![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Zone Alarm vs. Norton Antivirus 2005
Last Updated: Jul 11 2005 13:13, Started by
michaelady
, Nov 12 2004 22:17
·
0

Posted 28 December 2004 - 21:38

nu intelegi bey ca nu-mi merge nav-ul.
acum mi-am luat bit defender 8 si am cam scapat de probleme. bafta! |
Posted 29 December 2004 - 17:05

michaelady, on Dec 28 2004, 21:38, said: nu intelegi bey ca nu-mi merge nav-ul. acum mi-am luat bit defender 8 si am cam scapat de probleme. bafta! ![]() |
Posted 29 December 2004 - 20:11

incearca ca aintivirus "Computer associates: etrust antivirus 7"
e un antivirus profesional, consuma putine resurse si cu el am reusit sa-mi dezinfectez calc dupa ce m-am pricopsit cu win.jeefo (cu alti antivirusi nu reusisem) |
Posted 02 January 2005 - 23:09

bontzy, on Dec 29 2004, 20:11, said: incearca ca aintivirus "Computer associates: etrust antivirus 7" e un antivirus profesional, consuma putine resurse si cu el am reusit sa-mi dezinfectez calc dupa ce m-am pricopsit cu win.jeefo (cu alti antivirusi nu reusisem) eu am scapat de jeefo cu bit defender! merci oricum |
Posted 05 January 2005 - 22:22

Am avut instalat bit Defender la serviciu si a fost un dezastru total. Dadeam scanare si nu gasea nimic totul era ok. Dar la un moment dat a inceput sa-mi dea rateuri. Am dezinstalat BD si am instalat NAV 2005. Dupa prima scanare a gasit 3 trojan si ad-aware gramada. Chiar daca mananca reurse cu galeata eu zic ca merita sa pui NAV 2005. Probleme am avut cu NIS 2005 care facea setarile cum vroia el.
|
Posted 08 January 2005 - 19:58

ovidium28, on Jan 5 2005, 22:22, said: Am avut instalat bit Defender la serviciu si a fost un dezastru total. Dadeam scanare si nu gasea nimic totul era ok. Dar la un moment dat a inceput sa-mi dea rateuri. Am dezinstalat BD si am instalat NAV 2005. Dupa prima scanare a gasit 3 trojan si ad-aware gramada. Chiar daca mananca reurse cu galeata eu zic ca merita sa pui NAV 2005. Probleme am avut cu NIS 2005 care facea setarile cum vroia el. te cred ca nav2005 e mult mai bun decat bit def, dar dupa cum am spus pe acest topic, are conflict cu zone alarm si imi face calcul varza, si nici nu termina instalarea. |
Posted 08 January 2005 - 20:30

Incearca Symantec Antivirus Corporate Edition.
E singurul antivirus de care am fost multumit pana in prezent din toate punctele de vedere. Ca firewall, folosesc NetPicker ![]() Bafta! |
Posted 11 January 2005 - 07:49

Pai daca-ti pui prea multi firewalli, respectiv ativirusi, e normal sa ai conflicte...
![]() Eu folosesc AVG Free si Sygate... tot free. Norton Sys. Works ![]() Edited by olimpiu, 11 January 2005 - 07:50. |
Posted 13 January 2005 - 07:58

incearca mcafee 9 cu zone alarm 5 pro. eu am de 2 ani si nu am avut probleme
|
Posted 20 February 2005 - 20:03

Incearca McAfee Internet Security 2005 si n-o sa ai probleme.
|
|
Posted 21 February 2005 - 23:56

Mda...McAfee
![]() ![]() Solutia mea: zonealarm- de care sunt absolut incantat kaspersky pana acum am incercat norton ca toata lumea de altfel de care sunt dezamagit.E O PORCARIE. McAfee bunicel dar prea lacom...si plus de asta nu prea am mare incredere in solutia lor all in one...NOD 32 care e bun si asta si il recomand celor cu ram putin si cam atat. ![]() |
Posted 24 February 2005 - 19:47

de acord cu tine ca nav sucks! eu l-am instalat doar ca sa fac o scanare, dupa care l-am dezinstalat. mananca exagerat de mult! a gasit ceva ce nu gasise bit defender, dar nu era cine stie ce!
ata ete! ![]() mcafe nu am incercat inca. poate o sa-l incerc si eu |
Posted 26 February 2005 - 10:09

nav consuma resurse prea multe iar daca crapa (se intampla dupa ceva timp de folosire
![]() folosesc zonealarm pro si kasperski av personal pro si nu apar conflicte. ps am o problema interesanta de cand am pus sp2 orice firewall folosesc (afara de cel al win) crapa win (cu ecran albastru) la zonealarm in vpn si la unele progr . la kaspersky cand vrea el . nu am gasit solutie asa ca deschid firewall cand imi trebuie. sub winxp sp1 nu aveam probl .sub winxp sp1 de pe alt hdd merge fara probl (asa ca nu e memoria ) ![]() |
Posted 26 February 2005 - 11:20

chiar asa credeti
care-i problema de fapt? SYMANTEC.NORTON.INTERNET.SECURITY.2005 Key Features: Norton AntiVirus Norton Personal Firewall Norton Privacy Control Norton AntiSpam Norton Parental Control Pop-up blocking Este adevarat ca manca resurse dar merita . Este o solutie complecta de internet ,eu unu nu m-as risca cu programe de antivirus gen BITDEFENDER sau antivirusu de la Zone alarm ( PS . un prieten s-a virusat cu tot cu bitdefenderu activat ) . Sper ca in viitorul Nortonului Internet Security sa merga mai rapid alceva la el nu am ce sa ma plang . |
Posted 26 February 2005 - 11:58

Dupa mine, solutia perfecta este NOD32 2.12.4 + Outpost Firewall PRO 2.5...
Spun asta dupa ce am testat majoritatea programelor din domeniu... |
|
Posted 26 February 2005 - 13:14

incearca McAfee 9 + Zone Alarm + Ad-Watch (de la Ad-Aware 1.05 Pro)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users