![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Comunicatie Wireless
Last Updated: Nov 14 2004 21:54, Started by
fili
, Nov 14 2004 18:33
·
0

Posted 14 November 2004 - 18:33

Mie imi trebuie sa fac un sistem de comunicatie wireless pe distanta foarte mica (aprox 10 metri, dar in camera, nu afara). Prima idee a fost sa cumpar doua dongle-uri Bluetooth, sa le adaptez intr-un fel sau altul la un microcontroller si sa le fac sa mearga. Totusi e cu mult peste nevoile mele. Si peste buget :D
Asa ca ma gandeam sa fac o pereche de emitator FM + receptor FM. Problema este ca nu stiu exact cum sa ma folosesc de faptul ca o sa trimit doar date, nu voce. Adica toate emitatoarele/receptoarele sunt construite pt voce. Ma gandeam ca daca trimit doar 1 si 0 s-a putea obtine niste avantaje, de exemplu la stabilitate, sau ceva. Schemele simple de emitatoare cu 1-2 tranzistori sunt foarte sensibile la temperatura si la obiectele din jur (sar usor de pe frecventa), la fel si receptoarele. De-aia ma gandeam sa fac ceva cu un cristal de quartz, care-i mult mai stabil la temperatura. Nu stiu exact ce intreb aici :). Are cineva vreo idee mai concreta (adica schema) pt emitatoare/receptoare de impulsuri, si nu voce? Eventual cu niste quartz-uri? Si eventual cat mai mici (dupa cum ziceam, distanta foarte mica...)? |
Posted 14 November 2004 - 21:54

gasesti pe siteul de la conex electronic emitator pe 433 Mhz,-vreo 200 de mii
si receptor pe 433 MhZ vreo 300 de miii, merge super, sunt pt date si depinde la ce vrei sa le folosesti |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users