Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dezactivare swipe

vuiet/zgomot dupa montare rulment...

OS nu mai vede existenta cip audio

Display amoled ,,ingalbenit'&...
 Cum transformi 16:9 aspect ratio ...

Problema windows

Omul si tehnologia

Pareri despre motorul Mercedes OM...
 Recomandare cursuri placaje (faia...

Lavaliere pentru telefon.

Recomandare marca aer conditionat...

Serviciile secrete britanice
 Cuptor electric, curent puternic ...

Recomandare marci alternator

au aparut ciresele romanesti in o...

Deschidere partitie protejata
 

Telefonie VoIP de la Romtelecom

- - - - -
  • Please log in to reply
527 replies to this topic

#55
_darthmaul

_darthmaul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 757
  • Înscris: 03.02.2008
VoIP -ul asta de la RTC este ca "sarea pe rana" pentru clientii ADSL!  :lol:  Dupa ce platesti un abonament de voce nejustificat de scump pentru a te bucura de putin upload, RTC iti ofera, totusi, inca un abonament de voce dar nici asta gratis!

#56
horia.popescu

horia.popescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,078
  • Înscris: 21.06.2005

View Postwfnse, on Jun 13 2008, 23:28, said:

Si eu am incercat cu E51. Din pacate nu am reusit nimic pana la aceasta ora  :mellow:
Tu cum ai pus setarile ?


E mult de spus. Da-mi un PM si vb pe mail sau la tel.

#57
horia.popescu

horia.popescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,078
  • Înscris: 21.06.2005
Sau, daca vrei, da-le un telefon si intreaba-i de setarile pt E51, sa stim daca ne mai chinuim sau nu. Eu le-am dat mail si nu mi-au raspuns....

#58
jafpefata

jafpefata

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,700
  • Înscris: 26.09.2007
Mă sunară ăștia de la Romtelecom pe numărul meu voip, greșiră numărul :lol: Deci băieții folosesc serviciul la greu ;)

#59
KaDaVeR

KaDaVeR

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 235
  • Înscris: 21.01.2007
normal ca il folosesc. e inca in teste.

#60
fortza

fortza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 21.01.2007

View Postionutbr, on Jun 20 2008, 18:19, said:

Nu reusesc sa primesc apeluri ca si tine. am un st 456v6. m-am uitat si pe portforward. in afara de setarile din ghid ce ai facut?
Nici eu nu reusesc sa primesc apeluri, voi ati rezolvat problema?

#61
jafpefata

jafpefata

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,700
  • Înscris: 26.09.2007
Nu se pot primi apeluri decât de pe Romtelecom :(

#62
fortza

fortza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 21.01.2007
pai,  nu vrea nici de pe romtelecom

#63
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
@fortza:


Vezi daca ai facut setarile cum trebuie:

Attached File  clickvoip1.JPG   37.04K   278 downloads
Attached File  clickvoip2.JPG   35.56K   219 downloads

Edited by AirBoy, 26 June 2008 - 18:05.


#64
ursulea

ursulea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 26.06.2008
Salut,

Serviciul de VoIP de la Romtelecom nu aduce prea multe in plus decat niste costuri. Pentru cei ce vor sa experimenteze serviciul de VoIP, ca si provider local de VoIP recomand SmartCall care are tarife mai mici decat Romtelecom si fara abonament lunar, dar cel mai tare este nonoh.net care ofera convorbiri gratuite in retelele fixe din vreo 30 de tari, printre care si Romania, iar convorbirile pe mobil sunt la 5 centi + TVA adica foarte tare. nonoh.net este frate cu voipbuster, voipwise si altele. Sunt vreo 20 de siteuri care ofera serviciile aceluiasi provider. Dezavantajul este ca nu primesti numar de inbound, adica poti numai sa suni, nu sa si primesti decat direct pe SIP de la un alt user VoIP

Eu acum caut niste routere care au VoIP integrat cu doua porturi FXS si eventual si un port FXO, daca stie cineva sa puna aici. Mersi.

#65
fortza

fortza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 21.01.2007
AirBoy,
setarile sunt la fel cu ale tale si totusi nu merge, e adevarat ca sun de pe fix pe numarul de VOIP , dar???

#66
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003

View Postfortza, on Jun 26 2008, 22:23, said:

AirBoy,
setarile sunt la fel cu ale tale si totusi nu merge, e adevarat ca sun de pe fix pe numarul de VOIP , dar???


Daca ai bifat tot ce apar in cele doua screenshoturi, trebuie sa mearga, doar daca nu ai dat allow in firewall pentru Xlite.exe
Sau daca ai alt firewall decat cel al windowsului, nu e exclus sa-ti faca probleme.

#67
Byt

Byt

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,195
  • Înscris: 05.02.2002
E varza Clicknet voip. Sun, se face conexiunea dar nimeni nu aude nimic insa probabil ca sunt taxat pentru asta. Le-am dat mail si astept un raspuns. Pacat de utilitatea serviciul daca nu ii pot asigura un nivel minim de calitate (sunt in afara tarii si chiar ma bazam pe el). Pot in schimb sa primesc telefoane foarte bine, doar din rtl.

Edited by Byt, 08 July 2008 - 08:52.


#68
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007
astazi mi-am activat si eu voip-ul de la rtc,pe ambele aplicatii pot suna si pot fi sunat (atat am reusit sa testez) de pe fix si mobil din RO !!! calitatea conv. este buna seamana cumva cu orice alt voip.voi reveni cu amanunte daca va fi cazul . :D

#69
Ignition

Ignition

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,971
  • Înscris: 03.10.2005
@ursulea
Daca vrei sa folosesti pentru initiere apeluri un serviciu (ex. Nonoh) care nu are nr. de primire apeluri, in combinatie cu Smartcall (sau alt serviciu cu nr. de primire apeluri local) poti folosii Asterisk. Mai exact poti folosii cate nr. diferite vrei pt. initiere si altele pt. primire, rutarea apelurilor se face din Asterisk.
Welltech este una din multele marci care au ATA cu porturi FXS si FXO + router, nu neaparat si cel mai bun raport pret/calitate :)

Stie cineva daca Romtelecom a implementat ENUM _macar_ pentru numerotatia pe care o aloca la propriul serviciul VoIP ?
Pentru restul numerotatiei (PSTN) nu am gasit sa fie inregistrati la nici un registrar public ENUM... stie altcineva alte date ?

#70
por112

por112

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 16.04.2006
O simpla intrebare : Voip -> Voip este gratis sau nu. Din planul tarifar nu se poate afla :(

#71
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postpor112, on Jul 29 2008, 20:48, said:

O simpla intrebare : Voip -> Voip este gratis sau nu. Din planul tarifar nu se poate afla :(
te rog citeste cu atentie planul tarifar de pe site-ul lor ! ab cu zero minute incluse e zero lei  sau 2 euro pt 100 min incluse in retele fixe din peste 30 de tari.am scris din memorie si sper sa nu ma fi inselat..........

#72
Ignition

Ignition

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,971
  • Înscris: 03.10.2005
Ce adrese SIP vi se aloca ?
[email protected] ? sau cum ?
A incercat cineva sa vad daca adresele respective sunt open proxy ? Adica daca pot fii apelate direct din Internet de catre un alt client SIP fara sa fie inregistrat la proxy-ul Romtelecom...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate