![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
LED-uri cu UV?
Last Updated: Nov 26 2004 12:25, Started by
fiziflash
, Oct 25 2004 15:23
·
0

Posted 25 October 2004 - 15:23

Am vazut azi la o "tanti" care verifica certificate de inregistrare un breloc cu LED UV. Ma intereseaza daca s-ar gasi asha ceva si separat in comert si cam cat ar costa (LED nu breloc)
SUBLINIEZ[U] sa fie cu UV nu banale albastre sau mov |
Posted 25 October 2004 - 16:18

mdea, buna idee mi-ai dat... in loc sa-mi pun neoane, imi pun leduri UV :) ies mai ieftin.
Cauta pe Maica Domnului daca esti din buc. |
Posted 25 October 2004 - 16:30

LOL Alice.. la ce sa pui ledurile.. ca doar nu vezi lumina pe care o emit ele :deadtongue:
|
Posted 25 October 2004 - 16:36

nu, dar s-ar vedea frumos lichidul UV Reactive de care o sa fac rost si o sa ajunga in instalatia de water-cooling :)
|
Posted 25 October 2004 - 17:36

Alice, on Oct 25 2004, 16:36, said: nu, dar s-ar vedea frumos lichidul UV Reactive de care o sa fac rost si o sa ajunga in instalatia de water-cooling :) ATENTIE. Razele UV dauneaza vederii! P.S. Banalul marker florescent se vede cool in lumina UV! |
Posted 25 October 2004 - 17:45

si eu ce dreq am spus?
AFAIK UV <> lumina violet. iar "lichid UV reactive" = ceva de genul lichidului cu care se fac inscriptiile de 'santaj' & stuff pe bani. si da, mi-ai dat o idee buna cu marker-ul, merci :P |
Posted 25 October 2004 - 18:37

Esti sigur ca era UV si nu era un banal LED alb, ce-i drept supravoltat? Am si eu o dracie d-asta si e alimentat de la 2 baterii cu litiu. Deja LED-urile astea le-am vazut si in lanterne si in semafoarele pt. pietoni in loc de culoarea verde. Pot sa spun ca lumina este orbitoare. Cu prima ocazie pun si o poza...
|
Posted 25 October 2004 - 20:37

gasesti pe forumul de la rhc la sectiunea debara un tip care vinde asa ceva si nu numai ... E serios. Eu am cumaparat LED-uri albe care la 25 mA lumineaza mai tare ca un beculet la 100mA. Are si ultraviolet , se discuta chiar de astea . Spunea ca poate observa cu ele foarte usor insemnele de pe valuta. In schimb nu se observa nimic pe permise de conducere si buletin. Pt astea se gasesc neoane , care se pare ca nu sunt asa scumpe. Tot pe rhc se discuta si despre astea.
Bafta! |
Posted 26 October 2004 - 11:29

se gasesc la magazine gen vitacom...hm...leduri cu emisie STRICT in uv nu gasesti...
se gasesc leduri cu asa numita "lumina neagra"...cu care da...intradevar poti vedea chestiile alea de pe bani...o sa razi..dar pana si pe abonamentele RATB se regasesc inscriptionari care se vad doar la "UV" arata ok si sunt destul de practice...eu am breloc cu asa ceva...dar sa nu crezi ca ai cine stie ce rezultate...sunt destul de slabe.. |
Posted 26 October 2004 - 12:17

Sincer sa fiu, sunt putin in ceatza si desi am o vaga idee as vrea sa imi spuneti voi clar: Care e diferenta dintre UV si Black litht?
Adik neoanele alea din discoteca care fac sa areti ca un licurici in alb nu sunt cu UV? Un led sau bec strict cu uv nu se vede cu ochiul liber (ca si infraroshu)? |
|
Posted 26 October 2004 - 14:05

da ce vrei ma sa faci cu alea, ai de gand sa cresti iarba in casa? :)
|
Posted 27 October 2004 - 17:13

Stiu ca sunt total OFFTOPIC, dar uitati niste poze cu... leduri!
http://www.b0g.org/wsnm/article/16216 |
Posted 27 October 2004 - 18:53

:D :lol: Vai sa mor eu m-am tavalit pe jos de rasss ahahahahahah :lol:
|
Posted 14 November 2004 - 19:38

Vreti leduri? http://www.zexstar.c...dex.php?cat=11#
|
Posted 15 November 2004 - 00:12

fili, on Nov 14 2004, 18:25, said: Oare cu led-uri UV se pot sterge EPROAME ? Cati ani ai acum?... :D |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users