Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Buna dimineata, ma poate ajuta si...

pentru cine a mai facut visinata

Ax hidrofor invarte greu
 Problema recepție

Credit nou,refinanțare,etc...

Incalzire procesor.

Plecari Grecia 2022
 Problema recuperare parola yahoo ...

Parere Ultrabook Asus Vivobook 14...

Problema AC Ford Focus MK3

Recomandare firma vanzare si inst...
 Bolt sau Uber

Temperatura vara in casa

Modem-stick care nu mai merge

cat costa renovarea unui apartame...
 

Telefonie VoIP de la Romtelecom

- - - - -
  • Please log in to reply
527 replies to this topic

#361
cucur

cucur

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,038
  • Înscris: 15.07.2008
la mine a mers ieri, oricum este un serviciu care merge aleator

#362
dan965

dan965

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 733
  • Înscris: 13.10.2009
de cacao serviciul asta.
am credit si nu pot suna.
o vreme se misca mai bine dar in ultimul timp,nu merge.

Edited by dan965, 08 May 2011 - 13:40.


#363
Corbu'

Corbu'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 584
  • Înscris: 17.09.2004
Ma surprinde ca aveti atatea probleme. Eu am contul inregistrat la in PBX online (Voxalot) si de fiecare data cand vreau sa sun merge. Au mai fost probleme in trecut, dar in ultima vreme a mers bine. Asta ma face sa cred ca problemele nu sunt de la serverul lor ci de la interfata web.

Edited by Corbu', 08 May 2011 - 14:08.


#364
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,112
  • Înscris: 12.08.2006
Nu prea poti sa te bazezi pe telefonul asta.:(

#365
Amedio_67

Amedio_67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 10.02.2002
Eu de cand l-am configurat pe HG 655b, nu am avut nicio intrerupere.

#366
petricabox

petricabox

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 19.10.2007
Buna ziua! Ajutati-ma si pe mine cu acest modem. Mi-am schimbat providerul pe cablu si as vrea sa conectez acest modem in calitate de router- WLAN, dar am la el numai intrarea de ADSL (RJ11). Cum sau daca se poate configura unul din porturi (1-4) sa fie folosit ca "intrare-iesire" WAN.
Adica am un cablu cu RJ45 cu internet pe el. Nu vreau sa folosesc partea cu ADSL.

Attached Files



#367
petricabox

petricabox

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 19.10.2007
Pot folosi partea de Voip in acest caz???

Edited by petricabox, 29 May 2011 - 08:34.


#368
JohnnyD2

JohnnyD2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 22.12.2006
Salut.
De putin timp, mi-am facut si eu cont. Aveam de ceva vreme un cont prepaid (il incarcasem cu 1 Euro) care a mers.
Desi mai am 9 centi... numai pot initia apeluri.

Zilelele astea, mi-am facut cont POSTPAID (adica, din ce-am inteles, o sa fiu tarifat pe factura de la telefon - sa speram ca nu incarca aiurea.. :) ), si..surpriza:
- interfata de pe site-ul lor nu merge, insa merge PortGo.
L-am probat acum cateva ore si merge ok. Am efectuat un apel in Italia. N-au fost probleme.
Pana acum, sunt multumit...

#369
dondos

dondos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,579
  • Înscris: 19.03.2006

View Postpetricabox, on 28th May 2011, 18:35, said:

Buna ziua! Ajutati-ma si pe mine cu acest modem. Mi-am schimbat providerul pe cablu si as vrea sa conectez acest modem in calitate de router- WLAN, dar am la el numai intrarea de ADSL (RJ11). Cum sau daca se poate configura unul din porturi (1-4) sa fie folosit ca "intrare-iesire" WAN.
Adica am un cablu cu RJ45 cu internet pe el. Nu vreau sa folosesc partea cu ADSL.

Nu se poate.

#370
endru

endru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 02.11.2002
dezastruuu...
mi-am facut ieri un cont prepaid, dar nu l-am incercat...
azi inercam sa setez iphonu sa pot suna si cautam setarile pe net
siii surpizaaa...gasesc pe forum aci ca defapt nici nu este functional :))
mai am avut anul acesta o surpiza neplacuta cu RTC, au un serviciu FixTel(telefon fix fara fir) sau cum se numeste...la fel de nefunctional!
rusineee RTC!?!

#371
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postendru, on 20th June 2011, 18:19, said:

dezastruuu...
mi-am facut ieri un cont prepaid, dar nu l-am incercat...
azi inercam sa setez iphonu sa pot suna si cautam setarile pe net
siii surpizaaa...gasesc pe forum aci ca defapt nici nu este functional :) )
mai am avut anul acesta o surpiza neplacuta cu RTC, au un serviciu FixTel(telefon fix fara fir) sau cum se numeste...la fel de nefunctional!
rusineee RTC!?!
poate la tine este inca nefunctional! eu am 3 conturi de VOIP in 3 locatii diferite si au functionat din prima.si functioneaza bine mersi si acum .verifica-ti setarile,sigur e ceva eronat acolo.

#372
eugeniuz2005

eugeniuz2005

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 31.05.2005
da da da
functioneaza cat sa te prinda sa bagi banu in contul lor si apoi.... in mana.
parca nu stiam ca inseamna telefonia fosta comunista ajunsa acum greceasca si tot m-am bagat.

#373
Bukovina

Bukovina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,134
  • Înscris: 24.09.2009
de ce nu incercati Smartcall care acum apartine tot de RTC?

#374
cucur

cucur

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,038
  • Înscris: 15.07.2008
smartcall, alonia, etc...

#375
JohnnyD2

JohnnyD2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 22.12.2006
A incercat cineva sa foloseasca acest serviciu pe un telefon cu symbian (E63)?
Exista vraeo aplicatie pe care sa functioneze acest serviciu postpaid?

Merci.

#376
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,392
  • Înscris: 18.04.2008
Mi-am făcut și eu PrePay la acesta.
Are cineva setările SIP pt X-Lite ?
Am un router Siemens SE361 WLAN. Ce porturi trebuie să las libere și ce protocol ?
Am o problemă cu cel din browser. Eu aud persoana, dar persoana nu mă aude.
Menționez că-l folosesc doar de pe laptop fără căști externe și microfon extern.

Am IE9 Softpedia Edition.

Edited by KyKyKyKy, 03 August 2011 - 15:58.


#377
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004
de curiozitate, nr. Voip de RTC poate fi portat in alta retea Voip gen alonia sau chiar intr-o retea fixa?

#378
lverestiuc

lverestiuc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 134
  • Înscris: 05.11.2006
Buna ziua tuturor,

In cele ce urmeaza , am sa va povestesc  scurta mea experienta cu telefonia voip de la Romtelecom.
Am intrat online la ei si mi-am facut un cont pe telefonia voip de la romtelecom. Contul a fost setat pe dispozitivul voip fxo+fxs de acasa de la mine , asa ca pe langa telefonul de fix de la RDS , m-am pricopsit si cu numarul de fix de la romtelecom, un nr. de genul 037337xxxx .
Am sunat rapid pe pe mobilul de digi rds si totul a mers impecabil.
Am sunat din nou acelasi numar pe mobilul meu de Orange si mergea impecabil.
Am rugat un prieten cu abonament de pe Vodafone sa ma suna si testele au decurs perfect.
Am rugat un prieten sa ma sune cu nr. de fix de Romtelecom si dupa 15 min, ca persoane tehnice ce suntem , am ajuns la concluzia ca serviciul merge bine.
Am dedus rapid ca serviciul voip telefonie de la romtelecom este stabil, primeste apeluri din retelele Digimobil , Orange , Vodafone , Romtelecom fix.
Asa ca am accesat lista mea cea lunga de prieteni si i-am anuntat de noul meu nr. de telefonievoip de la romtelecom .
La nici o saptamana de la solicitarea nr. de voip romtelecom, astazi ( 28.08.2011 ) am primit  doua apelluri de la 2 prieteni ca sa imi spuna ca nr. de voip romtelecom nu mai merge. Am crezut ca e de vina legatura internet de la rds , insa dupa ce am deschis pc-ul , ping-ul cu dns-ul de la rds era de 1-2ms. Deci nu era de vina legatura internet. Am intrat rapid pe pagina de acces de la sip gateway , insa celelalte doua conturi de sip pe alti provideri era conectate , la romtelecom voip aparea : "not registered" . Cum restartul interfetei sip nu a dus la nici un rezultat , m-am gandit ca ultima speranta e de a accesa aplicatiei sip online de pe pagina "https://voceonline.r...ogin/index.php" .
Mesajul era urmatorul : "nu se poate face legatura cu serverul" , puteti vedea asta si in poza alaturata.
Momentul cu pricina in care serverul era down era tocmai duminica , ziua in amiaza mare , pe la 11-12 dimineata. Inteleg acte de mentenanta pe la 2-3-4 dimineata cand traficul este aproape inexistent. Insa nu as putea intelege deloc asta tocmai duminica in amiaza mare.
Colegii care m-au sunat si mi-au zis ca nr. nu mai merge ,  mi-au descris astfel apelul : a incercat sa sune pe numarul de voip , nu se auzea absolut nimic , si dupa cca 30 de secunde apelul se intrerupea singur . La fel s-a comportat si cand am sunat de pe nr meu de orange .
Jenant pentru ei este ca am patit asa ceva la nici o saptamana de la infiintarea nr. de romtelecom voip.
Puteti vedea in pozele atasate aceeasi poveste ca in pozele atasate acestei relatari.
Raman la ideea ca domnii vor optimiza serviciul , alti provideri de telefonie au chiar 99, 9 serviciul "up".
Trag speranta ca lucrurile acestea nu se vor mai repeta prea curand , e putin jenant pentru ei ... chiar daca totul s-a intamplat duminica...
Sau poate ca este o politica de-a lor , daca nu incarci contul prepay in cateva zile , iti dau "eject" ... tot ce se poate ... asa s-a intamplat si cu Eurovoice.ro , unde au inchis toate conturile prepay care nu au fost incarcate cu bani . Sa auzim numai de bine de la toata lumea.

Ultima verificare : totul functioneaza perfect , merge din nou ca in prima zi . Deci nu a fost decat o cadere de o ora !

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate