Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Diferente intre tipurile de banda...

Program editare video portabil

Oferta noua Digi - mai buna decat...
 Alte dimensiuni in CIV.

Renault Symbol ( Thalia I ) - mer...

Pelerinaj in Egipt

Caut aplicatie android inregistra...
 Factura Orange marita

Pentru lipsa de procedura, amana ...

[ANCOM] Toti operatorii de telefo...

Lovitura de stat (dejucata) in Ge...
 Boxe PA audio home use - nivel av...

Boxe wifi

Modem WiFi Huawei

Recomandare scaun de birou
 

The local policy does not permit you to log on interactively

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006
Salut
De fiecare data cand cineva incearca sa se logheze pe un calculator cu XP ii apare mesajul asta.
Calculatorul se afla in alta locatie si e destuld e greu sa ajung fizic la el
Calculatorul face parte dintr-un domeniu windows server 2003 si pana acum nu au fost probleme de acest gen.
Ce pot sa fac sa rezolv problema? am incercat pe microsoft.com si pe google si nu m-am lamurit...
A mai patit cineva asa ceva ?

#2
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004
Verifica pe statia respectiva, in : Start -> gpedit.msc -> computer configuration -> Windows Settings -> Local Policies -> User right assignment -> Log on locally

#3
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
userul cu care vrei sa intrii ori nu e administrator pe PC_ul in cauza, ori nu e in remote desktop users.

#4
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006

View Postcielo, on May 21 2008, 05:00, said:

Verifica pe statia respectiva, in : Start -> gpedit.msc -> computer configuration -> Windows Settings -> Local Policies -> User right assignment -> Log on locally
inca nu am ajuns la statia respectiva dar dupa ce anume ar trebui sa ma uit? daca e enable ? si cine are acces?
daca e disable sa ii dau enable?

View Postworm, on May 21 2008, 14:38, said:

userul cu care vrei sa intrii ori nu e administrator pe PC_ul in cauza, ori nu e in remote desktop users.
incerc sa ii manage userii din active directory users and computers. La calculatorul respectiv ii dau manage dar nu pot sa ii modific userii
intru cu contul de admin pe domeniu

#5
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002

Quote

incerc sa ii manage userii din active directory users and computers. La calculatorul respectiv ii dau manage dar nu pot sa ii modific userii
intru cu contul de admin pe domeniu
daca pc-ul ala nu e in domeniu, atunci domain admin-ii nu sunt administratori pe acel calculator si nici nu te poti loga cu userul de domeniu pe el

#6
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006

View Postworm, on May 22 2008, 10:12, said:

daca pc-ul ala nu e in domeniu, atunci domain admin-ii nu sunt administratori pe acel calculator si nici nu te poti loga cu userul de domeniu pe el
pai este in domeniu totmai asta e buba....

#7
kml

kml

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 540
  • Înscris: 01.04.2004
S-ar putea sa nu mai fie in domeniu. Trece-l pe workgroup si apoi inapoi pe domeniu.
S-ar putea ca "domain admins" sa nu mai faca parte din grupul administrators de pe statia respectiva. Verifica.
Cauta unde a zis @cielo si vezi ca grupurile "users" si "domain users" sa faca parte din "logon locally" si sa nu faca parte din "deny logon locally". Cauta acelasi lucru si in politica de domeniu.
Si, daca nu ai alta varianta sa intri remote (vnc sau orice altceva), e musai sa te duci pana acolo.

#8
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
mai are cineva drept de administrator pe calculatorul ala?

#9
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006

View Postworm, on May 24 2008, 12:16, said:

mai are cineva drept de administrator pe calculatorul ala?
nu
si vreau sa ma duc sa ma loghez la el cu admin local sa ii schimb politica locala. Nici parola de admin local nu o mai stiu
asa ca ma duc cu locksmith sa ii schimb parola.

#10
silversf

silversf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 17.05.2005

View Postrocknum, on May 25 2008, 15:29, said:

nu
si vreau sa ma duc sa ma loghez la el cu admin local sa ii schimb politica locala. Nici parola de admin local nu o mai stiu
asa ca ma duc cu locksmith sa ii schimb parola.

Locksmith ? Ce exact este si ce stie sa faca ? Eu pt arecupear o parola de administrator xp am gasit o imagina cu care faceai un CD cu ceva linux pe el si cu ala puneai o parola blank.

#11
rocknum

rocknum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 16.08.2006

View Postsilversf, on Jun 3 2008, 15:58, said:

Locksmith ? Ce exact este si ce stie sa faca ? Eu pt arecupear o parola de administrator xp am gasit o imagina cu care faceai un CD cu ceva linux pe el si cu ala puneai o parola blank.
winternals, bagi cd bootabil si incarca un program care seamana cu winu si de acolo poti sa schimbi orice parola locala

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate