![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Linksys Acces Point WAP54G
Last Updated: Nov 18 2010 17:58, Started by
niccoo
, May 10 2008 20:31
·
0

Posted 18 November 2010 - 16:14

No bravo... ti-am mutat (din nou) posturile in topicul unde trebuia sa postezi...
Acces point = switch wireless. Daca stii ce e ala un switch atunci vei stii si cum sa-l setezi sa ai net doar pe un calculator sau pe mai multe prin wireless... Doar pe unul... asa cum il setasei prima oara Pe mai multe... facand ICS de pe un calculator catre ace AP. Ai topic dedicat la importante. Bafta!
Linksys WAP54G ver 3.1, Wireless-G Access Point, S/n MDG30GC14663 Asta scrie pe spate. Deci daca e access point pot sa il folosesc ca sa dau net wireless doar la un singur laptop ? |
Posted 18 November 2010 - 16:57

Din ce am inceput sa citesc, inteleg ca trebuie sa am un calc cu 2 placi de retea.
Eu vreau sa il pot face sa mearg intre 2-3 laptopuri, nu am un desktop care sa il tin sa mearga tot timpul ? Este posibil sau nu ? Multumesc. Edited by Ravy, 18 November 2010 - 17:01. |
Posted 18 November 2010 - 17:08

Nu, nu este posibil. Ai nevoie ori de un router ori de un calculator server pentru asta.
Bafta! |
Posted 18 November 2010 - 17:58

Multumesc mult pentru informatii.
Edited by Ravy, 23 November 2010 - 15:27. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users