![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
lambriu exterior din plastic
Last Updated: May 26 2008 22:00, Started by
marian.bazavan
, May 19 2008 20:51
·
0

Posted 19 May 2008 - 20:51

sunt in faza de proiectare a casei. casa din barne de lemn de 12/14. propunerea arhitectului pt placare la exterior: lambriu din plastic. ce parere aveti? pro sau contra. va multumesc pt ajutor!
|
Posted 19 May 2008 - 21:35

Locuiesc langa fosta baza americana din bayern,DE.locuintele lor sunt placate cu lambriuri pe o parte,de 17ani de cand le stiu tot acolo sunt si rezista in continuare!!!!Acum e prea tarziu, dar maine iti fac o poza cu ele sa le vezi!!!
|
Posted 20 May 2008 - 00:20

adi_master, on May 19 2008, 22:35, said: Locuiesc langa fosta baza americana din bayern,DE.locuintele lor sunt placate cu lambriuri pe o parte,de 17ani de cand le stiu tot acolo sunt si rezista in continuare!!!!Acum e prea tarziu, dar maine iti fac o poza cu ele sa le vezi!!! |
Posted 20 May 2008 - 08:14

marian.bazavan, on May 20 2008, 01:20, said: multumesc! astept pozele. poate si detalii! eu am stat 5 ani in state si acolo mai toate sunt placate cu asa ceva si este un material foare bn. la noi insa materia prima este adusa de 1-2 importatori, care nu vor decat transporturi mari, adica suprafete mari, acel lambriu se monteaza pe niste profile speciale, care costa si alea. In concluzie e o slutie foarte buna, insa foarte scumpa la noi, unde pretul este 3-4 ori mai mare decat cel original. Apoi nu se preteaza pe orice arhitectura de casa. Mie una imi place. |
Posted 21 May 2008 - 12:03

Posted 21 May 2008 - 13:41

marian.bazavan, on May 21 2008, 13:03, said: multumesc pt poze! in ro, placile de lambriu au dimensiuni mai mici. sunt de diferite tipuri, chiar si la exterior. ma intereseaza ceva cu raportul pret/calitate cat mai bun. stie cineva? |
Posted 21 May 2008 - 14:03

o intrebare!? : dupa placare, intre lambriu si suport se face condens?
|
Posted 21 May 2008 - 14:20

Posted 25 May 2008 - 22:26

Posted 25 May 2008 - 22:46

vata!!!!!!!??
Se va izola cel mai probabil cu polistiren expandat sau cu nimic!!iar o termoizolare se va face pe interior.La pozele atasate de mine ......acel bloc nu are nici o termoizolare pe acea parte de bloc.E o poza care am facut-o dedesuptul placarii....este un profil de soclu cu picurator si in rest structura metalica. |
|
Posted 26 May 2008 - 07:11

Unde lucrez eu, in curte, se reabiliteaza termic o cladire veche de vreo 30 de ani. Pe niste rame de otel la o distanta de vreo cativa cm (nu am luat seama exact) de perete se fixeaza un fel de tabla ondulata de otel (arata ca o sinusoida in sectiune). Intre tabla si perete au pus vata minerala si deasupra ei folie de plastic.
Probabil ca se uziteaza o astfel de solutie. |
Posted 26 May 2008 - 10:04

Posted 26 May 2008 - 16:24

TheWarrior, on May 26 2008, 07:11, said: Unde lucrez eu, in curte, se reabiliteaza termic o cladire veche de vreo 30 de ani. Pe niste rame de otel la o distanta de vreo cativa cm (nu am luat seama exact) de perete se fixeaza un fel de tabla ondulata de otel (arata ca o sinusoida in sectiune). Intre tabla si perete au pus vata minerala si deasupra ei folie de plastic. Probabil ca se uziteaza o astfel de solutie. sa nu fie bazaltica!? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users