![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Telecomanda la un tuner T-350
Last Updated: Dec 10 2004 18:13, Started by
madalinus
, Nov 12 2004 13:33
·
0

Posted 12 November 2004 - 13:33

Am procurat un tuner romanesc T-350 si m-am gindit sa-i fac anumite imbunatatiri.I-am inlocuit scala cu un frecventmetru digital de la un radiocasetofon auto,iar acum ma intereseaza o schema de telecomanda,ca sa pot memora posturile de radio.Am decis sa folosesc un microprocesor SAA1293+memoria,deoarece dispun de telecomanda si modulul de infrarosu care merg cu acest procesor.
Aveti alte idei,eventual scheme? |
Posted 10 December 2004 - 18:13

madalinus, on Nov 12 2004, 13:33, said: Am procurat un tuner romanesc T-350 si m-am gindit sa-i fac anumite imbunatatiri.I-am inlocuit scala cu un frecventmetru digital de la un radiocasetofon auto,iar acum ma intereseaza o schema de telecomanda,ca sa pot memora posturile de radio.Am decis sa folosesc un microprocesor SAA1293+memoria,deoarece dispun de telecomanda si modulul de infrarosu care merg cu acest procesor. Aveti alte idei,eventual scheme? Incearca asta : www.cesko.host.sk ;) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users