![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Tentatia Seductiei 2
Last Updated: Nov 15 2004 12:12, Started by
White
, Nov 11 2004 04:40
·
0

Posted 11 November 2004 - 04:40

Am vazut un film acum vre-o 2-4 ani .. nu mai retin .. si era super tare ..
Pe scurt era unu care la facultate s-a indragostit de una bruneta .. bruneta avea o prietena blonda .. si amandoua erau puse pe distractii si isi face-au de cap cu toata lumea .. bruneta i-a propus blonde-i sa-l vrajeasca pe ala .. si sa si-o traga cu el .. si ea sa-i prinda .. sau ceva de genu asta .. E super tare filmu si vreau sa-l vad .. am vazut cam 10 minute din el si nu stiu cum se numeste ... si filmu se termina "if you can't fight them, join them!" ![]() ![]() Daca sti-ti ceva va rog da-mi un reply! |
Posted 11 November 2004 - 11:01

stiu ca filme ca "from justin to kelly" sau "gigli" devin brusc tentante fatza de ce ai povestit tu colo.
|
Posted 11 November 2004 - 12:25

Tentatia Seductiei 2.
L-am Vazut Tot acu' 2 ani pe HBO. |
Posted 11 November 2004 - 12:35

io am vazut odata un film cu una care era la liceu si nu vedea bine si ii trebuiau ochelari si i-a bagat unu o floare in banca si s-a terminat filmu dupa ce aia si-a luat ochelari
ma intreb, oare ce numar matricol avea liceeana respectiva pe uniforma comunista? |
Posted 11 November 2004 - 12:44

@ mosotti:
![]() tentatia seductiei 2 este de cateva ori bune mai slab decat prima parte. parerea mea... |
Posted 11 November 2004 - 12:59

Mi-a confirmat un prieten .. si ma apuc sa-l iau .. thx ..
O sa iau si partea I .. sa vad daca are dreptate hyde |
Posted 11 November 2004 - 13:10

nu am vazut decat vre-o 10 minute .. am mai spus .. o sa-mi dau cu parerea dupa ce le vad.. ok
thx guys ![]() |
Posted 15 November 2004 - 12:12

Daca vrei sa zici ceva .. vorbeste si tu cu toti dintzi
![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users