![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
anticonceptionale..
Last Updated: May 22 2008 06:35, Started by
alexandra19
, May 21 2008 22:39
·
0

Posted 21 May 2008 - 22:39

Buna...am si eu o nelamurire...folosesc anticonceptionale Jeanine...si as vrea sa stiu dk pot lua de exemplu dupa ce mi se termina folia de 21 de pastile in continuare timp de 3 zile..ptr k fix in zilele alea am banchet si ma gandeam dk apare vreo problema din cauza asta?Ptr k nu as vrea sa-mi vina fix atunci:<Tin sa precizez k am si probleme cu dereglarile hormonale...
![]() |
Posted 22 May 2008 - 02:30

Nu sunt cadru medical, dar cred ca oricine iti poate spune ca nu trebuie sa te joci cu chestiile astea, mai ales ca spui ca suferi de dereglari. Oricum anticonceptionalele fac menstruatia mai putin neplacuta, elimina durerile, scad debitul ....
|
Posted 22 May 2008 - 06:35

1. se discuta deja subiectul in alt topic
2. scrisul agramat are mare succes pe mirc si mess, dar nu si pe aceasta arie. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users