Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Biorinil, se mai poate gasi totus...

Topless in Hurghada

Motor 4 timp ohv.

Crapaturi zid despartitor camere
 A murit Bernard Greene (B.G. Prin...

Rotatie anvelope

Aparat de radio

Site-uri si a d block (poll)
 4/5g - este necesar a se inlocui ...

Dressing pe comanda - Bucuresti

FOOTBALL...TOP 5 CHAMPIONSHIPS......

Planseu inclinat din beton armat ...
 Reconfigurare pereti dupa ce inca...

AnyDesk - Probleme sunet

Banda de accelerare foarte lunga ...

clever-pv.com - incarcare EV din ...
 

problema sony dsc-s730

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
0crossfire0

0crossfire0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 01.01.2008
problema mea este ca... am cumparat azi camera,  am facut niste poze sa vad cum fotografiaza.. si cand am vrut sa bag pozele in calc... nu mergee... am instalat si driveru'l de pe cd.. tot nu merge.. cand dau la mass storage.. cica se incarca.. imi apare un "removable disk" .. dar e gol... si la properties.. used: 0, free: 0...ajuttor.. va rog

inca o intrebare, pt cei care detin/au detinut camera,  dsc-s730 se incarca prin usb... daca da.. spuneti'mi va rog.. cum trebuie sa fie.. conectata la usb si pornita.. sau conectata.. si oprita... sau nu conteaza....

Edited by 0crossfire0, 02 June 2008 - 17:37.


#2
Neohori

Neohori

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3,977
  • Înscris: 19.08.2007
Conectezi cablul cu camera oprita , dupa conectare pornesti camera.
Vezi sa nu fie cardul de memorie pus pe blocat pt ca si memory stick -ul are blocaj de protectie (daca are un microcomutator pe lateral )
Comuta camera foto de pe pozitia shot ( cind executi poze ) in pozitia vizualizare poze , dupa care o conectezi la calc.
numai bine

#3
0crossfire0

0crossfire0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 01.01.2008

View PostNeohori, on Jun 2 2008, 21:19, said:

Conectezi cablul cu camera oprita , dupa conectare pornesti camera.
Vezi sa nu fie cardul de memorie pus pe blocat pt ca si memory stick -ul are blocaj de protectie (daca are un microcomutator pe lateral )
Comuta camera foto de pe pozitia shot ( cind executi poze ) in pozitia vizualizare poze , dupa care o conectezi la calc.
numai bine

ms.. dar dupa cva vreme.. am observat ca daca conectez la unu din porturile din spate.. merge..., dar ramane intrebarea daca pot sa incarc baterii alcaline prin cablu de date.. ca la ora asta nu am de unde sa iau baterii... si. inca cva, pot cumva sa o folosesc ca webcam ???

#4
Neohori

Neohori

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3,977
  • Înscris: 19.08.2007
Prin usb nu poti incarca acumulatorii , bateriile alcaline nu au proprietate de reincarcare - doar acumulatorii
Ca web nu stiu daca permite softul camerei , dar la cit costa o camera web eu spun ca nu merita sa obosesti senzorul camerei foto ca web cam.
Porturile usb din fata carcasei de calculator nu-ti sunt cuplate la placa de baza , cheama pe cineva care se pricepe sa le conecteze corespunzator - deci camera nu are nimic  :)
Pe viitor va trebui sa achizitionezi un incarcator cu 4 acumulatori ni-mh ( sa ai 2 rezerva) - a se citi atent rubrica special dedicata de acumulatori inainte.
numai bine

#5
cheloo2002

cheloo2002

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.09.2008
Am shi eu un sony dsc-s730 are cam 2 luni ce cand lam luat shi dintr-o data nu-i mai merge blitzul....avetzi idee ce ar putea sa aiba...?...(nu mi-a cazut sau nu sa intamplat nimik cu el pur shi simplu nu mai functioneaza help please)

Attached Files



#6
elfos

elfos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 684
  • Înscris: 12.02.2007
daca il ai de 2 luni - mergi la un service - se mai poate defecta si singur.

#7
Oppiume

Oppiume

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 07.02.2009
si eu am aceiasi problema .. care ar fi cauza totusi ? ..

#8
byb3ll

byb3ll

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 01.03.2010
si eu am o problema.nu mai merge blitzul.ce pot face?astept raspuns urgent va rog:((

#9
cipry02

cipry02

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 11.02.2009
Salut.Am si eu o problema tot cu un DSC-S730.Am schimbat bateriile , am cumparat 6 baterii (4Foton si 2Toshiba).Le bag in aparat , le vede ca fiind descarcate toate...le scot , bag alt set , sfert....apoi plina dar daca fac 2 poze se opreste.....bateriile sunt bune sigur , le-am masurat!

#10
Simon58

Simon58

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.06.2010

View PostOppiume, on 17th September 2009, 20:00, said:

si eu am aceiasi problema .. care ar fi cauza totusi ? ..
Si eu am un Sony DSC-S730 la care a murit blitzul.Tu ai reusit sa rezolvi problema?

#11
FritzZ90

FritzZ90

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 13.04.2010
Vand blitz sony dsc s730. Asigur si montaj.

#12
cat3y3_2003

cat3y3_2003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 422
  • Înscris: 09.02.2008

View PostFritzZ90, on 6th January 2012, 12:58, said:

Vand blitz sony dsc s730. Asigur si montaj.


   Degeaba vinzi blitz, pentru ca trebuie facuta si o modificare pe placa sa nu mai apara problema...

#13
FritzZ90

FritzZ90

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 13.04.2010
Eu tot vand blitz :naughty:. Eu am 2 sony dsc-s730 si au blitzurile bune fara nici o modificare.

#14
cat3y3_2003

cat3y3_2003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 422
  • Înscris: 09.02.2008

View PostFritzZ90, on 7th January 2012, 13:25, said:

Eu tot vand blitz :naughty:. Eu am 2 sony dsc-s730 si au blitzurile bune fara nici o modificare.


    Ideea este ca nu e vorba de blitz-urile vandute de tine, ci de aparatul cu blitz-ul defect!Daca se inlocuiese modulul cu totul o sa se strice inapoi dupa putin timp deoarece trebuie facuta o modificare pe placa, nu trebuie modificate blitz-urile tale! :)

#15
FritzZ90

FritzZ90

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 13.04.2010
Am inteles ca nu trebuie modificate blitz-urile. Adica daca schimbi blitz-ul se duce chiar mai repede decat originalul(nu ca ale mele nu ar fi originale)? Asta nu as crede. Imi place la blitzul asta ca iti face ca ziua poza. Deci in bezna Iti face poza de te miri ce clar. Poate si de la puterea lui prea mare....

#16
FritzZ90

FritzZ90

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 13.04.2010
Vandut blitzul! In afara de blitz si display daca are cineva nevoie de ceva...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate