![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cu ce instrument se masoara pinii d p plak d baza?
Last Updated: Nov 14 2004 14:11, Started by
ravy21
, Nov 11 2004 11:08
·
0

Posted 11 November 2004 - 11:08

Am o placa de baza veche Ali (5ali61) si as vrea sa vad daca pinii de infrarosu de pe placa sunt functionabili sau nu si as vrea sa-i masor cu un intstrument ca sa vad daca au curent sau ceva de genul asta. Cine imi poate spune cu ce instrument de masurare pot face asta?
|
Posted 11 November 2004 - 11:24

1. pinii sunt niste borne, NU poti masura o borna... doar ce e intre 2 borne
2. treaba asta se face cu un aparat de masura |
Posted 12 November 2004 - 10:41

Adica cu ce aparat? Spune-mi te rog cum se numeste daca stii pt. ca vreau sa-l cumpar sau sa-l imprumut de la cineva dar mai intai trebuie sa stiu ce sa cer.
|
Posted 12 November 2004 - 13:01

Ceea ce potzi masura tu pe placa de baza la pinii irda este tensiunea de alimentare a modulului astfel:
cu un multimetru banal care-l gasest si in piata la rusi (100-150.000 lei) masori tensiunea intre pinii GND si VCC care ar trebui sa fie de 5 V. (multimetrul il setezi pe tensiune continua la cel mai apropiat prag superior de 5 V). Nu stiu daca e bine sau are rost sa masori pe pinii RX si TX. Ti-am mai spus ca e imposibil sa nu-ti mearga adaptorul ala daca e legat corect si biosul e setat corect si intre gnd si vcc ai 5 V. De fapt presupun ca sunt 5V. S-ar putea sa fie 12, dar eu mizez pe 5. Oricum ca sa fii sigur pune multimetrul pe o tensiune superioara celor 12 V. |
Posted 12 November 2004 - 20:29

rx si tx nu poti sa-i masori decat cu sonda logica sau osciloscp dar mare lucru nu vezi acolo. VCC-ul e usor de masurat cum a zis alicumircea. Aproape sigur sunt 5 V acolo.
|
Posted 14 November 2004 - 04:28

Mda din mom. ce mi se aprinde becul la infrarosu nu am cum sa am probleme cu alimentarea dar problema este ca nu trebuie sa stea aprins tot timpul :(. Cel care mi-a vandut infrarosul mi=a spus ca s-ar putea sa nu mearga pinul TX si la asta ma gandeam si eu ca daca nu merge tx sau rx degeaba am alimentare sau poate gresesc nu stiu. Oricum va multumesc pt. instructiuni.
|
Posted 14 November 2004 - 09:23

poate e conectat gresit adaptorul la placa de baza. trebuie sa verifici dupa schema din manualul placi de baza si comparativ cu cea a adaptorului.Tre sa vezi daca sunt conectate corect TX si RX
Edited by Sir_Vaska, 14 November 2004 - 09:27. |
Posted 14 November 2004 - 14:11

Primul lucru asta a fost pe care l=am facut si anume am verificat daca le-am pus bine si daca corespunde cu manualul oricum ceva e clar la mine pe placa nu merge m-am convins de asta si am renuntat sa mai incerc. Va multumesc oricum pt. sfaturi
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users