![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
DCF, clock radio transmis de la Mainflingen!
Last Updated: Oct 18 2023 07:57, Started by
Speedo
, Nov 26 2001 22:11
·
1

Posted 06 August 2012 - 08:38

Salut!
Am cumparat si eu o statie meteo Oregon Scientific BAR206 (de aici) si nu vrea sa se sincronizeze deloc. Am tinut-o si noaptea in curte vreo 2 ore dar fara succes. Ceea ca ma scoate din sarite este ca indica semnal (ce-i drept slab, doar o liniuta din cele 3 posibile). Locuiesc linga Pitesti. Intrebarea mea pentru cei care mai poseda astfel de aparate. O fi defecta sau stau eu intr-o zona proasta? |
Posted 09 August 2012 - 13:28

Buna ziua,
am nevoie de un pic de ajutaor de la voi ![]() mi-am cumparat un citizen at4010-50e radio controlled iar cand acesta se sincronizeaza cu ceasul din Germania se schimba si ora setata pe Bucuresti. aveti idee cum pot sa modific fusul orar? multumesc |
Posted 10 August 2012 - 07:54

Salut! Am cumparat si eu o statie meteo Oregon Scientific BAR206 (de aici) si nu vrea sa se sincronizeze deloc. Am tinut-o si noaptea in curte vreo 2 ore dar fara succes. Ceea ca ma scoate din sarite este ca indica semnal (ce-i drept slab, doar o liniuta din cele 3 posibile). Locuiesc linga Pitesti. Intrebarea mea pentru cei care mai poseda astfel de aparate. O fi defecta sau stau eu intr-o zona proasta? Salut, Nu dispera, mai depinde si de propagare/anotimp. Te rog citeste mesajul #138. Ceasuri bune! |
Posted 10 August 2012 - 08:36

Buna ziua, am nevoie de un pic de ajutaor de la voi ![]() mi-am cumparat un citizen at4010-50e radio controlled iar cand acesta se sincronizeaza cu ceasul din Germania se schimba si ora setata pe Bucuresti. aveti idee cum pot sa modific fusul orar? multumesc Salut, Vezi aici instructiuni interactive <<http://www.citizenwa...eractive=E650>> sau citeste manualul atasat. Succes si ceasuri bune! Attached Files |
Posted 11 August 2012 - 20:51

Salut, Nu dispera, mai depinde si de propagare/anotimp. Te rog citeste mesajul #138. Ceasuri bune! Hei, multumesc pentru incurajare!! Am reusit! ![]() ![]() ![]() |
Posted 27 September 2012 - 18:57

buna eu sunt din timisoara am cateva ceasuri desteptatoare si unu de perete si am semnal super se regleaza aproape zilnic sunt foarte multumit de ele
|
Posted 05 October 2012 - 12:25

Semnalul e mai slab în această perioadă? O parte din ceasuri mi se sincronizau aproape în fiecare noapte, dar de cand a venit toamna se actualizează cam rar.
Edited by Logatu, 05 October 2012 - 12:26. |
Posted 03 December 2012 - 00:15

Mda, sunt curios cum naiba s-a prins semnal in Constanta cand e in fara razei de acoperire, detin doua statii meteo si un ceas asta de la Power King si nu au nicio treaba cu asa ceva de si am incercat sa le sincronizez dintr-un balcon de la etajul 9 orientare pe N-V.
LE Ceasul s-a sincronizat perfect in Franta, Marea Britanie sau Germania. Edited by Materium, 03 December 2012 - 00:16. |
Posted 04 December 2012 - 10:42

Ai auzit de propagare? Adica de conditiile in care semnalele radio se propaga distante mai mari decit normal? In asemenea cazuri semnalul poate merge si mult mai departe de Constanta.
Eu ti-as propune sa le lasi peste noapte in balcon si sa vezi ce s-a intamplat, intrucit noaptea semnalele radio se propaga in general pe distante mai mari ca ziua. |
Posted 23 December 2012 - 10:10

Acum vre-o 2 luni au intrat la promotie in Kaufland Timisoara toate produsele Power King. Toate erau reduse cu aproximativ 50%. Aveau un ceas de perete radiocontrolat ce indica si temperatura si umiditatea care costa 59,99 lei(si astazi e la acest pret) iar in saptamana cu reducerea costa 24,49 lei. Nu l-am luat pt ca am casa plina de ceasuri. Dupa cateva zile am gasit unul in cosul cu produse defecte ce l-am cumparat. Pe cutie avea lipit un bilet pe care scria ca nu indica ora exacta. Acasa am introdus bateria in el si la prima miscare acesta s-a setat la ora 12 fix in loc de ora 13 (+1 fata de Germania). Cand a primit semnal s-a reglat intradevar pe ora Germaniei. Are un buton cu care il poti regla manual dar in momentul in care primeste iarasi semnal revine la ora Germaniei. Pentru ca a costat doar 2,49 lei ![]() Dupa cateva zile am mai gasit un asemenea ceas in cosul cu reduceri ce avea aceeasi problema. L-am luat si pe acesta dar el costa 12,99 lei. Si pe acesta l-am facut dupa aceeasi metoda. Legat de intrebarea de mai sus nu stiu ce sa spun. Produsul se vinde in continuare la Kaufland la pretul de 59,99 lei. Poate aparatele luate de mine au plecat din fabrica fara sa li se seteze timezone-ul sau poate toate au aceasta problema. La power king trebuie tinut butonul de sincronizare automata pana ce se seteaza pe 12.00 dupa care se sincronizeaza automat la ora Romaniei |
|
Posted 05 January 2013 - 10:04

Buna ziua,
Incerc sa scriu un mesaj care poate ii va ajuta pe altii sa nu isi bata capul din necunostinta asa cum am facut-o eu! In urma cu 2 luni am cumparat o statie meteo de apartament care arata asa: http://www.malvi.ro/...cu-senzor-p252. Am reusit sa o instalez si totul functiona bine mai putin ceasul pe care eu ziua il reglam iar noaptea el ramanea in urma cu o ora. Am contactat magazinul de unde am cumparat statia si dupa ce au ras un pic mi-au explicat ca statia aleasa de mine are aceasta functie DCF de actualizare ora. Mi-au mai explicat ca unele produse precum ceasuri, statii meteo cu ceasuri si altele au aceasta functie DCF de actualizare ora care pentru a putea fi utilizata in Romania fie este necesar sa poata fi reglata pe ora noastra sau ca produsul sa dispuna de posibilitatea de a opri receptia acestui semnal. Semnalul este emis si din Frankfurt si are o raza de 1500km. In Romania mi-au explicat ca ar ajunge pana undeva pe langa Craiova. Voi incerca sa atasez si o harta primita de la ei refertitoare la acest semnal. In cazul meu am ajustat statia cu aceaa diferenta de 1 ora si de atunci totul este in regula. Attached FilesEdited by IrinaTudor1788, 05 January 2013 - 10:23. |
Posted 05 January 2013 - 21:04

Ehei, semnalul ar ajunge foarte departe dacă ar fi să îl recepționezi cu o antenă externă.
Dar pe viitor probabil toate aceste dispozitive se vor conecta la internet. |
Posted 07 January 2013 - 08:34

Incorect. Sint zone si in vestul tarii unde nu se receptioneaza, asa cum sint si in Constanta unde merge foarte bine. Acea harta este o estimare matematica, nu reala.
Antena externa este putin probabil sa fie utilizata datorita lungimii de unda uriase, ceea ce duce la o marime fizica a antenei foarte mare. Inauntrul acelor dispozitive exista o antena bobinata pe ferita, care are avantajul de a inghesui o lungime foarte mare de sarma intr-un spatiu mic fizic. |
Posted 28 January 2013 - 13:06

Aveti idee daca in Tg. Mures functioneaza sincronizarea radio? Ma gindesc ca daca in Bucuresti functioneaza ar trebui sa mearga si aici (ca suntem mai aproape de Germania).
|
Posted 29 January 2013 - 10:29

Aveti idee daca in Tg. Mures functioneaza sincronizarea radio? Ma gindesc ca daca in Bucuresti functioneaza ar trebui sa mearga si aici (ca suntem mai aproape de Germania). |
|
Posted 08 February 2013 - 21:29

Aveti idee daca in Tg. Mures functioneaza sincronizarea radio? Ma gindesc ca daca in Bucuresti functioneaza ar trebui sa mearga si aici (ca suntem mai aproape de Germania). Am testat la 30 km nord de Tg Mures si nu au fost probleme. Locatia insa era in zona rurala, departe de perturbatii electrice/magnetice. In situatia ta, daca stai in oras, bloc beton armat, TV, computer, wireless, microunde, etc. s-ar putea sa nu obtii permanent o receptie pe 77.5 kHz *DCF. Rezultate bune se obtin noaptea, cu ceasul pus pe pervazul unei ferestre cu orientare spre vest. Am si ceas de mana care in Brasov ia semnalul cam la 2....5 zile, depinde de anotimp si/sau conditii meteo. Stau la casa si am dealuri pe directia vest. Uneori mai urc pe Tampa si sincronizez ceasurile din colectie care sunt mai lenese.... ![]() Ceasuri bune si succes! |
Posted 13 March 2013 - 14:36

Hehe, de mult imi doream si eu asa ceva, asa ca mi-am comandat un astel de ceas de la germanshop - au produse Conrad. Dezamagire totala! A stat ceva la inceput incercind sa gaseasca semnalul insa nici o sansa.. Sunt curios sa vad ce se va intimpla in zilele urmatoare - poate am noroc
![]() |
Posted 17 April 2013 - 07:15

Aveti idee dacă este posibil ca ceasurile mecanice sa aibă aceasta funcție doar pt sincronizare manuala?
Am luat de 3 zile unul mecanic, de la lidl, dar noaptea pe la ora 1, 2 respectiv 3 nu a da nici un semn ca ar încerca să caute semnal. Ați mai întâlnit situația asta? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users