe burta, dar atata timp cat imi rapesc din timpul meu pt a ajuta GRATIS pe cineva nu cred ca ai dreptul sa fi nesimtit cu mine (ma refer in primul rand la initiatorul topicului.)

ONTOPIC: Sa-mi arati mie instanta care-ti anuleaza un contract pe motivul ca ai semnat fara sa citesti si io ma impusc.

#28
boby_77`

boby_77`

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 16.01.2006

View Postsnipest, on Jun 20 2008, 10:26, said:

Bai rahatule. Nu ma obliga nimeni sa ofer consiliere juridica pe forum. O fac doar din altruism, la fel si ceilalti juristi. Atata timp cat nu chem pe nimeni la cabinet si o fac doar fiindca stiu ce inseamna sa ai o problema cu legea nu cred ca ai ce comenta. Am primit o sumedenie de PM-uri de multumire, iar aia e singura rasplata pe care o primesc si singura pe care o doresc.

Nu se scarpina nimeni pe burta, dar atata timp cat imi rapesc din timpul meu pt a ajuta GRATIS pe cineva nu cred ca ai dreptul sa fi nesimtit cu mine (ma refer in primul rand la initiatorul topicului.)

ONTOPIC: Sa-mi arati mie instanta care-ti anuleaza un contract pe motivul ca ai semnat fara sa citesti si io ma impusc.

Total off-topic: dupa limbajul pe care-l folosesti se pare ca esti un avocat care a absolvit facultatea dintr-o comuna, cu sediul la un "birt"

Edited by boby_77`, 20 June 2008 - 10:47.


#29
Solvogn

Solvogn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 17.10.2007

View Postsnipest, on Jun 20 2008, 11:26, said:

Bai rahatule. Nu ma obliga nimeni sa ofer consiliere juridica pe forum. O fac doar din altruism, la fel si ceilalti juristi. Atata timp cat nu chem pe nimeni la cabinet si o fac doar fiindca stiu ce inseamna sa ai o problema cu legea nu cred ca ai ce comenta. Am primit o sumedenie de PM-uri de multumire, iar aia e singura rasplata pe care o primesc si singura pe care o doresc.

Nu se scarpina nimeni pe burta, dar atata timp cat imi rapesc din timpul meu pt a ajuta GRATIS pe cineva nu cred ca ai dreptul sa fi nesimtit cu mine (ma refer in primul rand la initiatorul topicului.)

ONTOPIC: Sa-mi arati mie instanta care-ti anuleaza un contract pe motivul ca ai semnat fara sa citesti si io ma impusc.

Halal exprimare cat despre altruism...
boby_77 - Mi-ai luat vorba din gura (ma rog scrisul).

Edited by Solvogn, 20 June 2008 - 10:46.


#30
snipest

snipest

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,817
  • Înscris: 02.01.2007

View PostSolvogn, on Jun 20 2008, 11:44, said:

Halal exprimare cat despre altruism...
Cu astfel de oameni nu am retineri, in plus ma caracterizeaza exprimarea directa.
Si poate imi explici tu ce e altruismul si de ce eu nu sunt altruist.

#31
lucas22010

lucas22010

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 31.01.2007

View Postdintimisoara, on Jun 20 2008, 11:16, said:

Rog,daca exista cineva care a beneficiat de excursia astora,sa ne scrie si noua cateva cuvinte....sa aflam si noi despre ce e vorba...daca e asa cum a fost facuta prezentarea.


stai linistita, nu e nimeni :(

curios e ca firma nu-i de fapt din Timisoara, ci inregistrata in Bucuresti...

am citit in alta parte ca acest "caz" a fost dat si la protv si la tvr...

si aici http://www.fruncea.r...pload/pp/25.pdf

Edited by lucas22010, 20 June 2008 - 11:25.


#32
Peachy

Peachy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 310
  • Înscris: 06.06.2007

View Postdintimisoara, on Jun 20 2008, 11:16, said:

Pistolescu draga....poate ne intalnim in Tenerife in urmatorii doi ani ...
La naiba, de tine chiar imi pare rau, erai incoltita din toate directiile.

Edited by Peachy, 21 June 2008 - 00:08.


#33
lucas22010

lucas22010

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 31.01.2007
pai da, parca le ia cineva mintile..
oricum,mi-a zis cineva ca le-a dat sampanie..."ce-a mai scumpa bauta in viata mea.." :))

#34
cutler

cutler

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 09.09.2003
ai pierdut banii , sper ca ai invatat ceva din asta.

#35
Pistolescu

Pistolescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 12.01.2008
Si acum haideti sa va spun mai multe despre aceasta firma : dupa ce am vazut ca am fost pacalit , am incercat sa ma informez la OPC Timis despre aceasta firma si ...stupoare: firma este inchisa temporar din 5 Iunie si nu are drept de functionare...deci ei in timpul asta au facut contracte ilegal...deci sunt nule din punct de vedere juridic. Am depus o plangere impotriva lor si ai mi-au comunicat ca este si un dosar la procuratura impotriva "preacinstitilor" englezoi...si i-au sanctionat si cu amenda..pe legea SPALARII BANILOR.
Acum sa-l vad pe distinsul domn "avocat" ce mai zice.... .
Si dupa limbajul pe care-l foloseste cred ca are destul de mult succes in istanta... !

Eu as vrea sa fac publica aceasta poveste...asta ca sa nu mai fie si alti timisoareni care sa cada victime...!
Si eu care credeam ca numai romanii sunt tepari...ei uite ca si distinsii "englezi" se ocupa cu de-astea....!
Sper sa-i vad in puscarie cat mai curand.....!!!!

#36
Peachy

Peachy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 310
  • Înscris: 06.06.2007
Mai copile, e clar ca ce ti s-a intamplat nu-i o fericire pentru nimeni. Dar, este exclusiv din vina ta, o stii si tu acuma si totul e sa nu mai faci prostia asta a doua oara.

Cat despre domnu' avocat (nu-l cunosc, n-am nicio treaba cu el), dupa ce ca s-a obosit sa-ti raspunda, cat se poate de corect daca citesti atent, tu-ti permiti un raspuns grosolan ca "Bah...taci in pana mea ...esti de-al lor....!" ... (unde te crezi?) ... Nu ti-ai cerut scuze si nici acum nu vrei sa realizezi ca tu esti cel care a dat tonul!
Te asteptai sa-ti plangem de mila pe aici si nicidecum sa primesti raspunsuri rationale. Nu-i nevoie sa fi avocat sau psiholog ca sa-ti dai seama cand cineva iti forteaza mana  si ca e ceva necurat la mijloc.
Si nu-i mai baga pe timisoreni in fata ca n-au ei nicio treaba cu ce-ai facut tu, intotdeauna vor exista smecheri (cu sau fara acte in regula) care sa profite de unii mai visatori din fire, oriunde in lume.

Edited by Peachy, 21 June 2008 - 15:55.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate