Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radu Mazare, eliberat conditionat...

Permis suspendat din cauze medicale

Presiune apa fluctuanta pompa sub...

Revizie auto la Bucuresti
 identificare component defect

Recomandare tableta

Ansamblul Neofort Rezidenția...

Caderea in apostazie a Bisericii ...
 Inselatoria secolului!

Problema soft samsung galaxy watc...

Recomandare tastatura compatibila...

Sfat legat de achizitonarea unui ...
 Festivalul de Film Cannes 2024

Scaun auto

La mulți ani @ranit6996!

La mulți ani @Ciubex!
 

Zone Alarm vs. Norton Antivirus 2005

- - - - -
  • Please log in to reply
50 replies to this topic

#1
michaelady

michaelady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 03.09.2004
ok uitati cum sta treaba: aveam zone alarm-ul instalat si bitdefender ca antivirus.
m-am hatarat sa imi pun nav2005. l-am instalat frumusel si la prima configurare nu-mi trecea de primul ecran, chiar daca am apasat butonul next de cateva zeci de ori...
apoi am gasit prin readme ca nav2005 ar avea conflicte cu za. era acolo si un sfat: sa dezinstalez za, sa instalez nav si apoi sa instalez iar za. am facut asta si multe alte conbinatii de instalare-dezinstalare insa tot nu trecea de ecranul ala.
am dezinstalat nav si am pus za, dar dupa ce ma conectam la internet, nu puteam sa accesez nici o pagina. daca dezactivan za-ul, mergea fbine internetul, altfel nu facea trafic deloc. :cursing:

#2
michaelady

michaelady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 03.09.2004
continuare: m-am hotarat sa instalez sp2, dar zicea ca am codul invalid. nishte oameni buni de pe softpedia mi-au zis sa ma duc la firma de la care l-am luat si astia mi-au zis ca au observat dupa ca mi-au dat alt cd cu xp-ul din greseale(si eu i-am crezut), asa ca mi-au dat dupa aia unul bun pe care am reusit sa instalez sp1 si 2. acum il am pe ala ca firewall da am inteles ca e cam inutil.
ce ma sfatuiti in legatura cu za si nortonul. as vrea nortonul pt ca s-ar putea sa am ceva virusi pe care bitdef nu-i depisteaza.
idei?

#3
ninon

ninon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 10.11.2004
Sugestia mea este sa-ti schimbi antivirusul, ZA de exemplu este compatibil cu Kaspersky, care-i mult mai eficient decat 'lacomul 'mancator' de resurse pe nume Nav.

#4
michaelady

michaelady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 03.09.2004

cinthya, on Nov 12 2004, 22:57, said:

Sugestia mea este sa-ti schimbi antivirusul, ZA de exemplu este compatibil cu Kaspersky, care-i mult mai eficient decat 'lacomul 'mancator' de resurse pe nume Nav.

<{POST_SNAPBACK}>


o sa-l incerc. chestia e ca l-am mai incercat acum ceva timp si nu prea mi-am placut. si ar mai fi ceva: am o versiune mai veche de pe un chip si tre upgradata calumea.
despre za are cineva vreo idee, de ce nu mai pot sa accesez nici o pagina cu el pornit?

#5
michaelady

michaelady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 03.09.2004
inca ceva, daca intai ma conectez si dupa pornesc za, atunci merge.

#6
nicos

nicos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 636
  • Înscris: 24.11.2002

michaelady, on Nov 12 2004, 23:12, said:

inca ceva, daca intai ma conectez si dupa pornesc za, atunci merge.

<{POST_SNAPBACK}>

Problema nu este grava, ea tine de setarile din ZA. In primul rind sa nu se fi dat "stop all internet activity". Apoi trebuie verificat in  Program Control unde trebuie puse toate pe "ask" .
Cind totul va merge se poate studia daca unele programe sa fie puse pe "block".
Evident trebuie permis accesul browserului de internet dar si al unora din serviciile Windows-ului :) Succes.

Edited by nicos, 13 November 2004 - 03:24.


#7
michaelady

michaelady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 03.09.2004
am setarile la mediu si nu e block all internet activity activat. chiar nu stiu ce are

#8
nicos

nicos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 636
  • Înscris: 24.11.2002
Ai verificat in Program Control? Pune programele pe "ask" (semnul intrebarii in albastru). Cind dai clic stinga pe pe unul din cele 5 simboluri la fiecare program se deschide o lista din care alegi optiunea "allow", "ask" sau "block". Daca le pui pe "ask" programele care asigura conectarea se vor cere afara si astfel esti sigur ca nu este nici unul blocat. Relansezi browserul si te conectezi. Esentiale sint IE( sau ce browser ai), Service and Controller App, Generic Host Process for Win 32 Services. O alta metoda este sa dai clic dreapta pe numele programelor din Program Control si apoi Delete pentru toate. Restartezi calculatorul si respectivele programe esentiale pentru conexiune vor intra pe ask si ZA te va intreba despre ele. Dai Allow.

#9
michaelady

michaelady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 03.09.2004
o sa fac asta dupa ce rezolv problema cu av-urile

#10
szabo

szabo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 16.05.2004
Am patit-o si eu cu NAV 2005 trial ,avind ZA free instalat.Am incercat si eu cele descrise mai sus cu pornirea ZA etc.Am instalat si dezinstalat NAV-ul de citeva ori.Nici update nu facea.Asa ca am renuntat sa-l incerc !

#11
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,724
  • Înscris: 24.03.2002
Eu am pus NAV 2005 cu ZA. Simpatic e ca ma intrebau cand unul, cand altul, daca il las pe alalalt sa iasa pe net. Da' nu am avut nici o problema. Pana la urma, am dezinstalat ZA.
p.s.
Erau amandoua cracuite, da' nu cred ca variantele full ar fi mai proaste...
Apropo, ce ziceti de NAV 2005?
Eu, ca urator consecvent al lui NAV, sunt pentru prima data placut surprins....

#12
michaelady

michaelady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 03.09.2004
ok. am scapat de problema. am sters nav2005 si karpesky. acum am bitdefender8 cu firewall, cu tot ce-i trebuie si sunt multumit de el. mananca ceva resurse, dar asta ete!

#13
jonae

jonae

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 680
  • Înscris: 27.04.2004
dece nu incerci echipa:
Kaspersky Antivirus Personal 5.0
Outpost firewall 2.5


sunt foarte multumit de ele si fac o echipa super buna!! am incercat sio eu bitdefender si ... din pacate in 2 sapt am avut calcul plin cu virusi . sincer sunt singurii bani care imi pare rau ca i-am investit.

Edited by jonae, 20 November 2004 - 21:04.


#14
Bobby_14

Bobby_14

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 12.09.2004
daca am pus zonealarm security suite ce antivirus trebuie sa imi pun k sa imi mearga perfect.

MI-am pus bit 8 pro dar pc-ul se misca super prost si netu nu imi mergea.

#15
michaelady

michaelady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 03.09.2004
nu stiu. eu tin doar bit def8 ca firewall cu tot si zone alarmul il tin inchis. il deschid doar cand intru pe site-uri mai "periculoase" ai dreptate, se misca foate incet in cont cu alt av mai vechi.

#16
weaKid

weaKid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 23.03.2004
NOD 32 -AV
ZA pro -FW

:D

#17
UNBREAKABLE

UNBREAKABLE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 888
  • Înscris: 07.12.2004
Bobby_14, ZoneAlarm Security Suite are un antivirus inclus... mai bine iti pui ZoneAlarm PRO ca sa nu intre in conflict cu alt antivirus...

Eu am ZAP de multa vreme si nu am probleme... Si NAV2005 imi merge perfect (e important sa opriti "Internet Worm Protection" in NAV2005).

nicos, si eu cred ca a blocat unele programe necesare conectarii la internet... folosit cum trebuie ZAP nu creeaza probleme si ofera o protectie foarte buna.

#18
marco71

marco71

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,487
  • Înscris: 23.11.2004
michaelady, cum ramane cu banuiala initiala? :)

michaelady, on Nov 12 2004, 22:22, said:

... as vrea nortonul pt ca s-ar putea sa am ceva virusi pe care bitdef nu-i depisteaza.
idei?

<{POST_SNAPBACK}>

Ai dat macar de curiozitate un "full scan" cu NAV-ul (binenteles cu update-uri la zi)?
BD era plin de alarme false pe virusi (inexistenti) intr-o vreme si nu prea sta bine nici la capitolul resurse, nici firewallul lui nu exceleaza, ZA e mai bun dar in versiunea free are putine optiuni de configurare
Daca vrei o versiune free de firewall, pe langa ZA mai poti incerca Sygate Personal sau Kerio Personal, sunt usor de setat, nu consuma multe resurse si isi fac treaba bine

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate