![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Transport produse romanesti in UE
Last Updated: Nov 15 2004 18:18, Started by
solo_400
, Nov 15 2004 01:50
·
0

Posted 15 November 2004 - 01:50

Stie cineva de ce autorizatii e nevoie pentru a transporta produse romanesti in UE ( italia de ex.) .
multumesc anticipat, solo |
Posted 15 November 2004 - 15:20

ce fel de produse? in primul rand, autorizatie de transport. apoi probabil ca e nevoie de certificat de origine pentru produsele alea, si cred ca mai sunt.
|
Posted 15 November 2004 - 18:18

As vrea sa distribui produse romanesti (bautura , alimente traditionale..) in IT.
Pentru asta as vrea sa stiu ce autorizatii mi-ar trebui pentru a le putea comercializa in italia.. de unde ar trebui sa incep pentru a le obtine. solo |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users