Ikariam
Last Updated: Nov 30 2017 16:04, Started by
Keane
, May 14 2008 12:43
·
0

Posted 26 January 2009 - 06:09

3 am facut eu repede , al 4 e problema , trebuie o multime de materiale sa upgradez resedinta guvernatorului .
|
Posted 29 January 2009 - 09:15

Am o nedumerire: de ce scrie la numarul locuitorilor si un numar in paranteza (stiu cae numarul maxim pe care-l poate avea orasul) si cum pot sa atrag restul de oameni in oras, pana la acea valoare?
Care ar fi numarul maxim de muncitori pentru fiecare nivel al padurii (morii de taiat lemne)? Asta chiar n-am gasit in help-ul jocului. Si o alta nedumerire: de ce daca dau la maxim de oameni cercetarea, imi scade populatia care lucreaza la lemne? Din cate stiu eu, e diferita, nu-i aceeasi populatie cu cea de la lemene. Adica, pe langa sa zicem 40 de muncitori, mai am si 12 oameni de stiinta. Ei nu lucreaza separat? De ce trebuie sa fie echilibrul asta si nu poti alege sa le faci pe toate la maxim, si cercetarea in cel mai scurt timp, si numarul maxim de taietori de lemne? |
Posted 29 January 2009 - 12:18

Am o nedumerire: de ce scrie la numarul locuitorilor si un numar in paranteza (stiu cae numarul maxim pe care-l poate avea orasul) si cum pot sa atrag restul de oameni in oras, pana la acea valoare? Care ar fi numarul maxim de muncitori pentru fiecare nivel al padurii (morii de taiat lemne)? Asta chiar n-am gasit in help-ul jocului. Si o alta nedumerire: de ce daca dau la maxim de oameni cercetarea, imi scade populatia care lucreaza la lemne? Din cate stiu eu, e diferita, nu-i aceeasi populatie cu cea de la lemene. Adica, pe langa sa zicem 40 de muncitori, mai am si 12 oameni de stiinta. Ei nu lucreaza separat? De ce trebuie sa fie echilibrul asta si nu poti alege sa le faci pe toate la maxim, si cercetarea in cel mai scurt timp, si numarul maxim de taietori de lemne? In paranteza e numarul total de locuitori , fara paranteza is locuitorii care stau si fac aur . Uita te in primarie sa vezi amanunte . Ca sa ai mai multi oameni upgradezi primaria , dar trebuie sa fii atent la nivelul de fericire , ca daca e mic , creste greu populatia . Ca sa creasca fericirea fa si upgradeaza taverna , chiar daca nu ai vin tot da bonus . Nu iti ia de la taietori de lemne cand ii face cercetatori , iti ia din cetatenii liberi . |
Posted 30 January 2009 - 08:08

Ajutati-ma. Ce ma fac? Am punct de comert nivel 2 si mai am nevoie de marmura, dar cand dau la "Caut" nu-mi gaseste nici un comerciant in zona cu care sa pot face schimb. Nici macar pe aur! Marmura imi trebui ca sa extind punctul de comert, dar cum fac rost de ea?
![]() |
Posted 30 January 2009 - 11:26

Upgradeaza punctul de comert sa "vezi" mai departe . Si eu am avut problema asta , am avut prima insula cu sulf , mare greseala , m am chinuit ceva sa fac prima colonie la marmura . Trimite mesaje la cei din jur , poate iti trimite cineva
![]() Edited by lucifer76, 30 January 2009 - 11:27. |
Posted 28 February 2009 - 01:00

Sal, cum fac sa ma mut de pe o insula pe alta daca este posibil ? ms
![]() |
Posted 09 March 2009 - 07:54

Am si eu niste intrebari mai avansate , se pricepe cineva ? Ca am cautat tutoriale , dar am gasit doar pt incepatori . Oricum e suuuper , nici nu se compara cu Triburile sau Travian
![]() |
Posted 11 March 2009 - 14:37

dau cont in ETA de 360.000 puncte la schimb cu cont in THETA care sta f bine la armata
|
Posted 21 October 2009 - 11:18

Eu am gasit si lipsuri la acest joc
1 nu am gasit un site in care sa fie trecute toate upgradarile cladirilor sau daca merge upgradarea spre infinit o formula de calcul pentru cladirile upgradate peste un anumit nivel, de regula de la nivelul 16 in sus 2 nu are o finalitate, cel mult sa fi in top 100, top 10 la travian exita minunea minunilor nv 100, deci poti juca perpetum, adica pana te plictisesti 3 nu se poate darma cladiri de la rivali, doar fura resurse ceea ce poate fi contracara cu constructia a mai multor magazii in sat, sau poate este un avantaj depinde cat timp petreci pentru joc ![]() |
Posted 29 October 2009 - 21:56

Posted 01 November 2009 - 18:59

deja am 3 orase...atetie facetiva resedinta ca daca nu aveti coruptie si va plaeaca cetatenii
|
|
Posted 08 February 2010 - 10:05

Vad ca s-a schimbat ceva de asta-vara de cand n-am mai jucat, de exemplu acum cercetarea e pe puncte, se cerceteaza lemnaria, apoi necesitatea cercetarilor pentru trupe si a resurselor pentru formarea trupelor e si ea schimbata. M-am apucat din nou de joc, sa vedem cum va fi mai incolo cand mai cresc.
|
Posted 24 May 2010 - 10:16

cum fac si eu sa colonizez in mai multe orase?
am 1 oras si vreau sa mai colonizez, dar imi cere ambrozie...stie cineva cum tre` sa procedez? |
Posted 20 June 2010 - 14:59

cum fac si eu sa colonizez in mai multe orase? am 1 oras si vreau sa mai colonizez, dar imi cere ambrozie...stie cineva cum tre` sa procedez? adica sa-ti faci mai multe orase?uite aici: "Cum pot forma orase noi? Imediat ce ai cercetat Extinderea poti sa construiesti un palat.Fiecare nivel iti permite sa intemeiezi un oras nou.Iti trebuie 1.250 materiale de constructii , 12.000 aur si 40 de cetateni pentru o noua colonie cat si 5 nave de comert disponibile.Imediat ce ai indeplinit toate conditiile trebuie doar sa gasesti un loc de oras liber pe insula , click pe el si incepe colonizarea." jocu ii chiar fain...pacat ca sunt cateva lucruri care il impiedica sa fie cel mai bun joc |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users