Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...

Planul Samsung pentru urmatorii 5...
 videoproiector vs oricare display

probleme mașina de spalat rufe

Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...
 Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP

Și daca industria europeana ...

Alimentare camera ip distanta 50m
 Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11

Sfat plantare arbori pentru o mic...

rachiu din gemuri si dulceturi
 

CSS - afisare incorecta pe IE

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
XWD

XWD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 27.12.2007
Buna, am facut un css si cand pun un anumit cod pentru culoarea contentului din site in IE imi arata mai deschis culoarea decat in Mozila Firefox.
Multumesc anticipat.

#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
păi... poate ai face bine să pui anumitul cod și pe aici să vedem despre ce e vorba... :w00t:

#3
XWD

XWD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 27.12.2007

View Posti0nutzb, on May 30 2008, 20:05, said:

păi... poate ai face bine să pui anumitul cod și pe aici să vedem despre ce e vorba... :w00t:

codul este #004ba4 si in IE se vede mai deschis decat in Mozila si Opera.
Ar trebui sa ramana aceeasi culoare si in IE pentru ca daca schimb culoarea nu mai e designul cum vreau eu... :(
daca puteti sa ma ajutati si vreti sa vb mai multe dati pls add la id online2design
ms anticipat

#4
radu-tanasescu

radu-tanasescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 03.05.2008
In primul rand nimeni nu va face un efort special sa te caute pe mess pana esti online ca sa te ajute.

In al doilea rand culoarea #004ba4 e afisata identic si in IE si in FF, in mod sigur faci undeva o confuzie si nu e vorba doar de asta, poti sa ne arati tot codul si iti vom spune unde e greseala.

#5
XWD

XWD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 27.12.2007

View Postradu-tanasescu, on May 30 2008, 23:24, said:

In primul rand nimeni nu va face un efort special sa te caute pe mess pana esti online ca sa te ajute.

In al doilea rand culoarea #004ba4 e afisata identic si in IE si in FF, in mod sigur faci undeva o confuzie si nu e vorba doar de asta, poti sa ne arati tot codul si iti vom spune unde e greseala.

@radu codul este acesta
background: #004ba4;
si e diferenta de la IE la FF :(

#6
MonK3y

MonK3y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 02.09.2005
am intampinat si eu probleme de genul asta...
nu am folosit un singur tip de imagine...
aveam .jpg, .gif, .png... si in ie aveau culorile diferite... desi in celelalte erau ok

#7
georgica

georgica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,230
  • Înscris: 30.01.2003
Eu nu vad diferente. Ai acolo Firefox 2, Opera 9, Internet Explorer 6 si 7.
<html><body style="background-color:#004ba4"></body></html>
  
Attached File  culoare.jpg   131.13K   43 downloads

#8
XWD

XWD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 27.12.2007

View Postgeorgica, on May 31 2008, 10:26, said:

Eu nu vad diferente. Ai acolo Firefox 2, Opera 9, Internet Explorer 6 si 7.
<html><body style="background-color:#004ba4"></body></html>
  
Attachment culoare.jpg

faza e ca eu pana acum  nu am mai patit chestia asta si nu stiu de ce acum face faza asta :((

#9
el_bandito

el_bandito

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,123
  • Înscris: 07.07.2006
E adevarat ca se vad diferit ...

Solutia e sa faci o imagine colorata cu #004ba4 de 1-2 px si apoi sa o setezi ca bg

#10
radu-tanasescu

radu-tanasescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 03.05.2008
Ma oameni buni, eu nu vad nici o diferenta, fara sa vad TOT codul pot doar sa presupun ca poate ai o alta clasa de background care in FF are o prioritate mai mica ca in IE si de aia ai alt background, culorile sunt reprezentate in css la fel, si mai e ceva, cand schimbi o proprietate intr-un fisier css separat da CTRL + F5 ca sa reincarci TOATE fisierele, daca dai refresh normal nu se incarca si fisierul de CSS si e posibil sa-l vezi pe ala vechi si de-aia sa nu se schimbe culoarea.

#11
andrei_dinca

andrei_dinca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.04.2006
Stiam eu ca ie6 e ciudat dar chiar asa ?:)
Ca sa-ti staisfac curiozitatile ia sa te invatz un "trick" de ie se numes _ , adica :
In clasa respectiva faci frumos asa:
background-color: #00000 ...   si

_background-color: #fff...
astfel daca definesti in css o proprietate cu _ in fatza ei este valabila doar pentru ie'uri :)

#12
radu-tanasescu

radu-tanasescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 03.05.2008
Eu tot zic ca are ceva de genu !important pe-acolo sau a uitat sa dea refresh total.

#13
Jumping Jack

Jumping Jack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 622
  • Înscris: 12.09.2007
XWD: Ca exista diferente de nuanta, se poate intimpla, insa pina acum nu am auzit de problema asta la browserele pe care le-ai enumerat - si care presupun ca se afla instalate pe acelasi sistem, si le vezi pe acelasi monitor! Ar putea exista o problema de genul asta daca ai avea safari, care e singurul browser care tine cont de profilul de culoare ICC (RGB sau sRGB - ca CMYK cred ca nu cazul). In orice caz, asta nu s-ar putea intimpla daca ar fi vorba de culori date in cod hexazecimal, numai la poze se poate intimpla. Ceea ce ma face sa cred ca e vorba de totusi de css. Incearca sa dai o definitie de culoare care sa taie orice alta declaratie anterioara (cu !important), si vezi ce se intimpla. Daca culorile sint la fel, atunci cauta problema la specificitate - e adevarat ca ie are uneori o problema cu cascada, dar era vorba de ie5, nu de 6 sau 7! daca nu gasesti buba, da-ti jos polaroizii de la ochi (scuze!).
De ce nu dai codul, sa vedem despre ce e vorba si noi?

#14
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
!important este recunoscut de IE.
hack-ul cu _ merge pana la IE7 (fara a-l include).

In alta ordine de idei, desi lucrez in HTML de f mult timp, nu am intalnit un caz similar, si la mine se vad ok. Imi aduc aminte ca am citit pe undeva ceva legat de un subiect asemanator, dar nu mai stiu unde. Oricum nu am patit-o pe propria mea piele. Este posibil sa fie un bug intr-o subversiune de IE (din astea am mai gasit cateva: bug-uri care nu afecteaza toate versiunile de IE6 ci numai unele subversiuni) dar mai mult de atat nu pot spune.

@radu: ctrl+f5 nu face intotdeauna flush la tot cache-ul. Am remarcat asta in FX (care pare a avea cele mai mari probleme legate de caching).

Edited by xnoise, 04 June 2008 - 23:06.


#15
Jumping Jack

Jumping Jack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 622
  • Înscris: 12.09.2007

View Postxnoise, on Jun 4 2008, 23:05, said:

!important este recunoscut de IE.


Ba este! Dar trebuie declarat separat, adica nu asa:

p {color:#333 !important;color:#fc3}

ci asa:

p {color:#333 !important;}
p {color:#fc3}

Acum ce dracu? Adineauri ziceai ca Nu e recunoscut de ie! Sau visez?

Edited by Jumping Jack, 05 June 2008 - 13:01.


#16
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
@jumping: ieri am zis ca este recunoscut. (sau in fine, azi dimineata). cred ca ai vazut tu un NU pe acolo in plus, tinand cont ca eu critic IE-ul cum il prind. :P

Edited by xnoise, 05 June 2008 - 14:30.


#17
radu-tanasescu

radu-tanasescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 03.05.2008

View Postxnoise, on Jun 5 2008, 00:05, said:

@radu: ctrl+f5 nu face intotdeauna flush la tot cache-ul. Am remarcat asta in FX (care pare a avea cele mai mari probleme legate de caching).
Eu am avut problema asta doar la favicon, pentru ca iconita noua avea exact aceeasi dimensiune cu cea veche :) mi sa mai intamplat si in alte situatii in care banuiesc ca serverul era de vina... daca e posibil ca serverul web sa trimita informatii mai vechi sau serverul care imi da net sa nu le actualizeze, n-am elucidat inca treaba asta :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate