![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Insula Margarita
Last Updated: Dec 22 2009 00:59, Started by
flc
, May 29 2008 12:08
·
0

Posted 04 December 2008 - 11:29

Posted 06 February 2009 - 16:50

Posted 07 March 2009 - 19:04

o oferta de la airfrance pentru destinatii exotice aici preturi excelente din londra, am vazut In schimb, gasesti multe mini-agentii de turism pe langa plaja, in Playa el Agua de exemplu. Astia o rup si pe engleza. De-acolo poti sa-ti faci apoi rezervari pt. tot ce-ti doreste inima (Los Roques, Canaima, Orinoco, Caracas, alte insule din Caraibe) la preturi foarte rezonabile. Agentiile de tursim straine accepta doar plata cu cardul in Venezuela, se face un schimb la rata oficiala, etc. Daca schimbi la negru, ca la noi pe vremea Impuscatului, atunci primesti 4-5 bolivari pt. un EURO si atunci scade si pretul excursiei. D emulte ori poti sa schimbi si direct la cei la care faci rezervarea. |
Posted 07 March 2009 - 19:16

o oferta de la airfrance pentru destinatii exotice aici preturi excelente din londra, am vazut http://www.cubana.cu/home/ |
Posted 08 March 2009 - 10:01

Se poate si mai bine pe directia Havana... Uite-te oferta lui Cubana din Madrid, 227 euro + taxe http://www.cubana.cu/home/ 1 - se zboara cu un Ilyushin. Astea au tendinta sa cada mai des decat altele. 2 - oferta este valabila numai cu cumparare pana la 31.01.2009 si zbor pana la sf. lui martie. Deci a expirat, dar au uitat cubanezii s-o scoata. Un pret bun vad ca au insulele Cap Verde in martie pe neckermann (454 EURO&1 sapt. cu mic dejun din Frankfurt, Muenchen sau Duesseldorf). |
Posted 08 March 2009 - 12:23

Asta e un pret foarte bun, dar are doua hibe majore dupa parerea mea: 1 - se zboara cu un Ilyushin. Astea au tendinta sa cada mai des decat altele. 2 - oferta este valabila numai cu cumparare pana la 31.01.2009 si zbor pana la sf. lui martie. Deci a expirat, dar au uitat cubanezii s-o scoata. Un pret bun vad ca au insulele Cap Verde in martie pe neckermann (454 EURO&1 sapt. cu mic dejun din Frankfurt, Muenchen sau Duesseldorf). |
Posted 21 April 2009 - 09:08

In septembrie stie cineva cum e vremea prin insula Margarita ? Tot ploioasa cu furtuni ?
|
Posted 21 April 2009 - 09:58

Posted 19 May 2009 - 00:08

Daca v-ati documenta mai bine ati vedea ca in Insula Margarita nu prea exista sezon ploios. Nu mai duceti oamenii in eroare! Sezon ploios se numeste cel din Salvador de Bahia (Brazilia) cand ploua de rupe zile si saptamani in sir in lunile de vara.
O sa plec in Iulie timp de doua saptamani in Margarita si va zic de la fata locului. O sa trimit neincrezatorilor vederi de pe plaja insorita. Vacanta placuta! Edited by az0ul, 19 May 2009 - 00:09. |
Posted 19 May 2009 - 07:15

Daca v-ati documenta mai bine ati vedea ca in Insula Margarita nu prea exista sezon ploios. Nu mai duceti oamenii in eroare! Sezon ploios se numeste cel din Salvador de Bahia (Brazilia) cand ploua de rupe zile si saptamani in sir in lunile de vara. O sa plec in Iulie timp de doua saptamani in Margarita si va zic de la fata locului. O sa trimit neincrezatorilor vederi de pe plaja insorita. Vacanta placuta! |
|
Posted 19 July 2009 - 10:32

Am vazut tot felul de preturi mici dar erau de anul trecut... Stie cineva ceva oferte super cu plecare de ex. ptr luna sept. anul asta ?
|
Posted 19 July 2009 - 10:42

Am vazut tot felul de preturi mici dar erau de anul trecut... Stie cineva ceva oferte super cu plecare de ex. ptr luna sept. anul asta ? Venezuela nu e o tara ieftina. Mai ales in ultimul timp. Singurul lucru f ieftin e benzina:) Noi am prins o oferta f buna cu LH, 400 euro zborul dus-intors. Condor are insa oferte ptr Margarita, poti sa te uiti pe siteul lor. Margarita e cu siguranta locul cel mai turistic din Venezuela, insa daca te intereaza mai mult eu te-as sfatui sa vizitezi cateva parcuri nationale, savana, Los Roques, etc... Problema e ca infrastructira ptr turism e cam slabuta. |
Posted 19 July 2009 - 10:57

Am vazut tot felul de preturi mici dar erau de anul trecut... Stie cineva ceva oferte super cu plecare de ex. ptr luna sept. anul asta ? In rest, Venezuela e mai ieftina sau mai scumpa in functie de cum variaza cursul de schimb al Bolivarului. Eu l-am prins pe la 4-5 (la negru) si era cam mediu ca pret (mai scump ca alte tari sud-americane, dar suportabil). Dupa cum zicea si Raum: trebuie neaparat sa incerci sa mergi si in alte parti, adica Orinoco, Canaima, Los Roques, Los Frailes... |
Posted 19 July 2009 - 11:04

Inca ceva: sa nu va apucati sa scoateti bani la bancomat sau sa schimbati la casele de schimb oficiale. Cursul e extrem de slab 1 euro/3 BolivaresF. Pe piata neagra e dublu. Stiu ca piata neagra suna ciudat, insa nu e asa de periculos pe cat suna. La locurile de vizitat as mai pune pe lista si Morrocoy pentru cei interesati de snorkeling.
|
Posted 19 July 2009 - 12:03

Inca ceva: sa nu va apucati sa scoateti bani la bancomat sau sa schimbati la casele de schimb oficiale. Cursul e extrem de slab 1 euro/3 BolivaresF. Pe piata neagra e dublu. Stiu ca piata neagra suna ciudat, insa nu e asa de periculos pe cat suna. La locurile de vizitat as mai pune pe lista si Morrocoy pentru cei interesati de snorkeling. |
|
Posted 15 December 2009 - 15:52

Daca v-ati documenta mai bine ati vedea ca in Insula Margarita nu prea exista sezon ploios. Nu mai duceti oamenii in eroare! Sezon ploios se numeste cel din Salvador de Bahia (Brazilia) cand ploua de rupe zile si saptamani in sir in lunile de vara. O sa plec in Iulie timp de doua saptamani in Margarita si va zic de la fata locului. O sa trimit neincrezatorilor vederi de pe plaja insorita. Vacanta placuta! Cele mai frumoase femei ,Venezuela!!!!!! Cine inchiriaza masini mare atentie.Merg aia ca bezmetici.Nu au semne si conduc cum ii taie capul. Vacanta Placuta! Attached Files |
Posted 22 December 2009 - 00:59

ce frumoase sunt pozele.
te rog mai pui niste poze. mersi |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users