![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum fac shadow in jurul tabelului cu CSS ?
Last Updated: May 15 2008 00:17, Started by
cristi12300
, May 13 2008 17:04
·
0

Posted 13 May 2008 - 17:04

ca aici... www.sissoncreative.com/ ?\
cred ca e CSS ... dar nu stiu care e optiunea... anyone ? |
Posted 13 May 2008 - 18:16

nu se poate cu CSS, iti trebuie imagini cu transparenta alfa graduala (png de ex)
|
Posted 13 May 2008 - 18:28

chestia e ca m`am uitat in codul sursa de la ei si nu vad unde ar pune si iamginile alea pe lateral ... e doar un tabel ...
|
Posted 13 May 2008 - 18:33

[ http://img387.imageshack.us/img387/5095/defaultheaderab5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
E doar o imagine la care a aplicat shadow, nimic spectaculos ![]() Iar pe lateral are [ http://img507.imageshack.us/img507/2711/defaultleftfillrq6.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by dlh, 13 May 2008 - 18:35. |
Posted 14 May 2008 - 23:47

OriginalCopy, on May 13 2008, 19:16, said: nu se poate cu CSS, iti trebuie imagini cu transparenta alfa graduala (png de ex) Rephrase: Nu se poate in IE6, nu in CSS. Si nici macar nu iti trebuie alpha channel pt png-uri si poti folosi niste amarate de jpg-uri sau chiar gif-uri. ai 3 background-uri: 1 pt partea de sus (cu cele 2 colturi de sus), 1 pt continutul general si unul pt partea de jos. Pretty simple. Mai scrisesem ieri intr-un topic ca solutiile pot fi destul de ingenioase daca stii ce faci acolo. |
Posted 15 May 2008 - 00:17

Cand am spus "nu se poate cu CSS" ma refeream defapt la "nu se poate exclusiv cu CSS", ceea ce rezulta defapt si din "[...]iti trebuie imagini cu transparenta alfa graduala". Bineinteles ca poti specifica acele imagini in proprietati CSS.
E nevoie de alfa daca vrei sa fii flexibil in culoarea/imaginile din fundal, si de obicei vrei asta. Ca doar nu stai sa creezi "shadow images" pt fiecare culoare/imagine de fundal pe care vrei sa o pui la dispozitie. Si chiar daca vrei, tot nu e flexibil. Daca vrei sa oferi posibilitatea drag&drop cu javascript?Iar ultima posibilitate, generarea dinamica de jpg-uri cu php chiar e inacceptabila din cauza overheadului inutil. Nici nu mai stau sa ma gandesc la ce poate un browser sau altul, pt ca de obicei vrei sa se vada bine in cat mai multe browsere, deci chiar daca se poate cu ceva nativ al unui browser anume, nu iei in considerare solutia ca fiind acceptabila. Dar daca stii cum se face doar in CSS, arata-ne :-) Edited by OriginalCopy, 15 May 2008 - 00:16. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users